- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz metal01 #16899 üzenetére
A spigen nem tank valóban, szebb mint a legtöbb ilyen strapatok (de ez a szebb is messze van a széptől). A gyári tok sokkal szebb ennél ez vitathatatlan, mint az is hogy a Spigen többet véd. Tokoknál a kinézet fordítottan arányos a védelemmel. Én megvettem egy (szerintem) szép telefont, ezért nem szeretném elcsúfítani. De látod annyi variáció van tokokra hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Hogy On is legyen, remélem hamar megjön a Nougat update, nem mintha baj lenne a jelenlegi offical rendszerrel Ilyen is régen volt hogy nem tettem fel új romot a telefonra, mert a gyári hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz vitezlejszlo #16894 üzenetére
Mondjuk ez is igaz, csak most lenne rá időm is.
A 3.2.8-al az akku időm is jelentősen romlott.
-
metal01
őstag
válasz syler123 #16901 üzenetére
Azért egy olyan fekete bőr tokra lehet, hogy beneveznék, az jól néz ki...
Nexus 5-ről váltottam és most először vagyok én is úgy, hogy semmit nem mókoltam a telefonon. Gyári minden. Pedig a Nexust szétromoltam. Igaz nekem 3T van, de olyan sok különbség gondolom nincs a két OOS között jelenleg (sem).
-
t181
senior tag
válasz Pipiripi #16903 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom nincs az N-nel. Beta 8/9-et használom mióta kint van és mindenféle bűvészkedés nélkül olyan jó akkuidőket produkál, hogy el sem akarom néha hinni.
Előtte daleski CM14-e volt fent és az is jól működött.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
szpali
addikt
válasz szpali #16535 üzenetére
Megérkeztek a korábban linkelt MOFi tokok és egy később rendelt flip tok is.
Készítettem pár képet róluk:
https://goo.gl/photos/LXpkFJcPYL9Q7KTj8
Mind3 nagyon patent minőségű, jól illeszkednek a telefonon, fogásra kényelmesek, nem csúsznak.
Az első (varrott) anyaga gumi szerű, a második valami puha műbőr lehet, a flip kívül puha műanyag, belül bársony szerű, illetve a telefon egy átlátszó szilikon tokba megy bele.
Utóbbi nyitáskor bekapcsolja a kijelzőt
A varrottnál tartottam tőle, hogy könnyen kijön belőle a bankkártya, de szerencsére amilyen nehezen megy bele, olyan nehéz is kivenni.
Egyelőre a bőr hatású a kedvencem[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
sto1911
veterán
válasz racerx #16917 üzenetére
Ez?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adguard.android.contentblocker
Adguard Content Blocker is an app that will block all ads only in Yandex Browser and Samsung Internet browser without requiring you to root your device. Adguard Content Blocker doesn't block ads in any other apps.
-
PistiSan
addikt
válasz metal01 #16911 üzenetére
AdAway tényleg jó, most hogy megszűnt a tabletembre (nexus7 2013) a hivatalos android támogatás, CyanogenMod mellett azt használom, nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem az automatizált repülő mód, a legfőbb okom a root mellett, meg persze lesz még más is, amit lehet automatizálok.
-
hyperspace
őstag
Második napja nem jött ki CM nightly. Remélem a srácokkal nem történt semmi.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
plejik
addikt
válasz hyperspace #16921 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy megszűnik a CM team , de ha nem is akkor is van valami gebasz náluk...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
YAS-dude
őstag
-
törölt tag
Lesz még egyáltalán? Azt hittem, hogy ez az ág megszűnik, és migrálnak Lineage-re.
-
bAtt001
addikt
Olvasnivaló Elég nagy csapás ez az android közösségnek
-
g0dl
addikt
-
hyperspace
őstag
Áhááá, ez elkerülte a figyelmemet. Ezek mind 24-ei hírek, de 25-én még tettek ki nightlyt, és megírták, hogy a következőben mi lesz javítva. Mindegy.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
dan_sxc
csendes tag
hali, bocs az amatőr kérdésért, de nincs ötletem hol másutt lehetne feltenni:
Magyaroroszágon hol tudok szerezni eredeti spigen tokot OP3-hoz? (Rugged armor, vagy Neo Hybrid)
Úgy értem, hogy amit nem a hivatalos amcsi oldalról rendelek, mert onnan vámmal minden egyéb sorscsapással együtt 30ezer körül jönne meg, ami itt egyébként speedshopban 7-8ezer lenne, ha lehetne kapni és nem csak samsungokhoz lenne... -
kentucky
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz kentucky #16930 üzenetére
Mindig jó ha van más opció is a gyári mellett, a custom romok többsége cm-re épül. Az miért lenne baj, hogy ha a régebbi telefonokra is van még újabb android? De inkább dobjuk a kukába az 1-másfél éves telefonokat mert ha a gyártó nem foglalkozik vele akkor már nekünk se érdemes.
-
kentucky
őstag
válasz bAtt001 #16935 üzenetére
A Cyanogen Inc. szűnt meg aminek, egy kicsi hatása volt csak a CM-re, ami továbbra is folytatódik Lineage OS néven. Ez egy nyílt forráskódú projekt, az AOSP-re épülnek, csak kicsit átalakítják. Mára már teljesen keszekusza az egész, hozzá sem hasonlítható a CM9 előtti időkhöz.
-
bAtt001
addikt
válasz kentucky #16936 üzenetére
Ez így van, elnézést, azt hittem indokolatlanul lenézed itt más munkáját Nem volt rossz mostanában sem, amit tudnak maximumot kihozzák a szoftverből szerintem, csak rengeteg telefont támogatnak ez a hátránya, de mivel minden készüléknek megvan a hivatalos maintainer-e így javítgatták szépen a dolgokat. Csak a Cyanogen most eléggé "beleszart" a levesükbe. De még jól is elsülhet a Lineage, egy kis vérfrissítés, újrakezdés. Csak el ne tűnjön végleg a projekt a süllyesztőben. Minden telefonomon használtam ilyen olyan variánsát, nekem hiányozna ha nem lenne
-
Scooter74
őstag
válasz kentucky #16936 üzenetére
Régen minden rom jobb volt.
Annó N4-n és N5-n is imádtam a Slim romot franco kernellel.
Azóta sincs olyan mostanában.
De szerintem ebben a google keze is bent van, mert ahogy jönnek ki az új OS verziók, úgy romlanak a főzetek.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
PistiSan
addikt
Be lehet valahogy azt állítani, hogy ha apk ból telepítek egy appot, akkor ne akarja mindig frissíteni a play áruház? Természetesen kikapcsoltam minden automatikus frissítést, és manuálisan szoktam néha kézzel az összes frissítése gombra nyomni, ilyenkor ugyan úgy frissítené az apk ból telepített appot is. CM room alatt nem csinál ilyet. Jelenleg gyári 3.2.8 van fent.
-
bAtt001
addikt
válasz PistiSan #16940 üzenetére
Van megoldás rá (lehet hogy root is kell):
1. Felrakod ezt az APK Permission Remover programot
2. Az alkalmazásban "Open an app"
3. Kiválasztod az alkalmazást
4. Egy amúgy sem használt jogot tiltasz neki, egyet elég
5. Save & Re-install
6. ProfitMost próbáltam Messengerrel és végre nincs ott az update-k között Remélem így is marad végre.
Amúgy azért nem jelzi így a frissítést mivel nem egyezik meg jogosultságok terén a telepített alkalmazás egyik a store-ban levővel sem, így mintha egy teljesen más alkalmazás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Van itt valaki aki Hearthstoneozik OP3-on? Érdekelne, hogy az utóbbi update-ek óta lassult be ennyire, vagy mindig is ilyen sebességgel futott ahogy most. Fura, mert minden más játék meg se reccen, de itt az egyes menükig másodperceket kell várni és néha az animációk is lagolnak. Néztem régebbi OP3 megjelenés környéki gameplayeket és ott nyoma sem volt ennek...
Xbox GT: nozsolt
-
-
racerx
őstag
válasz bAtt001 #16941 üzenetére
na ezt kipróbálom, mert sajnos a Titanium Backup ilyen funkciója, nem igazán szuperál. Én a Opera frissítést akarom kiiktatni, ugyanis valami olyan szinten elk..ták a legujabbal hogy ihaj! . A nyári verzió még mindig tuti.
Messengerrel én azt csináltam, hogy az apkmirrorból felraktam a lite-t, amire kell arra nekem bőven elég, nem akar frissülni, no meg elég pihesúlyú.. -
Scooter74
őstag
válasz sto1911 #16947 üzenetére
Nem tudom lehet e köze hozzá, de akik csak a Beta_9-t flashelték ők nincsennek megelégedve a rendszerrel.
Őnáluk sokkal több gond van mint azoknál akik OTA-n frissítettek Beta_8-ról Beta_9-re.
Nekem pl nem darál semmi.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
veterán
válasz bAtt001 #16941 üzenetére
Érdekes, de nekem pont a Messenger-rel nem működik a trükk, pedig pontról-pontra úgy tettem, ahogyan írtad is. Először is kiírja, hogy uninstalláljam, majd installáljam újra az appot, de amikor telepíteni akarom, elhasal a telepítő. Ha apk-ból próbálom felrakni a szoftverrel, ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest