Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P@lee

    csendes tag

    válasz akos3 #4017 üzenetére

    Mondjuk azt jegyezzük meg, hogy az elégedetlen emberek "hangja" nagyobb, mint az elégedetteké. Akinek minden megy patentül, az lehet sosem nézi meg többet ezt a fórumot a vásárlás után. Akinek viszont csúnyán sz*rakodik, az meg szorgosan nézi, hogy másnál is tapasztalható-e az ő problémája, van-e rá megoldás. Lehet minden E52, amelyik töketlenkedik, az még első szériás, és HW hibás. Majd akkor lehet rámondani, hogy a Nokia csúnyán melléfogott, ha egy fél év múlva is, az összes ilyen hibákkal bír majd, mint akiké sajnos most szervízben van. :S

    Nem ismerem az E51-eket, de Rokker utalt rá, hogy azokkal sem volt minden fenékig tejfel az elején, egyébként meg hogy dicsérik.

    Amúgy mindentől függetlenül igazán vehette volna a Nokia a fáradtságot, hogy olyan gyártósoron készítteti el a telefont, meg olyan QM mellett, ami nem engedi ilyen nagy számú selejtet a piacra. Feltételezem, hogy a költségvetésükből futotta volna rá... Ennyi pénzért azt várnám, hogy annak az esélye, hogy selejtet kapok, valami egészen kicsi tört szám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák