Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabi81

    tag

    Sziasztok!

    Én is beléptem a klubba a héten.

    Azonban két dolgot sehogyan sem tudok megcsinálni.
    Az egyik a telefon pin kódjának megváltoztatása: beállítások-alkalmazások-telefon. Na ha erre rábökök akkor nem történik semmi sem.

    A másik meg az hogy kaptam új sim kártyát, de a régi sim kártyámnál pont le volt tiltva a hívószám küldése. Na az új kis sim kártyám is örökölte ezt a beállítást de sehogy sem tudom visszaállítani hogy küldje el a hívószámom, mindig rejtett számról hívok. Ezt is próbáltam volna módosítani a T-mobile telefon csempe - jobb alsó sarok három pötty - majd a felugró menüben a hívásbeállításokra rábökök de ekkor a felugró menü újra visszamegy alulra. Így ez sem járható út. A T ügyfélszolgálati megoldása sem járt sikerrel.

    Ha valaki tud megoldás a fenti két hibára akkor azt nagyon megköszönném.

    Egyébként a telefon számomra tökéletes, villámgyors sehol egy pillanatnyi "gondolkodás" nem tapasztalható minden megy pikk-pakk.
    Androidról 2.3-ról váltottam sokkal gördülékenyebb a rendszer és az meg külön lenyűgözött hogy a névjegyeket milyen nagyon jó módon integrálja a rendszer, nagyon könnyen kezelhetőek, szűrhetőek.
    Próbaként "teleszórtam" progikkal a marketről, az android már rég meghalt volna de ez meg se röccen. Nyilván aki a BT fájlátvitelt napi szinten használja annak nem ezt a telefont ajánlanám, de még így wp8 előtt is egy szerethető, ajánlható telefon. Az Android után én inkább maradok WP vonalon.

    just believe in yourself

Új hozzászólás Aktív témák