- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bb78
csendes tag
Lehet pofon egyszerű, de nekem nem jött még össze?! A nokia maps térképeket honnan és hogyan töltöm le? letöltőprogramot láttam valahol (nokia honlapon is) de azután mi a teendő?
-
Shodan
addikt
Leszeded a nokia map loadert, feltelepíted gépre, elindítod. Kiválasztod Hungaryt vagy amelyik országok térképét még szeretnéd telepíteni, usb-n rádugod a telefont a gépre és progi felmásolja neked a kiválasztott térképet.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Symbio
senior tag
válasz old rocker #8101 üzenetére
acélszerű alumínium a pontos, tudományos megfogalmazása
-
dekac
tag
köszi megtaláltam én is reggel, de nem tudtam hazsnálni, kikapcsolva nem volt használható a megoldás...elviettem a nokia boltba..hát persze, hogy zárva voltak hétfőn nyitnak...nem volt mást tenni mint próbálkozni..és egyszer eltaláltam a kódot...és beengedett..utána kiderült, hogy a 6 számjegy helyett csak ötöt adtam és és rá is jöttem melyik szám maradt ki
szóval sikerült a dolog, így a szervizelést is megúsztam
köszi azért
-
dpetiba
aktív tag
wháá,ezt nem hiszem el! Az új Gmailnek is kicsi az ikonja!!
Vajon meg lehet oldani ezt az elözö módszerrel? -
Dexter68
addikt
válasz Magnum_ #8112 üzenetére
Sztem ugyanúgy, mint a gmailnél. A jart zip-nek átnevezve kicsomagolod, az ikon png-fájlját lecseréled egy nagyobbra, visszacsomag, zippet visszanevezed jar-nak, a jad-ban meg cseréled a méretet az új fájlméretnek megfelelően.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
soertmo
csendes tag
Hello!
E51 tulaj lettem. Erről írok. A gombok szörnyűek. -
atesss
addikt
Ma délután megyek el egy haverommal megvenni az E51-esét.
Én is ezt akarnék venni majd, ezért korábban már elég sokat nézegettem ezt a fórumot is, hogy mi mindent meg lehet oldani vele.
Milyen progikat érdemes felrakni rá? (Ha tudtok egy hsz-t, ahol leírta már valaki ez nagyjából, az is jó lenne).Ami az elsők közt érdekelne, az a WLAN-on keresztül ingyen telefonálás Fring-el, bizonyos SIP szolgáltatókon keresztül vezetékes számra.
Ezt ahogy emlékszem (már volt vagy 2-3 hónapja, amikor utoljára jobban nézegettem a topicot), elég bonyolult volt beállítani, erről nem tudtok valami konkrét leírást ?
Meg milyen szolgáltatókkal megy egyáltalán ?
Meg elvileg nem csak Fring-el megy, hanem olyat is olvastam, hogy valaki berakta a Nokia telefonkönyvbe, és egy adott emberhez van "SIP szám" is, amivel WLAN-on keresztül hívod, ingyenes vagy fizetős (mobilra, külföldről hasznos) SIP szolgáltatón keresztül.
MSN-ezésre, lehetőleg azon keresztüli hangra is, ha ez megy milyen programok jók ?Az aláírás kérésének hackelése milyen programokhoz kellene, amit nem lehet anélkül megoldani ? Mert abba lehethogy nem megy bele haverom, pedig semmilyen nem eltüntethető módosítást nem okoz a telefonon, nem?
Videólejétszásra érdekelne még egy progi, ami stream-et is tud, mivel itthonról akarok egy video stream-et szolgáltatni a bekapcsolt asztali gépről (nemsokára veszek tunerkártyát is, és akkor lehetne az E51-en TV-t nézni, csak a csatornaváltás lesz még egy nehéz dolog).
Ezt milyen formátumban lenne jó, amit jól bír az E51, 320*240-ben mondjuk 512kbps (vagy 256kbps, hogy a PDA-mra 1.1-es BT-n átküldött net is elbírja) -el.
Az E51-es álltal WLAN-on fogott net BT-n PDA-ra való továbbításához kell valami program, vagy magától megy egyszerűen, mint ahogy a gépről szedett netet is 2 perc alatt beállítottam ?Youtube lejátszásra is volt valami jó program.
Meg volt egy trükk, hogy hogy lehet lementeni a böngészővel egy fájlt, álltalam megadott helyre. (pl. egy torrent fájt)
Torrentezésre milyen programok vannak ?Meg még valami függvényrajzoló programot akarok kipróbálni én, ismertem is egyet korábban, de már nem emlékszem a nevére, ilyet tud valaki ?
-
Shodan
addikt
Sip beállítása konkrét szolgáltatóhoz [link] egyátalán nem nehéz. Nem kell hozzá fring. Igen, lehet telefonkönyvből is , Hívás->internethívás.
Msnezésre, msn messenger, vagy slick a legjobb.Aláírás hack, az unsigned programokhoz szükséges.
Streames video lejátszáshoz coreplayer használj.
Youtubehoz Mobitubia a legjobb, tudsz vele menteni is.
Torrentezni Symtorrentel tudsz, de csak már letöltött torrentfájlt. Letölteni pythonos smartget-el lehet.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Istvan89
tag
üdv
nekem volt ilyenem...Szép is volt, jó volt, csak volt olyan probléma vele h nem kapcsolt fel néha a hálózatra de volt amikor ezt ugy jelezte h minden jó, szomszéddnak uganez a problémája volt (van).... ezt leszámítva teljesen jó, kicserélték másikra gariba és utána használgattam és jó volt (gondolom ujabb gyártásúra cserélték).
nagyjából ennyi lenne amit eltudok hirtelen mondani
-
Dexter68
addikt
Na, velem az történt, hogy elutaztam vidékre, ahol egy nagyon rendes szomszéd megadta a wifi elérhetőségeit. A notebookkal gond nélkül fel is cuppantam a netre, de a telefon nem bírja kinyitni. Wepes a dolog, viszont a jelszó egy 34 jegyű karaktersorozat. És ezt a kettőt nem tudja összekombinálni. Wefi is azt mondja, hogy invalid key, ha hozzáférési pontot állítok be, akkor csak hexában fogad el ennyi karaktert, de nem enged be vele... van valami megoldás, vagy maradjak a notebooknál?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
Chatprogramok kezelésére (vagy mi) ajánlanám a Nimbuzz-t. Jobb minőségű a hangja, mint a fringnek, és elég jól kezelhető. Nekem fent van mindkettő, még tesztelgetem
[ Szerkesztve ]
-
-
soertmo
csendes tag
OFF:
2 hónapos, 2év Nokia garis független fóliás, karcmentes E51-ért mennyit adnátok? 40000 Forint reális ár? Azzal jön nekem a sok hülyegyerek, hogy ő 28 ezerért elvinné, mert ez a reális ár.
-
asadasad22
őstag
emtube újonnan szarakszik, "unknown/unsupported file format" üzenettel elhajt minden videótól :S más találkozott ilyennel?
-
Magnum_
nagyúr
válasz asadasad22 #8130 üzenetére
igen, pont most irtam N82 topicba, nekem mobitubia sem, és emtube sem játszik le SEMMIT.... nem tudom mi van.... ötlet?
felraktam a Nimbuzz-t, szép, nagyon jo, sok jo ötlettel,de az igazi akkor lenne, ha össz lenne gyurva a Fringgel
I humbly and respectfully decline™
-
Én is ezt vettem észre... Szerintem a Youtube változtatott protokollt/formátumot
“All nothings are not equal.”
-
Én is ezt vettem észre... Szerintem a Youtube változtatott protokollt/formátumot
“All nothings are not equal.”
-
TokLac
senior tag
válasz old rocker #8101 üzenetére
Ekkora baromságot sem olvastam még! Gratula!
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
asadasad22
őstag
én is csak erre tudok gondolni.. 2 dolgot tudok elképzelni: azért változtatták meg, mert szerintük erre nagy szükség volt (én semmi változást nem vettem észre gépen youtube nézésnél, szóval aligha ez a probléma oka), vagypedig rácsaptak a kezükre a kiadók, hogy túlságosan könnyen le lehet már tölteni ezeket a videókat bármilyen progival, ez esetben szintén teljesen értelmetlenül fáradnak, csak idő kérdése, hogy mikor állnak át a programok az új protokollra, vagy akármire, aki le akarja őket tölteni, úgyis megteheti, nem tudnak ellene mit tenni.
-
Joe bácsi
őstag
A mágneses telefon tok bezavar vmit a telefonban, kárt tesz benne?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz 8nemesis8 #8141 üzenetére
Gondolom eleve nem is terveztek volna ilyen tokot ha bármiféle hatása lenne a telefonra. Erre azért nem vennék mérget. Láttunk már és látni is fogunk elég elb@szott, nem végig gondolt dolgokat.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
-
8nemesis8
veterán
-
Symbio
senior tag
Azt már felvetettem, de gyakorlatilag lehülyéztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért