Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz tjb007 #2615 üzenetére

    Ha filmnézésre kell, vegyél Wayteq navit... a 820-as is mindent visz, de sem qwerty, sem sms, sem telefon...

    Viccet félrerakva: Monte-t nézegettem anno, főleg a wifi miatt majdnem azt vettem.
    Nokia kijelző sokkal jobb. Nem kapacitív, de attól még nagyon jó, nem kell erősen nyomni. GPS van, wifi nincs (ez a teló legnagyobb hibája).

    Pálcikára alternatív megoldást találtam, de közben megszoktam a pöcölését. Olvasd el ezt a fórumot, kevés elégedetlen user van. Imádom, mert szeretek olvasni, de monitoron nem jó. Halom e-bookot kiolvastam, mert telefonon jó olvasni, bár ez viccesen hangzik, de igaz. Filmet is lehet nézni, mondjuk én gagyi ripeket tettem rá, na az nem volt szép (PC-n sem...).

    Zenelejátszót lecseréltem rajta, fülesét nem szeretem (kócolódós a madzagja, korábbi telómnak erősebb volt, nem kavarodott ennyire össze), pengető eldobós, autós tartó jó, de a bajonett helyett gombos még jobb lett volna, de meg lehet szokni.

    Ha nem teetszik vmi, akkor letöltesz másik progit. Nokia fotófalat imádom, mindenkinek tetszik, "csajozós" lol. GPS elsőre katyvasz, fura a menű, de működik, és gyors, pontos, jó hozzá a szöveg (nem jó ha túl korán, sokszor pofázik, vagy későn... ez jó!)
    4-8 GB memkarit neki, zenét, filmet, stb... és lehet menni kirándulni... :P

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák