- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #8289 üzenetére
jó lesz ez, kivancsi vagyok rá:
• Content download: Allows you to download images and other content from most web pages.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
old rocker
veterán
válasz dpetiba #8285 üzenetére
Az a hangfelvevő gombja. A hangutasítás gombocskája a telefonnal szembe nézve pont a jobboldalon kuksol, mint írták, a hangerő szabályozó gombok közötti völgyben. (Zseniális.Fekete pont Nokiáéknak)
Nem kell hozzá semmi különösebbet beállítani, csak ne szüntesd meg a "hangtanulást", azaz áítólag annyira intelligens a készülék, hogy valamennyire alkalmazkodik az akcentusodhoz. Van egy hangutasítások menüpont, ott vannak alkalmazások, amiket be tudsz venni a csapatba; azaz, milyen "parancsokat" ismerjen fel a telefon.
Nem tudsz újat hozzárakni; a módosítás azt jelenti, hogy ha pl. a gyári "kamera" szót átírod "fényképezzémánakúrvaanyádat" -ra, akkor a szintetizátor megkísérli a betűk alapján összerakni a kiejtést. A hangutasítások - ahogy már itt írták - nem éppen 100%-os hatásfokkal működnek. Még az is befolyásolhatja a felismerést, milyen zajok vannak körülötted, milyen közelről beszélsz, mikor szólalsz meg, stb. Sok esetben kapsz majd "nincs talaalat" visszajelzést és ez még a jobbik eset, mert újra megnyomva azt a csoffadt gombot, újra próbálkozhatsz. Bosszantóbb az, ha talál, mondjuk egy hangtárcsázásnál egy egészen más nevet, ami véletlenül sem hasonlít a keresettre. Az enyém nagy százalékban felismeri pl. "óra" ,"blútúsz"utasításokat. Mégis, amikor tegnap este ébresztést akartam beállítani és részint kényelmeskedésből, részint,hogy vagizzak az asszonynak, milyen májer a telefonom, megnyomtam és belevakkantottam: óra .... A lányom abban a pillanatban húzta le és csapta be a budiajtót, a telefon meg visszaismételte a telefonkönyv egyik tételét: "tuczakov".
természetesen a budit húzta le a gyerek és az ajtaját csapta be[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Dexter68
addikt
válasz old rocker #8302 üzenetére
Most nézem, hogy nem új hangmintát tárol el, hanem felolvassa a beírt betűket... Sötétség.
Elmondom, hogy volt egy Ericsson r520m telefonom ezer éve, gyakorlatilag mindent tudott, amit egy telefon csak tudhatott annó, sőt többet. A hangvezérlés a következőképpen működött: kiválasztottam egy nevet vagy menüpontot és én mondtam a saját hangomon a hangmintát. És gombot sem kellett nyomni hozzá feltétlenül, mert belemondhattam egy »varázsigét«, egy bármilyen szót, amit ő figyelt és ha meghallotta, tudta, hogy most hangvezérlés jön. Ez vezetés közben nagyon jól jött. Csak közöltem vele, hogy: – Erixon figyelj... felhívjuk... Béla... és már hívta is. Én ezt mint minimumot vártam volna el egy mai nokiától.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
asadasad22
őstag
ez a youtube már röhely, amit csinál.. nem megy senkinek, semmilyen klienssel. talán iphone-al megy még, nemtom. viszint valamennyire megnyugtat, hogy a hivatalos youtube progi sem hajlandó egy darab videót sem betölteni és timed out hibával kidob, ez így semmiképpen nem maradhat sokáig..
-
Kbali
nagyúr
válasz asadasad22 #8272 üzenetére
Ez jó, csak ahogy a gépemet, úgy a telefonomat is rendszeresen újraindítom, erre tökéletes az éjszaka.
-
enddav
aktív tag
Szvsz is nem árt azért bizonyos időközöként kikapcsolni, mert azért elfogy a memória és pl. én sokat netezek, ami azért szívja a memóriát és néha érzem, hogy már kevés van belőle. Na ilyenkor ki-bekapcs és már jó is minden.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
tuzpenge
őstag
Hát ja! Mióta megvan a telóm lassan 1 éve azóta egyszer sem volt még kikapcsolva!
Én is nézem a memória mennyiségét és ha nagyon kevés már akkor indítok egy restartot azt kész is. Amúgy van olyan hogy hetekig nem indítom újra és semmi lassulás nincs.
Az üzidet pontban 13.00.00-kor küldtel el. Ez hogy számoltad ki?ˣ
-
old rocker
veterán
válasz Dexter68 #8303 üzenetére
Hát, ezektől várhatod... Az E51, 6120C, 6233 előtt levő Nokiáim (6230i, 6230, 3310?) még pár nevet hajlandók voltak így eltárolni, hangtárcsázáshoz. Kellett hozzá nyomni a jobb gombot, de magad mondhattad fel a nevet. Néha használtam is, nekem biciklizés közben jött jól.A 6233-al ért az a döbbenet, hogy intelligens hangfelolvasó, minden névhez + x. db hangutasítás, trallala, de jó, módosítani akartam a dél-walesi akcentusú ffi hangot. Akkor szembesültem vele, hogy gágoghatok én, amit akarok, de a telefon azt mond, ami le van írva.
Tetejében a 6233 hangfelismerő képessége úgy viszonyult a 6120 - E51-hez, mint Trabant az Audi A6-hoz. Volt úgy, hogy 14-szer!!! elmondtam a feleségem keresztnevét -bonyolult volt,Ildi - mire végre egyszer rátalált ... de csak random szerűen, elvétve,onnan kezdve is. El voltam hűlve, hogy lesz a 6233-ban Ildiból kizárólag bármi, négyszer olyan hosszú név, csak azt nem akarta elérteni:Ildi.
Ennek okáért pl. a 6120-ban is átírtam a "file kezelőt" fájlkezelőnek, mert nehezen járt rá a szám a hangsúlytalan rövid i-vel ejtett "filekezelö-re...Ha kevesebb hangutasításra, névre dresszírozhatnám be a telefont, de a saját hangommal, a kevesebb több volna. 1. Nem is emlékszem, csak a sűrűbben használtakra, hogy vannak beírva (mert ez a lényeg!) 2. Elég nehéz Ollókezű Maschine Man Edward gépi hangját utánoznom a találati arány javítása érdekében...
Sokat röhögtünk rajta pl. hogy dé-vel kezdődő családnevű, Géza keresztnevű kollégámat a teflon következetesen déza-nak ejtette. Elég mókás volt: D...déza. Viszont 99.99%-ban felismerte, ha én is dézának mondtam.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Dexter68
addikt
válasz old rocker #8311 üzenetére
Méghogy dél-walesi! Leginkább olyan, mint amikor a Böröczki József finn-tót tolmácsot parodizál.
„Nincs tálólat”Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
enddav
aktív tag
válasz tuzpenge #8310 üzenetére
De most nem értem, mert ha csinálsz egy restartot, akkor csak kikpacsolod, vagy hogy csinálod? Amúgy meg nekem néha azért kiszokta írni, hogy a memóri megtelt, zárjon be néhány alkalmazást. Meg én sem számolom ám a napokat, hogy pl 2 hét eltelt, akkor kikapcsolom, hanem amikor érzem, hogy lassab akkor csinálom csak.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
-
cabii
tag
Hali!
Kicsit kiestem a forgalomból, most pótoltam be pár heti hsz-t. Közben felmerült bennem egy tök hülye kérdés. Itt egy tök cool procival felvértezett telefon, amivel ha játszok, /többnyire jávás/ nem vagyok elfutva a képminőségtől. Lehet valahol, valahogy valami olyan keretrendszert, vagy mittoménmit feltenni, ami után valami szép és klasz grafikájú játékok is fognak futni? Ezek a "szép" kinézetű programok is java-sok lesznek? Vagy másmilyenek? Ez az a NGAGE? az mi igazából?
Köszi a választ.Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
asadasad22
őstag
van egy ngage "keretrendszer" (bár inkább keretprogramnak vagy szolgáltatásnak mondanám), ezen általában szebb játékok vannak, mint a sima kis java játékok, de azért vannak kivételek. mindenesetre igen, általában áltagon felüli grafikája van az ngage játákoknak, a most megjelent One eléggé álleejtős. de az ngage nem feltétele a jó grafikának, pl. Quake 1, Doom 1-2, Wolf 3D, Duke 3D is mind szépen elfutnak a telón, és ezek nem éppen mondhatóak csúnyának egy telefonon (~10 éve ugyanezekkel játszottam gépen, ugyanilyen felbontásban és csak ámultam). vagy mondhatnám az Assasins Creed-et vagy a hasonló jó kis 3d-s gameloft játékokat, ezek sem gyengék. alapvetően elmondható, hogy az igazán szép, 3d-s játékok, amik elfutnak ezen a telón, nem javára, hanem S60-ra vannak írva, ennek megvannak az okai.
-
Lirion
addikt
E51-ben van beépített feladatkezelő? Ha igen, valaki megdobhatna egy elérési útvonallal, mert én sehogy sem találom..
-
TokLac
senior tag
-
sracbp
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek rá lehet venni a Nokia Maps-et, hogy ne a GPS-t használja (ami ugyebár csak bt-s lehet), hanem mint a google, kiháromszögezze a pozíciót?
-
Dexter68
addikt
Találtam egy érdekes dolgot... most küzdök vele: Piiptv.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
GML
őstag
válasz asadasad22 #8315 üzenetére
valahogy nem találom a restart-ot. eltűnt... elvitték az ufók...
-
Dexter68
addikt
Még nem... próbálgatom. Egyelőre az van, hogy a Mediaportal server nélkül tök jól kezelte a tunerkártyámat, a server viszont nem talál csatornát... csak két dologból állok gyengén: angolból és időből
-
Soot
csendes tag
Üdv mindenki!!
Most állok telefon vásárlása előtt és a kiszelelt áldozat egy E51 , tapasztalatokra lennék kíváncsi, előnye , hátránya stb...
Előre is kössz!!
Üdv Soot! -
cabii
tag
válasz asadasad22 #8317 üzenetére
köszi, megkeresem a keretrendszert, aztán majd meglátjuk Üdv, és köszi +1x
CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
asadasad22
őstag
ma ingyen van ez a játék: Stolen in 60 Seconds
fogalmam sincs, hogy milyen, még nem próbáltam. -
SzGee
aktív tag
sziasztok
tud valaki olyan progit, amit nem kell szignózni, és jelzi, ha nem fogadott hívásod vagy sms-ed van (vibrálással, hangjelzéssel) - olyat mint a total patrol - csak sajna azt nem tudom szignálni, nincs hackelve a telóm és nem is szeretnémIf you leave me, can I come, too?
-
myk74
senior tag
Azt hiszem Best Reminder a neve a proginak.
Keress rá a nokiaprogramok.hu-nNincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek!
Az otthoni asztali gépemről megosztva bluetoot kapcsolaton keresztül tudok netezni az e51-el?Upc netem van.
Vagy vegyek egy routert és egyszerübb?
Köszi!Nincs kéz Nincs csoki!
-
Tuareg0
tag
válasz asadasad22 #8330 üzenetére
Érdekes, én sem találom az újraindítás funkciót. Menü > eszközök > és itt kellene legyen újraindítás menüpont?
-
nagyúr
-
Soot
csendes tag
Hali!4
Azt mondták nekem hogy az E51 nagyon lassú a symbian miatt igaz ez??
(remélem nem)
Üdv! -
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #8331 üzenetére
én már végigtoltam anno, nem nagy szám...
-
Tuareg0
tag
válasz Napfénysüti #8340 üzenetére
Ja, hogy külön progi kell hozzá. Én a telefon menüjében kerestem, de így felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest