Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sutee89

    aktív tag

    Sziasztok! Végignyálaztam a fórumkeresőt, sőt az xda-fórumot is, de erre a kérdésre nem találtam még választ. ROM: cm7.1 stable
    Probléma: a telefon bekapcsolás után betölt, kéri a SIM kártya PIN-jét, azonban ha nem írom be neki egyből tovább tölti a homescreen-t (go launcher ex), és azt írja ki, hogy "SIM locked". A felső gombocskát megnyomva nem jön be a lock slide, hanem egyből a homescreenre ugrik, ezen kívül nem működik a home gomb, DE! ha sokszor nyomogatom akkor felvillan a PIN-kódot kérő képernyő, viszont semmit nem tudok beírni. Tehát a PIN-kérés fut a háttérben, de nem tudom előrehozni. Ha a settingsben kiveszem a pipát a SIM-kártya zárolása elől, kéri a PIN-t, de ha beírom nem kapcsolja ki a zárolást, azt írja, hogy a SIM-kártya nem elérhető. Ezen kívül Flight-mode ki-be kapcsolása sem segít, utána sem kéri a PIN-t. A probléma csak úgy oldható meg, ha újraindítom a telót, és nagyon figyelek, hogy mikor villan fel a PIN-kód kérése.
    (Próbáltam már a cyanogen settingsben a "Disable lockscreen on security" pontot bepipálni, majd ki, a kettő között reboot, nem volt eredménye)

    Próbáltam minden részletet leírni, ha valakinek van ötlete, azt megköszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák