- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
partytime25
tag
Tiszteletem mindenkinek.
Valaki tud bővebb infót mikor jön a black 1020 ra európába? Próbáltam utánakeresni valami olyasmit találtam január 8 (china) .. Gondolom ez még nem nekünk szánták.... -
partytime25
tag
Köszönöm a választ akkor csak türelem kell kivárni...
-
partytime25
tag
... Még egy kérdésem lenne hátha valakinek működik vagy tud rá megoldást...
Ugyebár ha beállítom az órát mutassa miután lezár a telefon ezzel nincs baj , viszont azt szerettem volna ami a lényeg lenne ha hívnak ne kelljen ki be lockolgatni a telót megnézzem volt hívásom. Jó lenne ha az óra mellett mutatná standby ba (egy üzi vagy hivás jel). Lehet behalucináltam mindha mutatta volna régebben amber frissités előtt ,most meg akárhogy állítgatom max az órát jelzi ki meg le van némítva meg töltőn van.. Ugye a régi n8 pl leddel jelezte hogy volt hívásom távollétembe... ez eléggé hiányzik erről... ha esetleg tudtok valami megoldást amit be tudok kapcsolni megköszönöm. Viszont ami érdekes ha bemegyek a beállításokba ott tudom beállitani ugyebár hogy megjelenjen az óra... szürkén irja is hogy "mutatja az időt meg ha be van állitva a hivással kapcsolatos infókat is megjeleníthet". Csak az a kérdés hogyan ...Ha van ötlet előre is köszönöm....
-
partytime25
tag
... Köszönöm válaszod akkor a BLACK lesz a megoldás mindenre ... Viszont látom te benne vagy a témában akkor egy utolsó kérdésem lenne mielőtt frissitettem cam appot fenn a kis ikonokból a vakunál volt egy plussz funkciom. vaku ki , auto vaku, bekapcsolt vaku, meg egy fókuszfény vakuként F betüvel jelölte , most meg csak fókuszhoz használja a ledfényt előtte meg miközbe exponált és bekapcsoltam folyamatosan világított az jó volt közeli sötét tárgyaknál. Esetleg ezt vissza lehet valahogy varázsolni? Meg a másik én mindenhol úgy látom képeken a fotó felületet hogy a záridő,WB , stb megjelenik a kijelzőn egyszerre és állítgatni lehet... nálam amit kiválasztok csak az az egy jelenik meg igy sem rossz csak az jobban tetszene....
És még egy utolsó tényleg nézegettem videó lejátszokat te nem igazán találtam müködö appot létezik egyátalán ami mondjuk legalább divx et játszik vagy mkv-t? Mert macera mindig mp4 be konvertálgatni.Elöre is köszi
-
partytime25
tag
Sziasztok.
Lenne egy észrevételem hátha másnak is igy van.... Tárhely miután ujrahúzom az egészet 23,9GB. Eddig amit olvastam fórumot mindenhol 26,5-27GB ot emlegetnek szabad helyet telepítés után... Másik meg nem töltök semmit a telómra max 1-2 fénykép 5MP be ,de mindennap fogy kicsit csak nem értem miért... 23,9 ről lecsökkent 23,6 ra... már eltalt pár nap most meg 23GB van nem értem ezek a pár száz megák hova tünnek.. nem szerkesztek semmit neten is max indexet olvastam kb 10x... (A resetet is azért csináltam mert legutóbb ez egészen 22 GB ig lement a semmitevésbe...)
Ha esetleg van 5 letetek osszátok meg velem...Köszönöm
-
partytime25
tag
válasz MR007RM #2916 üzenetére
Tisztelet...
Lenne egy kérdésem elvileg gyári független gsm boltos a telefonom de még nem frissithetem... igazából csak arra szeretnék rájönni gyári független e.... Valószínüleg lengyelorszából származik de amit infóban ir ilyen mobilszolgáltató nincs akkor gondolom csak "GYÁRI" független. Én mondjuk annak vattem. Az infóban ez van: Manufacturer: RM_875_eu_poladnd_956
Operator: 000 - PLCsak az az érdekes elvileg ugye kártyafüggetlenekre már van mindenhol BLACK elvileg....
Köszi
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Kellene egy kis segitség már megörültem hogy nem sikerül ..A helyzet a következő kb 5hónapja csináltam egy microsoft fiokot régi telóm névjegyeit feltettem a live fiokba is hogy lássa a telefon ezzel eddig nincs semmi próbléma teló fiokbeálításokkal látja is a névjegyeket.
Viszont a fő gond kb 20-25 név került azóta a névjegyembe de ha belépek a live fiokba kapcsolatokhoz ott a régi névjegyem vannak és félő ha egyszer resetelek vagy telótváltok akkor csak a régi névjegyek lesznek letöltve rá.Egyszerüen azt nem értem hogyan lehetne a telefonról felszinkronizálni a live fiokba elvileg azt ha van net autómatikusan kellene nem? Vagy van lehetőség valahogy manuálisan ... De ha ez nem müködik valami tippetek mi a legegyszerübb... nem lenne jó elveszteni a frissan hozzáadott névjegyeket...
Előre is köszönöm
-
partytime25
tag
-
partytime25
tag
Tiszteletem urak!
Lenne egy hatalmas segítségkérésem hátha van rá valami megoldás vagy mással is történt ilyen....
Kb 1 éves a telóm eddig semmi hibajelenség ... feltettem cyant aug 20 fele 2-3 hétig semmi hiba most viszont kb 1-2 hete azt csinálja mikor este11-12 fele leteszem reggel úgy fogad hogy fekete a képernyő mintha kikapcsoltam volna ,de bekapcsolóval nem tudom bekapcsolni csak soft resettel indul el ... ez kb 1-2 naponta van azóta. Ami érdekes az egészben hogy napközben akármiket futtatok játszok netezek semmi tünet bármennyire is próbálom terhelni hogy fagyon ki ha hibás (ram, stb..).
Progik közül szinte pár alap van azt nem is telepitettem azóta ... max ami árutázba jött infó,tartozékok,hálózat.
Csak kizárólag este jön elő mikor leteszem olyan mintha elhibernálná magát és valami programbug lenne de tudom ez nem hibernál elvileg.... Próbáltam úgy is ha töltőn volt meg úgy is hogy leszedtem .... De ez mindenképpen bekövetkezett ami még érdekes hogy az óráján mindig 4:50 perc volt mikor reggel softreset után tehát valószínüleg akkor áll meg hihetetlen....
Esetleg valakinek van valami ötlete olvasott e valahol ilyesmit.... mert nekem nem hardveres hibának tűnik a dolog mert akkor fagya igazán mikor camerázok meg nyomkodom nem pihenő állapotban...
Amiért fontos lenne a segitségetek a gari kb még 1 hónapig van rá viszont ha meg tudom oldani nem szivesen adnám oda a gsm esnek főlleg hogy szerintem bekapcsolja használja 1 napig nem fog előjönni azt 3 hét után visszakapom hogy teljesen jó és közbe megint előjön de akkor már garim sincs.....
Előre is köszi nektek...
UIha van valami oldal ahol ilyesmi próblémát irnak az is jöhet hátha találok valamit)
-
partytime25
tag
no1r : Köszi a válaszod no1r sajnos szerencsétlenségünkre nekem is 1-1 x csinálta ma nyomtam egy factory resetet eddig jó de majd ha holnap felébredek.....
Az a dühitő az egészben hogy több helyen olvastam hogy kapcsold ki a glacialt .. meg a wifit mindig ... én értem ezt is de könyörgöm veszel egy nem olcsó telót és akkor végül is ha kikapcsolva tartanám akkor meg el sem romlik ...Mindeggy ha van nállad is valami privizz rám vagy irj ide hátha tudunk segíteni 1 másnak ..
Üdv
-
partytime25
tag
Sziasztok.
No1r: tudnál irni egy firmware számot neked mi van fenn? Ugye amit irtam hiba végett ujrahúztam most 0003 a vége nekem de jelzi hogy van új frissítés , de nem merem felrakni ... Valszeg most nekem a tök alap 8.1 van fenn....
De itt páran ha meg tudják nézni nekem azt megköszönném akkor tudok hasonlítani....
Köszi
-
partytime25
tag
.. Köszi a infót No1r szerintem nekem is ez van fent de most jó érdekes ez a dolog szerintem ami tény mondjuk nem tudom mennyire boldogít minket , hogy nem hardveres nyűg szerintem.. egyszerűen valami cache ürités vagy bug van ami egy idő után beakad és dob egy fekete képernyőt.....
A töltést kizárom mindenképpen mert miután párszor csinálta kikapcsoltam wifit meg este mikor még működött direkt félretettem mérgembe gondolván "most csesszél ki velem" De sajnos meg is tette reggel úgy fogadott fekete kép ....
Azért ha dob más hibát is vagy valamitől megjavúl oszd meg velem ...
Üdv
-
partytime25
tag
Sziasztok.
No1r: Ez érdekes most felraktam én is mindent amit lehetett és most újabb a verziószám ... pedig mondtad neked is elvileg a legújabb van fenn.
Most nekem a ......1424.10362 végü van fent de elvileg mindenhol a 1424.00003 írják legújabbnak ...
Valaki tud irni verziót hasonlítani hogy kinek mi a legújabb?
Köszi
-
partytime25
tag
válasz Trevize1987 #6460 üzenetére
Köszi a választ Treviz .... Mióta van fen neked nem volt semmi fagyás vagy bármi? Nekem kb 1 hónapot birt ki teljesen hibátlanul majd elkezdett fagyni meg reggelre kikapcsolt csak soft resettel indult be ... most újraraktam azóta hibátlan igaz még csak pár nap telt el...
-
-
partytime25
tag
Csao.
no1r: Pont ma reggel volt egy fkete halálom .... Pedig már kezdtem azt hinni hogy tök jó lett ... De az tuti valami szoftverrel függ össze megint volt valami frissités appok között én felraktam mindent hátha ...
de az én véleményem pedig csak az hogy valami a kijelző visszakpacsolással van mintha nem inditaná ujra az meg a glaciallal függ össze.... még az is lehet hogy a teló müködik közben csak mivel fekete a kép nem látjuk ... ezért soft reset....
Nálad amúgy többször fagyott ez ideáig .. neked is fekete képes szindróma?
Üdv
-
partytime25
tag
... csak az az érdekes hogy ha az alapot hagytam mindenféle update nélkül akkor nem fagyott .. ezért érdekes a dolog.. 8.1 el meg csinálja .. Pár ember irta itt ott hogy már többször visszavitte szervízbe mindig mondtak valamit hogy most jó mert cserélték ezt meg azt és ugyanúgy hiba előjött ...
De miért csak 8.1 el? akkor csak valami szoftveres gebaxxx...
Mindeggy ha jutsz valamire jelezz..
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Valakinek mostanában nem produkál black screent ? Érdekes múltkor elkezdte megint reggelre mire felkeltem csak soft reset segített most már lassan egy hete hibátlan érdekes dolgok ezek...
No1r: Neked miujság mostanában végül elvitted szervizbe a tiedet?
Üdv
-
partytime25
tag
Sajnálattal hallom de ettől féltem én is hogy ugyanazt megcsinálják mint te otthon azt nyomogatják 5 percig majd egymásközt megbeszélik "de béna nincs ennek semmi baja" ...
Viszont miota beszéltünk utoljára azóta semmi ilyen jelenség .... kop kop kop ..
Hihetetlen...
Ha van valami irj ... Marha idegesitő szervizbe meg csak mennek a napok teló meg sehol legalább oldanák meg tényleg elég dühítő -->
-
partytime25
tag
Sziasztok...
No1r: Na mizus van valami híred a telóról?
Nekem most 2 hét után jött elö 1 BS reggelre még jó hogy nem mentem melózni mert megint nem ébresztett volna .... Érdekes mert volt régebben naponta csinálta most elég ritkán jön elő ...
-
partytime25
tag
..Igen black screen ...
Amióta az új cyan van fenn azóta van ... időnként reggelre kikapcsol de nem is ébreszt ...
-
partytime25
tag
válasz mtibi00 #6696 üzenetére
Szia...
Szerintem neked is valami szoftveres nyűg lesz ...
Nekem még ilyet nem csinált pont hívás közben után.... de a sötét kép stimm.... Egy ideje kinn van a cyan de hogy még nem forrt ki a 1020 hoz az tuti...
Ha nem rendszeres addig nem gond....
Mennyit bír a teló teljes feltöltés után?
Üdv
-
partytime25
tag
no1r: Na ez jó hir.... Viszont hátt nem tudom majd meglássuk... csak az a furi ha megfuttatok rajta egy gamet kb 30 percig már jó meleg a teló szilikon tokban is van ráadásul akkor soha nem produkált fagyást a túlmelegedés akkor kellene kijöjjön az én esetemben , de pont este mikor nincs semmi melegedés
Mindegy ha van valami érdemleges oszd meg....
-
partytime25
tag
no1r: Hátt tényleg sajnálom ettől féltem én is hogy ez nem hardveres hiba szerintem hanem szarul van megirva a uj frissités és bug ol valami.... vagy megtölti memóriát azt ott a BS ... hihetetlen....
Csak furi hogy bizonyos készülékeknél van... Vagy másnak nem tűnik fel
Most mit tervezel?
Üdv
-
partytime25
tag
... Hát de az még nem most lesz most addig szívni vele .... Ha csak nem jön valami mini frissités ami orvosolja.. csak szerintem az a nagyobb gond hogy még ők sem tudják mi ez és mitől van... Mos egy ideje megint stabil a cucc.... de a vége az lesz hogy visszadobom az alapot annál nekem mióta megvolt több mint fél év 1x sem produkálta.... és érdekes amint felkerült a cyan 3-4 napon belül előjött csak ugyebár én is először megijedtem , de részben megnyugodtam hogy szoftveres bisz basz van...
Ha van valami irj...
Üdv
-
-
partytime25
tag
Szia No1r.
Mizus? Gondolom a bs nem oldódott meg... ????
Én nem panaszkodom ameddig nem lesz frissítés kibírom nem zavaró kb 3 hetente van 1. , de csak akkor ha töltőn van hosszabb ideig ha nem akkor nem is produkálja.
De az vígasztal hogy nem hardver hiba majd a kövi frissités javitja... (Elméletileg ha nem akkor )[ Szerkesztve ]
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Kérdésem lenne hátha valaki agyalt ezen ....
DLNA mediaként vannak adatok otthon egy eszközön .. moly player tud dlna hálóról filmet lejátszani otthon minden tökéletes semmi gond viszont ha eljövök elérem egy progival a távoli fájlokat el is tudom inditani de automatikusan az alap lejátszót inditja és kiirja nem támogatott formátum .... (persze MKV t miért is játszana )
Kérdésem az lenne valahogy meg lehetne változtatni az alapértelmezett videólejátszót? vagy felejtős?
Mert jogosan gondolná az ember hogy akkor molyn belűl álitsam be hogy távolról elérje és kész is... de ott meg nem találtam ilyesmit tök automatikusan keresi az eszközöket... de ha van valami szívesen várom...
..
Köszi....
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest