- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz DoItYourself #10025 üzenetére
Nem működik a link!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
törölt tag
Szerintem a link nem mutat sehova, nálam legalábbis nem nyílik meg semmi belőle.
Szerk.: Látom már jó. De szép csúcsforgalom... Ebből is látszik, milyen sokan utánanéznek, hogy tudnak-e válaszolni.
Szerk.: A CM7-ben másik fordítás van.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én tudom, hogy mire gondolsz, én is kipróbáltam azt a magyarítást gyári rootol rom alatt. hát nézd...szerintem annak, aki lusta megtanulni kb 50 angol szót (mert nem sokkal van több egy rom-ban szerintem) annak ez kell, hogy megfeleljen gyári rom viszonylatában. nem hiszem, hogy ezen finomítanának a továbbiakban, hiszen a CM lenne az irány szerintem mindenkinek de én úgy érzem, hogy míg a Google szívbaj nélkül ráereszti a fordítóját az áruházára, annak a látszatát keltve, hogy "tud magyarul"....akkor ugyanezt miért ne lehetne elfogadni egy nem hivatalos, teljesen önzetlenül elkészített gyári rom magyarításnál?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest