Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • LM02

    tag

    Sziasztok!

    Gondoltam, megosztom az alábbiakat, többen kérdezetek már itt a fórumon a 2400-as akksiról.

    Kb 2. hónapja vettem a bátorságot, és megrendeltem a BatteryUpgrade.hu-ról a 2400-as akkumulátort. (csak jelzem, hogy nem magyar cég, szingapúrból jött a csomag)

    Tapasztalat az együtt töltött 4 nap alatt:
    - több, mint másfél hónap volt, míg megérkezett a cucc.
    -a 2400-as akksi, amit küldenek, nemhogy nem bírja tovább, mint a gyári, de kb fele annyi idő alatt merül le, nem bír ki egy napot sem... :W
    -mivel külön hátlapot is küldenek hozzá, mert 2x olyan vastag az akksi, mint a gyári, nem fér bele a gyári autóstartóba (de erre azért számítottam is, mikor megrendeltem), a hátlap belső kialakítása nem olyan, mint az eredetié, így az akksi is porosodik, meg persze ami alatta van, az is. Tehát még csak közelébe sincs annak, hogy vízálló legyen... + meg nem is néz ki olyan jól, hogy 1 centivel vastagabb a telefon.

    Szóval, csak körültekintően az ilyen spéci akksikkal.

    (ha esetleg rendelt már valaki innen és neki az elvárt üzemidőt produkálja, az jelezze már, mert akkor lehet, hogy csak én jártam így és egyedi esetről van szó.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák