Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • rendar

    csendes tag

    válasz Quarell #2241 üzenetére

    Quarellnek köszi az E71 és a Defy fényképes összehasonlítását!
    Én is E71- ről váltanék Defyre, de vannak kétségeim.
    A belső egyértelmű, tetszik az Android, biztos hamar összebarátkoznánk. A Nokiát is mindig "tuningoltam", itt meg aztán határ a csillagos ég! :)
    Külsőre is megnyerő, a megjelenéssel sincs problémám, de amitől félek, az az anyaghasználat és a teló külsejének stabilitása. Az E71 fém háza olyan patentül össze volt rakva, hogy ott szóba sem jöhetett a telefon külső részeinek mozgása, illetve a fém ház olyan stabillá tette, hogy nemtom meg tudnám- e szokni a Defy nyöszörgős műanyag házát. Utoljára a 6310i akksija alá kellett papírt hajtogatni, hogy ne lötyögjön. Utána csak E szériás telefonok következtek, amik ugye mind fémből stabilra összerakott cuccok voltak.
    Kérdem én az E- szériáról Defyre váltókat: mennyivel rosszabb a Defy háza a fém után? Voltak kétségeim a billentyűzettel kapcsolatban is, de a fórumot "átfutva" (3 estén keresztül, de megérte! :K ) ezek már elszálltak! Biztos nem lenne gond a virtuálissal sem miután át lenne alakítva kicsit.
    Másik kérdés: 100 megás mobilnetem van. Emailre és böngészésre is bőven sok (40 - 50 mega szokott belőle lemenni) opera minivel. Szerintetek ennyi Androidnál is elég lesz ha mélezek és csak néha böngészek?
    Ja még az üzemidőt akartam írni, de nem halok bele ha minden nap töltőre kell nyomni...

    Előre is köszönöm a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák