Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
- Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
PlayStation konzolokhoz kínál külső SSD-ket a Seagate
ph A Game Drive termékcsaládba érkező megoldások a PlayStation 5 dizájnját másolják.
-
Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
it A tanulmányok szerint jobban elterelődnek azok a sofőrök, akik részleges automatizációt használnak vezetés közben.
-
Új Logout - próbakör
lo Ha már megújult az oldal, akkor teszek vele újra egy próbát, régebben ha nem is aktívan, de azért írtam néha a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eleinte nem értettem, mi olyan nehéz ebben. Nem a rák ellenszerét kell föltalálniuk, hanem megcsinálni normálisra az analóg karokat. Csak aztán többször volt a kezemben ilyen kontroller, és látszott a tervezési filozófia. A gyári kontroller egy hitvány anyagokból, olcsón összerakott bóvli.
A 3rd party kontrollerek állítólag rendben vannak, nekem a Hori Split Pad Pro elég szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Remélem szénné perlik őket, ekkora mocsokságot...
Thanos was right.
-
-
khron78
őstag
Mekkora szöveg. Mióta ismert probléma ez? Évek óta nem lehet tudnak egy analóg kart rendesen összerakni? Más gyártóknál hogy tudják megoldani? Nincs elég pénz a Nintendo-nál? Szerencséjükre a rókabőr nem driftel.
-
félisten
Tehát ha pl. magnézium-ötvözetből készülne, mint a régi TP-k rollcage-e, akkor valszeg' ez kiküszöbölhető lenne, de ennyi nem fért bele a költségvetésbe az új OLED modelleknél sem?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz #72042496 #12 üzenetére
Szupi, akkor megvan a megoldás: ha valamelyik joy elkezd driftelni gariidőn kívül, akkor dobom a kukába, a másikat eladom 7-8k HUF-ért, és veszek ilyen HORI-t 16k HUF-ért.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz szbazsi123 #15 üzenetére
-
Chal
addikt
Szutyok az összes. Otthon halomban állnak a driftelő 15-20 ezres controllerek, PS4, xbox, switch. A ps4-nél és a switchnél is gariban javítottak kettőt, de pár hónap múlva ugyanúgy drifteltek. A tököm tele van az egésszel.
Elhiszem, hogy van alternatíva jóra, de ne kelljen már ilyesmivel baszakodni, amit a gép mellé csomagolnak, azok legyen jók pár évig. Ha ezt nem sikerül megugrani, akkor pereljék csak szét őket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Subaru topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt az új LOGOUT!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- iPhone topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2023 Mac Mini / M2 8 -10 MAG / 8GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook PRO 2019 16" i7 16GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen