- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasn
tag
Felment a NottachTrix v1.3.1. Ez az Aroma Installer nagyon tuti dolog. A romban van magyar is. A saját Launchere kicsit szaggat, érdemes lecserélni. Pár nap múlva beszámolok a további tapasztalatokról.
-
ktg3
őstag
Találkozott már vki ilyennel?
Mindig az itthoni wifiről neteztem telefonról, de egyik napról a másikra nem látja az otthoni wifit. Semmit nem változtattam se a routeren se a telefonon. A laptop meg a többi teló simán jól megy a wifiről de az atrix egyszerűen nem látja. A szomszéd netjét látja meg máshol is működik a wifi, de az itthoni eltűnt... Ha odaviszem a router mellé, akkor sem látja.
5let?
-
ktg3
őstag
válasz Rascally81 #1759 üzenetére
És azt hogy?
-
nortol
senior tag
A defy+ topikban volt egy pontosan ilyen eset...
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Na hetfon delbe megrendeltem a nemet amazonrol a motorola atrix 4g autos tartot. 7-18 napos szalitasal, az 1-4 naposnak tul sok volt a felara. Ehhez kepest ma delelott meg is jott a cucc.
Az elozmeny annyi hogy bementem a tescoba mondom veszek autos tartot meg usb-s szivar toltot. A jol ismert univerzalis nokia tartot 6000 forintert akarta adni zacsiban, a frocsontot 1 gramos usb-s szivar patront meg 3000 forintert. (na itt mondtam magamban, inkabb egybol interneten kellet volna rendelnem )
Ehhez meg amenyi kabelt es cuccot adtak, nem semmi. Boven megerte a 23 euros arat. Egyelore annyi meg a problema hogy az autos radion nincs 3,5 audio bemenet.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Kispósi
aktív tag
Amióta visszatettem a mentésemet nagyon leromlott a készenléti időm. Már próbáltam a korábban leírtakat, nem tudom mi lehet a baj. Ua a ROM és kernel ami ment 3-4 napig is, most van, hogy 1 nap alatt leszívja az egészet. Nottachtrix 1.3.1. Faux ext4 kernel 1gHz.
Olvastam hogy pár embernek volt gondja az aksival. Javult azóta valamit? Én most feltettem ezt az appot: badass battery monitor Meglátom mit mutat majd a statisztika. Esetleg ha valaki feltenné akinek jó a készenléti ideje hogy legyen mihez hasonlítanom a dolgokat az jó lenne[ Szerkesztve ]
-
Kispósi
aktív tag
Melyik a jobb rádió?
Ami most van nekem az ez: N_01.100.00R
Jobb/újabb ennél az N_01.77.37P ? -
hito
nagyúr
Sziasztok, megint itt! Tegnap vettem egy Atrix 2-t. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, olyannyira, hogy gondolkozom az N900-am eladásán és ennek a megtartásán. Eredetileg csak kipróbálni vettem.Ha jól látom (és kérlek ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg), szinte minden fontosabb dolog ezen is megy, úgy mint az Atrix-on, pl.: gyári bootloader unlock, HDMI mirror, teljes értékű ubuntu, stb...
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Gabó75
senior tag
-
hito
nagyúr
ICS nelkul is elkepeszto gyors. Te hol, mennyiert vetted? Kivancsi lennek azert a teljes erteku ubuntu-ra ami a lapdock-kal megy rajta. Linux-osok ezzel promozzak az ubit, hogy a mobilgyartok beleoltsak a kesazulekbe a droid melle.
-
Rascally81
aktív tag
Van 7.2 RC2.....:-))))
http://download.cyanogenmod.com/get/RC/update-cm-7.2.0-RC2-olympus-signed.zipEngem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Ha minden igaz holnap egy Atrix tulajdonosa leszek az Extreme Dgital jóvoltából. Első kérdésem, hogy 99 000 forint nem-e sok érte?
Nagyon jó lenne ha valaki segítene abban is, melyek azok az első lépések amiket fontos megtennem, hogy jól kezelhető, hosszú élettartalmú mobilom legyen.
köszi előre is a válaszokat
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
Pepeninho
őstag
Közben gyorsan utánanéztem:
Motorola Atrix 4G kártyafüggetlen okostelefon, fekete...
Cikkszám: 160920
4.0" qHD 540 x 960 TFT kijelző
5 megapixeles kamera
Ujjlenyomat olvasó
Utolsó forgalmazott ár:
99.900 FTTudom jól, hogy a nagy mobilhálózatok(Voda.T és Tele) által kínált összegeknél az ilyen kereskedések általában 15-20%al drágábban adják a telefonokat, de ez esetben én nem találtam jobb ajánlatot az általam igényelt feltételek szerint. Ez így felejtős?
Az Arc kerül ugyanennyibe, de szerintem több fronton is elvérzik az Atrixal szemben. Az xperia S meg nem hiszem ,hogy 50 000 forinttal tud többet.... Szerintetek?Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Srácok. olyannyira felgyorsultak az események, hogy el kéne döntenem Atrix1 vagy Atrix 2. Megéri a többletet a 2. széria? Aksija rendben? És ugye nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy kordában tartsam a kicsikét?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Egy utolsó kérdés. Az Atrix 2 és az Arc S között kéne döntenem. Egy Atrix fórumban most a leghülyébb kérdést fogom feltenni. Ti melyiket ajánljátok?
Ha az Atrixra rávarázsolom a magyar nyelvet akkor visszalehet állítani az alapokat ha esetleg szervizbe akarom vinni? Persze mindezt azért, hogy ne bukjam a garit. Most akkor mennyire megbízható az Atrix?
Ps4, Xiaomi 11T
-
hito
nagyúr
válasz Pepeninho #1792 üzenetére
1 szavazat az Atrix 2 mellett. Nekem is az van, szerintem az Arc S nem ugyanaz a kategória. Ha jól tudom az még egy magos ráadásul. Ennek a kijelzője is bőven szebb, jobb és nagyobb is: 4.2" 480x854 vs. 4.3" 540x960 (RGB).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest