Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
valaki megtudja azt mondani, h létezik az e51-eshez olyan töltő, amit nem hálózatra, hanem usb-re kell dugni?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
én 30-ért vettem, bár én fél évesen, használtan, de kitűnő állapotban az én e51-em.
a filmeket meg én nem nagyon szoktam átkonvertálgatni 3gp-be, mert rettenetesek, inkább maradok az avinál, a 2 gigás kártyán úgyis van annyi hely a filmnek, és így a minőség is jó marad.
meg legalább nem unatkozom a suliban| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz old rocker #12236 üzenetére
hát én a simpson család 19. évadját néztem most úgy, de nem volt túl szép a kép.
haver átküldte a showder klub egyik részét, az meg tiszta kockás volt.
szóval van ott azért minőségromlás bőven.
még ha 320*240-be van konvertálva, akkor szép, de a 3gp-k nem túl látványosak| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mr. Teddy #12303 üzenetére
azt nemtom, h lelehet-e venni róla simán, vagy csavarozni kell?
mert ha le lehet pattintani róla, akkor az nem garancia vesztés, de ha le is kell csavarozni, akkor azzal már ugrik is a garancia.
t-mobil meg nemhiszem h kicserélné, amilyen rendesek.
talán a nokia| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz cnckane #12346 üzenetére
igen, tudom, nekem is ilyen.
gondolom mivel üzleti mobil, és nem multimédiára kihegyezett telefon,így gondolom kihagyták ezt az opciót belőle.
Azt, h felveszi-e rendesen nekem, azt nem tudom, sosem úgy beszélek, nem szeretem| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz peugeotmate #12357 üzenetére
nekem az a gond, h nem találtam benne gaba tv-t
valaki tud olyan verziót, amin rajta van?
vagy tudja valaki, hogyan tudom letölteni hozzá a frissítést a netről?
mert nincs elérhető wlan ahhoz, h a telóról töltsem le| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
ezzel már csak az a baj, h itt csak a szomszéd hálózata van, de az is jelszavas.
dunapláza, westend ~250KM
majd holnap tudok letölteni,d e gondoltam jobb lenne még most, ma itt a neten, és akkor ki is tudnám már próbálni| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
valaki nem tudja, h hogyan tudom beállítani, hogy a word dokumentumokat úgy jelenítse meg a gyári office a telón, ahogy a számítógépen is el lett mentve.
most kifejezetten egy táblázatos dokumentumról lenne szó.
ezen az oldalon a "2.számú játékvezetői küldés" alatti letöltésnél lévő .doc fájlra lenne szükségem holnap délelőtt úgy, mint ahogy itt van.
be lehet ezt egyáltalán állítani?
vagy lehet hozzá letölteni ilyen verziót?
az e60-on jó volt az ilyen is.
az az igazság, h ezzel az e51-es office-al nem vagyok így kibékülve| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
van valakinek valami ötlete a problémámrA:
reggel hallgattam zenét suli előtt
suliban filmeztem a core playerrel, mást nem is csináltam vele.
aztán hazafele menet nyomnám be a zenét, de nem indul a zene lejátszó a gyors gombról. gondoltam valami gebasz van, ezért a multimédiába megyek, h onnan indítsam, de ott is ugyanezt hibát kaptam. újraindítom, úgyis. kiveszem az akksit, bekapcs, de így sem jó
a hibáról annyit, h a menü háttérképe megjelenik, illetve az üzenetek boríték ikonja egy pillanatra felvillan, bár azt nemtom, h miérT
simán ha 1 számot nyitok meg feladatkezelőből, akkor megnyitja, de maga a zenelejátszót nem lehet megnyitni
VALAKI SEGÍTSEN, PLZ| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
z0d1AK
nagyúr
nah, súlyosbodott a helyzet.
most a gyorsgombokra nem reagál, illetve a menüm belül is csak mappába tudok belépni. alkalmazást semmit sem nyit meg!
a naplót mikor meg akartam nyitni, ott -3-as hibakódot írt, máshol nem írt, csak villant egyet a kép.
Ha leformázom, akkor az segít majd rajta?
Vagy az mit jelent a telefonoknál?
mintha újraindítanám a szoftverT? mi mindent töröl le?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
újabb probléma...
neki akartam ugrani a formázásnak, DE...
a telefonban be volt állítva, hogy automatikusan fájlátvitellel kapcsolódjon.
már meg mivel nem engedi az alkalmazások megnyitását, így nem is tudok pc suite-hoz kapcsolódni!
épkézláb ötlet?
Szerk.:
Újraindítottam a telefont, most betudtam lépni az alkalmazásokba, tudok kapcsolódni a pc suite-hoz, csinálok biztonsági mentést, majd nekiesek a formázásnak...[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz pepe0419 #12569 üzenetére
most elindul, bár még a zenéket csak most másolom fel
jah, és tudtok olyan gps szoftvert, amihez jó a nokia gps modul?
csak mert feltettem egy garmint, az kiírta, h csak garminnal hajlandó kommunikálni, és nem is működött vele a gps| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
-
z0d1AK
nagyúr
a qickoffice új verzója tud már szerkeszteni is?
és azt honnan tudom megszerezni?
Karma: hát nemtom, h laptoponként mennyire eltrő, havernak egy asus laptopja van, és azzal volt így[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz izomhod #12625 üzenetére
nah, én feltettem, de nem onnan, és nem próbanaposat.
a tapasztalatom így elsőre nagyon is pozitív.
már a kezelőfelülete is megváltozott, jobb mint az eredeti.
tényleg lehet benne saját dokumentumot készíteni már, és szerkeszteni másikat is.
Már közel képes megjeleníteni a dokumentumokat úgy, ahogy a gépen elkészítették. egy táblázatos .doc-al próbáltam, és ott a táblázatos elrendezés meg is volt, mindössze a vonalak hiányoztak, de az ott nem volt gond.
Ami nagyon tetszett, h nem csak a documents mappából képes megnyitni fájlokat, hanem választható opciókat kínál:
-New document
-C: phone memory
-E: memory card
-Recent documents
-Updates & Upgrades| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
az előző telóm egy E60-as volt, ami szintén jó kis üzleti készülék. Abban azt szerettem nagyon, hogy volt képernyő elforgatás. olyan, mint az e51-ben a böngészőben, csak az e60-nál az egész telefonban ellehetett, nem csak a web böngészőben.
Hihetetlen jó volt pl úgy fifázni De word dokumentumok olvasásánál is nagyon hasznos funkció, és hiányolom is az e51-ből!
Nem tud valaki olyan programot, amivel ugyanígy lehet állítani a kijelző tájolását?
Nagyon jó lenne, és megköszönném| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
a linkelt oldalról nem tudtam leszedni, de nokia programok.hu-ról igen.
több verziót is kipróbáltam, és vagy -1-es hibaüzenettel nem indítja, vagy van olyan verziója ami felmegy, de kiírja h nem kompatibilis a készülék vele| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nah, félek h ebből az elforgatósdiból sem lesz semmi
nokia GPS tesztem: Nokia LD-3W - Részegen ki visz majd haza?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
valaki ért nokia maps térkép átvitelhez?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz old rocker #12780 üzenetére
azt tudom, azzal töltöttem rá térképet, és jó is, megnéztem, a kis pár utcás falu is megvan utca szintig, szóval minden rendben.
Holnap megyek meccsre, a pályát nemtom hol van ott, szóval holnap vizsgázhat| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs