- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
Feltettem en is az uj szoftvert. Minden oke, kiveve, hogy minden bekapcsolaskor telepiteni akar valamiket, ami persze nem sikerul. Sehogy sem tudom kiloni. Regebben is volt ilyen gondom, de mar nem emlekszem, hogy oldottam meg..
-
ZP67
tag
Na végre!!! a Rightphone-nál elvileg a héten lesz!!
-
legiaap
félisten
Engem ezzel a telóval kapcsolatban pár kérdéem lenne:
1. Hogy szól a teló kihangosítva?
2. Milyen minőséget nyújt a füles?
3. Az összeszerelés minősége milyen,mert láttam pár képet,mikor a teló bal vagy jobb oldalán már nem tudom,de volt egy kis hézag
4. Mennyire használható és bonyolult a Wifi?Én még nem használtam ilyet.Meg szokott szakadni a net,vagy stabil.
5. A rádió RDS-es?
Nagyjából ezek jutottak eszembe
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bordács
aktív tag
Szia! Azt szeretném megtudni,hogy a Skype az E 51-en minden funkciójában elérhető-e )(tehát beszélni is lehet rajta vagy csak irásosos üzenetet váltani)illetve hogyan ,honnan kell letölteni a Skype kliens szofvert, ha le kell egyáltalán?
-
1010
őstag
kihangositva jó
a füles elviselhető még zenére is(kicsit)
a résről annyit hogynem mozog tehát nem áll ketté a telefon észre se lehet venni
a wifi nagyon egyszerű gyors és jó erős antenna , nem szakad meg wpa wep minden
radió nem rdsBordács:
tedd fel a fringet
ingyen elküldik a telódra egy reg után és kész a voip telefon
skyp msn yahho gtalk[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
na jó akkor pontositok
mert már lassan egy féregjárat lesz egy másik dimenzióba ez a "rés"
a fém és a müanyag találkozásánál látható az illesztés helye,
ami a fém és a műanyag eltárő hőtagulása miatt vanegyáltalán nem zavaró
engem nem érdekel én a wifi miatt vettem
ha csicsa telefont akarok akkor veszek egy prizmát vagy egy DG gold v3mat
-
Vagaba
tag
Hi all!
Lehet, hogy most hülyeséget fogok kérdezni, de miért nem látom az e51-et a nokia honlapján? Gondolom ettől függetlenül fellelhető náluk a készülék. Csak mert szeretném élőben is megkukkolni, de feleslegesen nincs kedvem elvonszolni magam a legközelebbi nokia üzletig, ami igazából nincs is olyan közel.
"Beam me up, Scotty. There's no intelligent life down here." (Warframe: Sephirot888; XBL ID: Vagaba888)
-
1010
őstag
még most se jelent meg a készülék hivatalosan itthon vagy sehol sem
király
páran már pedig megvettük
-
ZP67
tag
ezt meg hogy érted?
Németországban a kezemben fogtam a "hülye azért nem vagyok" áruházban november 1-én. Hivatalos garis volt. Meg ott a E-bay, már 300 EUR alatt lehet kapni, benne van a fuvar is Németo-n belül. Szerződéssel meg 1 EUR-ért... azok sem kamionról leesett darabok -
legiaap
félisten
[link]
Itt magyar garisan kaphatóHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
1010
őstag
ez a garancia dolog érthetelen
ha valami elromlik akkor ugyis kellemetlenség
adatvesztés meg hasnlók
a szervízben van hónapokig
attól nem rossz valmi hogy 1év garancia van rá
vagy neketek midnen elromott amire nincs garncia vagy puff 2év után egyböl oda nokia telefon
itt van egy 3310es és semmi baja
pedig erre már nincs garancia jó ideje
-
-
legiaap
félisten
Nézőpont kérdése...
ha úgy fogod fel,hogy nem kell kiegészítened még némi pénzzel egy újabb telóhoz,akkor nem buktál
ha úgy fogod fel,hogy az eredeti telód árához képest olcsóbbat és butábbat vettél,akkor bukás
de úgy is felfoghatod,hogy ez csak egy átmeneti állapot egy újabb jobb teló érkeztéigHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
Joe bácsi
őstag
Pl. a mostani Nokia 6230i-m Németországi és múltkor sw-t kellet frissíteni és nem lehetett olyan egyszerűen,mert nem akarta azzal a progival feltenni amivel minden telóra felküldi a sw-t. A gyári Nokia progival viszont felment a sw.
Egyszóval, az a lényeg, h. a külföldi piacra szánt telók nem jók, mert sem összeszerelésben, sem sw-ben nem jók. Nekem nem egy meg 2 külföldi telóm van, volt és minden baj volt, mert nem hazai piacra szánt volt.
Szal nekem többet nem kell nem hazai piacra szánt teló, de mindenki döntsön a saját belátása szerint.
(A barátnőm Nokia 6230i-je mást mint az én német telóm. Pl. amikor óra a képernyőkímélő, akkor neki körülötte mint anno a 6230-nál van halvány fekete sáv, nekem nincs....)
Ja és hiába volt német piacra szánt (azt hittem, h. kifogástalan lesz a teló) a teló (volt ilyenből 3-4 telóm is), csak a bajom volt vele. (igaz nem nagyok, de idegesítettek, h. nem volt tökéletes a teló)[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Itt van már 2 év magyar garisan: [link]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
parandroid
félisten
Azért, mert külföldről 'szürkeimportban' behozott cucc, és a kereskedő nem tudja leírni az áfát, ezért azt nem is tudja továbbadni. Félreértés ne essék, az ár a fizetendő összeg, tehát nem jön rá +20%.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-royalflush-
tag
szép napot!
az én telom(lassan másfél honapos)németországbol van,azzal inditottam hogy átirtam a product kodót és már magyar a soft frissítés után(soft ujratelepítés),hibátlan kivitelezés,faxa
működés...
szerintem kár túldramatizálni ezt az E51 vásárlás dolgot.......
de mindenki persze döntsön saját belátása szerint
üdv( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win7 ) (iphone 5s )
-
tag
válasz -royalflush- #397 üzenetére
hol/mivel lehet megnézni/átírni a product kódot? vagy hol lehet utánaolvasni? meg honnan tudtad hogy mire kell átírni?
-
Pompi
MODERÁTOR
-
sbazsi
veterán
válasz parandroid #396 üzenetére
és ez mennyire legális?
miért csak telefonoknál találkozni ilyennel?
továbbá ha külföldröl hozzák be szükreimportként, hogy adnak hozzá magyar nokia garit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs