Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AcCEsS

    senior tag

    Ma reggel kaptam értesítés a OnePlus-tól, hogy a teló szállításra átadva, majd délben a DHL Express is küldött egy sms-t, hogy 28-án pénteket kézbesítik a küldeményt, úgyhogy rövidesen én is a pluszosok táborát fogom erősíteni! :-) Remélem pontos a kiszállítási infó, mert az elmúlt öt hétben sóvárogva olvasgattam a beírásaitokat (köszönet a sok jó tanácsért és ötletért!), és most már csalódott lennék egy további csúszás miatt (ráadásul hétfő-kedd munkaszüneti nap). De nem is ez a lényeg...

    A terveim szerint a community buildet tenném fel, de ami a lényeg, hogy kellene rá a Viper4Android és az Xposed. Jelenleg a Nexus telómon mindkettőt használom, de a fórumbeírások alapján az OP3 esetében nagy kavarodás, valakinek egyik működik, míg a másik nem, valakinek meg hibátlan mindkettő stb.

    Az ügyben kérném a segítségeteket. Ha tud valaki hibátlanul működő V4A-t, ha lehet ne egy nagy csomag részeként, hanem önálló csomagként, meg egy teljesen jó Xposed verziót, az lécci ossza meg velem a linket! Azt egyébként tegnap vettem észre, hogy az Xposed installer-ből kb. 1 hete új verzió jelent meg, a régi 3.0alpha4-et leváltotta a 3.1. Innen tölthető: [link] És még egy kérdés, blu_sp★rk kernelt használ-e valaki, és ha igen, mi vele a tapasztalata?

    [ Szerkesztve ]

    AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)

Új hozzászólás Aktív témák