- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Ez egy vicc ami az árazással kapcsolatban megy.. Először azt gondoltam hogy ez valami marketingfogás, csak hogy még többet beszéljenek a telefonról. De úgy tűnik hogy sajnos igaz lesz hogy a Play store on kívül mindenhol drágább lesz a telefon... Persze ahogy már írtátok is a viszonteladóknál és a kis GSM boltoknál biztosan olcsóbb lesz, meg aki akarja így is úgy is meg tudja oldani külföldről, tehát ha tényleg így lesz az árral kapcsolatban csak azt éri el az LG, hogy magára haragítja az embereket.. Sokaknak eleve nincs is bizalmuk a gyártóhoz.
-
daniel909
addikt
nah faszam, pont februárban utazok Dublinba, akkor meg tudom rendelni egy ismerősöm címére! Nexus 4, jövööök!!
bár még a htc 8x is tetszik... főleg külsőre...YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
berik899
tag
Lehet buta kérdés de az számít valamit hogy milyen google accountról rendelik meg? Szóval ismerős megrendeli a sajátjáról én utána ugyan azt a telefont be tudom regisztrálni majd a sajátomra? Vagy létre kellene hozni egy fiókot amin ő megrendeli és én majd később azt használom?
-
djgeg
őstag
Factory reset babum... Végefőcím.
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
VZT
tag
Az uccsó 150 kommentből nem sikerült egészen 100% biztosan kivenni szóval megkérdezem:
Amerikából tudom kedvezően behozni. Arra lesz itthon garancia?
mindig más
-
djgeg
őstag
Gari Google store ból max! régiós szóval amcsi ha valami baja van akkor küldheted ki amcsiba.
Németből- Angliából nem olyan hű de sokért cserébe meg megvan az eu gari ( elvileg) és az már megy itthonról is.
Még meg se jelent a telefon szóval nincs 100% infónk !!!
Tessék kivárni"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok. Ausztral arakrol van info? Batyam kinnt el es lehet vetetek vele telot meg 10 es tabletet is .
GTA V : Pacikuki007
-
ThorsHUN
őstag
Nekem is egy kerdes az amerikabol hazahozatalra.
Ugyanaz a keszulek? Mukodik itthon is? -
Remiel
őstag
Angliából tudnék hozatni simán, ott mennyi lesz a Store ár? Mondjuk ha már rendelnék akkor mellé egy Nexus7 is kéne annak mennyi az ára ott? Mert Ausztriában 250 euro a 7-es.
ja most látom már beírták 279 font...
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
tipuka
addikt
a Google Play-ről egy kis infó -> link
-
Idiofil
aktív tag
Royalmail oldalán találtam egy ilyen konstrukciót (International Signed For Small Packets):
Magyarországra, max 700g csomag, 2-3 napos szállítás, 500 fontig értékbiztosítva 13,77 font, ami bő 5ezer forint"Those who want respect, give respect"
-
grecki
csendes tag
A brit ar netto ar, akarcsak az amerikai? Vagy az mar a vegfelhasznaloi?
-
berik899
tag
Amúgy playről rendelésnél hogy van előre kell fizetni a cuccot és aztán szállítják vagy utánvéttel? Tudni kellene hogy mit mondjak német ismerősnek mert én 13.-án meg akarom rendeltetni
-
leslien
nagyúr
Angliából play-ről vásárolt N4 itthon érvényes a gari?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
djgeg
őstag
Látszik hogy nem nagyon olvastok vissza....
Eddigi infók Euból származóra EU gari van és elvileg az itthoni Gari is fogadja...
Ennyi annyi lesz mit tom én Gari.... 13 . kát várjuk meg ezzel.
Akit meg érdekel olvasson már mert az egészet kiveséztük legalább 10X ."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
berik899
tag
Szerintem meg nyugodtan kérdezzen aki akar, lehet hogy már elhangzott de ő más kontextusban kíváncsi a dologra vagy egyszerűen nincs ideje végig olvasni mi történt eddig. A fórum arra van hogy kérdezzünk, ha meg annyira fárasztó válaszolni akkor hogy lehet az hogy válasz helyett mindig inkább jön a kioktatás hogy olvass vissza. Közben ugyan annyi erővel le is írható a válasz. A másik megoldás meg az hogy simán átsiklik a dolog fölött akit zavar a dolog.
-
Dare2Live
félisten
hehe pár kisker [link] már felvesz rá előrendelést németben/ausztriában. gondolom playről megveszik ráraknak 50eurt és eladják.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
mcsabi84
senior tag
Így utánanézve a ups vagy a tnt lesz a nyertes. Nekem megér +3-4000-et hogy biztosan a kezemben legyen a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
válasz mcsabi84 #694 üzenetére
Egyébként.... A magyar postások a külföldi értékbiztosított csomagokkal vigyáznak... Mert ha sérül a csomag akkor az fizet akinél sérült ilyen esetben a Magyar Posta, és már egy ideje a Posta a dolgozókra terhelik gondolj bele hogy a postás aki tudja hogy egy 500 $ értékbiztosított csomagot visz... Eldobja eltörik legutoljára nála volt és cseszheti ráterheli a posta xD
Én vigyáznék rá mint a hímes tojásra.Már pont úgy megy mint a futároknál.. Igaz ők minden csomagra felelnek , nem csak az értékbiztosítottra.
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
mcsabi84
senior tag
Fene se tudja akkor mi legyen. Leginkább olyan opciót kéne választani, ahol itthon tudom kifizetni forintban a szállítást. Mert gondolom annak a 279 fontnak + a 10 font szállítási díjnak a kiutalási díja se lesz olcsó, ha nem kéne még fizetni rá egy postázást, annak örülnék.
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
De egyébként a normális értékbzitosított Postai... Kb ugyan annyi mint a futár...
Modularitása miatt én inkább azt választanám."640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic