Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GGMPC

    őstag

    Urak, holgyek!

    Mivel mar telefonom nem M2 ezert ugy gondolom elkoszonok...
    Remelem sikerult segitenem sokaknak akik az eredeti szintet reszesitik elonyben... (no fozott rom jeligere)

    ;-)

    Koszonet Axiomanak a magyarorszagi Verizon alapitojanak, Zsebobnak aki szerintem iden nyaron el is veszi felesegul a telefonjat, Norviknak aki mar juniusban backup bajnoka lehet az idei evnek (foleg ha azokat fel is veszi - persze beszelgetes kozben (es mindket felet) es vegul minden tiszteletem Sethdobaloah-nak aki keni vagja minden ROM tulajdonsagat es ugy pakolgatja azt, hogy szinte mar oda sem kell neznie!

    Jol elmulatkaztunk itt neha igy, neha ugy...

    Lehorgonyoztam az iPhone-nal, de nem szeretnek annak a retegnek az igazi reszese lenni, se a forumuknak - nem ugy mint veletek itt!
    Masodik telefonomnak megszuletett egy Motorola v9 RAZR amirol a foliat is en vettem le egy hete - nagyon nagy kedvencem volt mindig! (mind a mai napig)

    Amugy a V9-t koszonhetem szinten egy itt forumozo urnak aki segitett hozzajutni!

    Vegszonak... Kint az a pletyka jarja, hogy a Google ev vegeig komoly ceget fog fabrikalni a Motorolabol (noha szerintem igy is az) - viszont lesz egy egeszen mas vonal amit kepviselni fog az androidon belul - pont azert, hogy ne zavarja a tobbi vetelytars koreit!

    Kivancsian varni fogom!

    Szoval koszi - jo volt itt - es hasznaljatok egeszseggel a Merfoldkoveiteket!

    Bye: GGM ;-)

    LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

Új hozzászólás Aktív témák