- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
válasz mediumgecso #14703 üzenetére
Nekem olyan 70%-on volt de lehúzta az aksit keményen olyan 40%-ra, de biztos elég lesz, de lehet, hogy nálam az a gond, hogy még nagyon új... Az estét remélem kibírja zene hallgatással és egy kis mobilnettel, éjszakást nem bírom zene nélkül (Zene nélkül mit érek én? )
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Assdak #14702 üzenetére
Akkor a GDR3 rásegíthetett. Volt ugye? Mert szerintem a Telekomos ügyvelek várhatnak még egy jó ideig.
Olybá tűnik, mint anno a Mango béta. Akiknek az fent volt, azok megkapták hamarabb kicsivel.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
nicu71
addikt
Nekem is lejött szépen a Black! Sokan panaszkodnak hibára,az jött le,hogy akinek már előtte fennt volt a fejlesztői GDR3 annak települ hibamentesen.Halleluja
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
leximester
tag
Fent van a black, viszont nem tudom telepíteni sem a beamert, sem a storytellert. Telefonon nem is találom, gépről megvan, de nincs se telepítés gomb, sem semmi infó arról hogy miért nem lehetséges. 925 esetében nem volt ilyen gondom.
-
Воланд
titán
válasz leximester #14711 üzenetére
en sem tudom telepiteni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Zoli133
addikt
Így, hogy minenki kezdi megkapni a Blacket (úgy néz ki nekem is összejön), mielőtt lenygodnán szeretném megkérdezni, hogy a (Amber, Black) Cyan(?) update kijött már? Tartalamzza a 8.1-et is? Van valami lista mik lesznek benne?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz Mr. Nimbus #14714 üzenetére
Preview for developers-t feldobtam gyorsan, így leszedi a preview (amúgy végeleges) gdr3-t hozzá és már a telepítés végén járok. Pedig nem akartam felrakni, mert úgyis jön a black felesleges...
Mint kiderült nem az."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zoli133 #14715 üzenetére
Én nem tudom telepíteni a GDR3-at, nem sikerül. Regisztráltam, a Preview for Developer is telepítve van, elindítom, belépek, és kihajít, hogy előbb regisztráljak.... (Még soha nem csináltam, arab eredetű a teló. Amber simán felment rá magától november elején9
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Gyufaaa
veterán
NSU-hez dobnátok egy linket? Csak a Suitet találom mindenhol...
-
Joci1381
csendes tag
Na meg jött nekem is a Black
-
TomPack
őstag
-
iOce
tag
Nekem is települ
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
cliorsi
csendes tag
Nekem letölti a frissítést, de telepítésnél hibát jelez (80188309 hibakód). Rákerestem a neten, úgy tűnik, hogy globális probléma...
-
XFishboneHUN
senior tag
Nekem is hibát ír ki a telepítésnél, nincs fent a GDR3!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
jockas
senior tag
válasz XFishboneHUN #14731 üzenetére
Egy másik linken azt olvastam, hogy lehet azért, mert még nem minden országban és szolgáltatónál érhető el a GDR3 és ezért nem tud települni a Black, de azt állítják, hogy a Black telepítővel minden rendben. Egyébként nálam sem települ Amber mellett.
-
leximester
tag
Elméletileg ez segít:
- reboot phone
- deleted temporary file from storage section in settings
- reboot phone again
- trigger installation -
XFishboneHUN
senior tag
válasz leximester #14734 üzenetére
a gyakorlat gyorsan felülírta az elméletet nem segített nekem!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
leximester
tag
válasz XFishboneHUN #14735 üzenetére
:S külföldön volt akinek segített.
Más: Valaki tapasztalt olyat hogy random módon "félig"feloldja magát a telefon?( glance screen-ről magától bevillan a képernyő)
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
-
leximester
tag
válasz XFishboneHUN #14737 üzenetére
Lezárom, leteszem az asztalra, és felvillan a kijelző, mintha pl.: üzenetem jönne vagy valami. De nem jön semmi, wifivel és wifi nélkül is produkálja ezt. Majd ismét glance screen, 2-3 másodperc és ismét világít a kijelző. Ezt 2-3 alkalommal megismétli aztán abba hagyja.
-
XFishboneHUN
senior tag
-
leximester
tag
válasz XFishboneHUN #14739 üzenetére
Az Ms oldalon egy moderátor azt írta hogy kijavították a hibát, mennie kéne a frissítésnek.
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Megírnátok, hogy mi most az utolsó szoftververzióa 920-ra? Tudom, hogy ez sok mindentől (régió, szolgáltató, anyámkínja) függ, de pl. az enyémhez képest?
Nekem német T-Mobile-los, de független: 3047.0000.1326.2005
Oprendszer: 8.0.10328.78Mindezt azért kérdezem, mert én még nem vettem észre, hogy frissített volna, s nem is jelzi, hogy van mit, Elvileg automatikusan is megcsinálja, nem biztos, hogy észreveszem, mert a nap 98 százalékában wifi hálózaton van. S annak idején az Amber olyan hamar megérekezett rá, hogy az itteni fórumok szinte még a várható érkezéséről sem nagyon írtak...
Köszi
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Downsampling #14743 üzenetére
Mivel a telefon kikapcsol és fogaskerekezis is, szerintem észreveszed. Illetve a beállítások>exták+infók menün belül ki van írva, hogy lumia black.
-
jockas
senior tag
válasz leximester #14740 üzenetére
Így is van. Amber volt nálam, magyar független és fél1kor már tudta telepíteni. Azóta Black-em van nekem is.
-
Blyan
félisten
Na most lezajlott a revolution (nagy változás ), lehet tűkön ülni a 8.1 érkezéséig.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Lall
veterán
Nem tudod mikor jön? Már úgy várom.
Fasz voltam. Elizgultam a frissítést, pedig akartam pár benti fotót lőni előtte és utána, vajon változott -e valami.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok