- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Premete:
Cm7-hez webtop helyett úgy látszik van jól működő Ubuntu 10.10: [link]
Pontosabban ha jól értem CM9-hez ajánlják, bár nem volt most sok időm olvasgatni. De ha érdekel téged, úgyis beleásod magad.
tvamos:
Jó olvasgatást.
Ha lesz időm este, akkor megírom az unlockoló, rootoló, custom recovery telepítős útmutatót.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
hito
nagyúr
válasz rum-cajsz #801 üzenetére
Jól látom, működő ubuntu Atrix-ra? Mennyire működő? Van olyan ubi is amivel működik a GSM, gondolom ennyire még nem előrehaladott a dolog. Tudom, ott van minden (biztos), de az angolom nem az igazi, főleg szakmai dolgokban.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
premete
veterán
A nap nem megy. legfeljebb elbújik a felhők mögé, vagy feljön a hold a helyére. Viszont a háttérkép az aktuális nappal/éjszaka NASA képet mutatja, főképernyőn az aktuális pozíciónkkal, balra/jobbra a többi időzónákkal.
Gombokat a legtöbb launcherben lehet variálni, ahogy az ikonokat, valamint a sorok/oszlopok számát is.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tvamos
nagyúr
Nektek hogy szuperalt az aksi az elso idokben?
Nekem Nagyon gyorsan lemerul. (Melegszik is kicsit, alul.)
Valahol azt olvastam, hogy az USB kabelen at nem toltodik fel teljesen.
(Ugy ertem, szamitogeprol.)
Az epiacon arulnak 4Ah-s aksit hatlappal. Ilyet probaltatok mar?[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
rum-cajsz
őstag
Egyelőre én is az aksit próbálom beállítani. Kb úgy megy nálam, hogy reggelre feltöltöm, este meg megy a töltőre. Az éjszakai fogyasztásom -52mA volt. De egyszer már sikerült -10 mA-re is beállítani, csak nem tudom hogy
A WetDream topicban ajánlottak egy ilyen aksi kalibrálást.
Este megcsináltam, nem tudom, hogy jobb lett-e.1. Charge the phone for about 5 hours
2. Unplug the phone and then turn it off
3. Take the battery out and plug it into the charger (with the battery still out)
4. Wait for it to show the battery symbol (should have a question mark in it)
5. Put the battery back in and wait for it to recognize the battery (it will probably show a low percentage, like 5% or 10%)
6. Do not turn the phone on yet and leave it on the charger for about 10-15 minutes
7. After waiting, turn the phone on, wait for it to boot and then unplug it and report what you get.Note: Forget "Wipe battery stats", don't use it.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz rum-cajsz #809 üzenetére
Ahogy latom, a szamitogep USB-jerol fel se fog toltodni soha...
Reggel 9-kor, amikor radugtam 20%-on alt a toltes, most 60%.
Talaltam itt egy nokia toltot, radugtam.Te mivel mered a fogyasztast?
(Persze gondolom, hogy a telefon mutatja, de milyen progi?)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
premete
veterán
Itt az új gyári rom:
Original Gingerbread SBF 2.3.6 for ATRIX 4G AT&T USA
For AT&T DEVICES ONLY
DO NOT FLASH TO A DEVICE WITH AN UNLOCKED BOOTLOADER. ATTEMPTING TO DO SO MAY RESULT IN A BRICK !!!!
Upgrading to 2.3.6 will more than likely prevent you from downgrading to any previous version of Gingerbread.
Blur_Version.4.5.141.MB860.ATT.en.US
1FF-olympus-user-2.3.6-4.5.141-111212-release-keys-signed-ATT-US-GAS_NA_OLPSGBATTSPE_P012.sbf.gz
http://www.fileserve.com/file/vgWHxg...PE_P012.sbf.gzAki az angol nyelvű figyelmeztetést nem érti, ne is álljon neki, mert drága levélnehezéke lehet qrva drágán.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tvamos
nagyúr
válasz rum-cajsz #809 üzenetére
Fenn is van a Battery monitor, de nekem ilyen -589mA-t mutat, es nem valtozik, ha allitom a kepernyon a fenyerot, ami nekem gyanus!.. De a tolton meg 122-t, tehat valmi valtozik. Meg nem tudom, mennyire jo is nekem ez a program! Jobban szeretem/bizok a Deprez muszereket/ben...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hito
nagyúr
Szerintetek a hard brick Atrix esetén visszafordítható? Visszahozható az életbe egy téglásított készülék? Az üzenet valószínűleg ez: "failed to boot 0x1000"
Pontosan nem tudom, még nem láttam a készüléket, de szinte biztos, hogy ezt írja ki.
-
tvamos
nagyúr
Erdekes ez a telefon.
Azt mondja, a CPU hasznalatra, hogy a Kernel 47%-on hajtja a procit.
Es ennek megfeleloen a keszulek 40 fokos...
Pedig meg egy bongeszot sem inditottam el!
Ugylehet, ezt a problemat nem sikerult megoldania a Motorolanak...
Ennek eleg rossz az uzenete."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Most nezem, hogy az elobb, amikor forrosodott, az aramfelvetel 855mA volt.
Ez lement 260mA-re, pedig nem csinaltam vele semmit, csak leraktam az asztalra.
(Eddig a zsebemben volt.)
Se GPS, se Wifi, semmi. Max annyi a kulonbseg, hogy nem volt az elobb 3G."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Bocsesz!
Megint en voltam a h..ye!..
Ott irjak az ....... portalon, hogy az UI csinalja.
Es az a legszebb, hogy mar olvastam is ezt a cikket.
Es meg csak az sem mentseg, hogy gondoltam 2 release alatt kijavithattak volna!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
-
rum-cajsz
őstag
ahha!
Érdemes áttenni a 3g helyett 2G-re a mobil hálózatot, és beállítani a battery managementet egyénileg, ahogy Te akarod használni a telefont.
Van egy 1.5 évvel ezelőtti cikk fordításom, ha érdekel, olvasd el: [link][ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Kipróbáltam azért kíváncsiságból az új at@t romot, a 2.3.6 141-est.
- törli az unlockot
- nem indul el (csak boot.img fastbootos csere után)
- unlockolni lehet
- cwm recovery megy, lehet feltenni romot update.zip formátumban
- szokásos rootolás nem megy
- van benne pár att szoftver, mint navi, 30 napos próbaverzió, att kódolvasó, stb.
- lassúbbnak tűnik, mint a 2.3.4-es, kevesebb, 390 MB szabad rammal indul.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Pubszon
veterán
Fel akarom rakni a CNM9-et, ma frissült és megy a kamera is.
Valaki felrakta már közületek?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
premete
veterán
ICS-re várásnak sincs sok értelme: nexus S-re kijött, ott meg a legtöbben vissza akarják tenni a Gingerbreadet.
Nekem is volt Nexus S-em, hivatalos, android 4.0.3-mal, semmivel sem volt jobb, mint a Gingerbread, csak lassúbb volt, és ette a ramot, mint a torkosborz. Megszokott marketes programjaim közül pedig alig ment rajta 1-2.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
hito
nagyúr
Én se lennék ennyire oda ha Galaxy S-en nem használtam volna. Engem megvettek vele Persze leginkább a design tetszik. Ha lenne olyan téma ami a menüt is átvariálja olyanra akkor tennék rá, elég lenne az. De nincs, csak ócska koppintás aminek kb annyi értelme van mint androidon egy WP7 theme.
-
defymoto
senior tag
-
hito
nagyúr
válasz rum-cajsz #839 üzenetére
Hát nem rossz, de az igazi majd az igazi lesz. Menü nem olyan, settings sem, képernyő unlock sem, de végülis ez csak egy theme.
Hivatalos ICS még be sincs jelentve elvileg? Lehet, hogy nem is lesz?
MÁS: nincs véletlenül magyar nyelvű leírás unlock-ra, root-ra és CWM-ra? XDA-snak inkább nem állok neki, elég egy dolgot félreértelmeznem és megy a levesbe a szemem fénye.
-
hito
nagyúr
Szerintem azért egy Tegra2-es ujjlenyomat olvasós 540x960 felbontású kijelzővel szerelt gépet bátran lehet még mindig a csúcskészülékek közé sorolni. Pláne, hogy sokkal erősebb készülékük nem nagyon van. Moto csúcskészülékek közé sorolható még a RAZR, Atrix 2 és a Milestone 3. Miért ne lenne az Atrix Motorola csúcskészülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest