- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Nektek csinált már olyat hogy netezès közben kb fèl percenkènt felerösödik a håttèrvilágítás majd visszaåll?
-
ktg3
őstag
Sziasztok.
Milestone-ról váltanék és elég szimpatikus a készülék. Mind a hardware, mind az akksi és a kijelző is nagyon szimpi. Viszont miért ilyen olcsó a telefon?
Hasonló tudású telefon-t 100K alatt nemigen kapni újonnan, ez meg 80K ért függetlenül megvehető? Miért ilyen olcsó?
Milyen a software támogatottság? (milestone-ból kiindulva nem túl jó)
Lesz valaha is hivatalos ICS rá?
Érdemes megvenni függetlenül boltban?Előre is kösz-
-
rum-cajsz
őstag
Ha kicsit visszaolvasol, akkor pont ezt a helyzetet boncolgattok nemrég.
Több féle változat van Atrixból.
Az ATT kiadás jól el van látva a frissítésekkel, és éppen ma jelentette be a szolgáltató, hogy várható rá az ICS frissítés.
A Motorola a harmadik negyedévre ígérte.A nem ATT változatok (ezek kaphatóak a hazai boltokban) frissítése viszont ritkásabbak, az ICS sincs rá bejelentve. De nagy valószínűséggel az ATT rom kis bűvészkedéssel telepíthető lesz majd rá, ahogy az eddigieket is fel lehetett tenni.
Azért ilyen olcsó, mert ez már kifutó modellnek számít. Kicsit több, mint egy éves model. De ez nem jelenti azt, hogy bármiben is szégyenkeznie kellene, mert elég erős a hardvere.
Nekem ATT modellem van, így nem tudok neked bővebben válaszolni az itthon árult Atrixokkal kapcsolatos dolgokra. Viszont van itt a fórumban olyan, aki itthon vette.
Viszont azt hogy érdemes-e megvenni, azt neked kellene eldöntened.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
bwoay
nagyúr
bejelentkeznék első vodafone Atrix tulajként. sikerült flotta csomagból beszerezni, így 75-be került a Vitamaxos 90 helyett.
érdekes köröket futottam amúgy a héten, ugyanis MINDEN forrás megerősítette (mailben, telefonon), hogy a kiemelt ügyfeleknek járó csomag olyan kiszerelés, amiben nincs dokkoló. van benne. morbid is lett volna, ha vitamaxhoz jár, kiemelt céges ügyfeleknek meg nem.
ha nekiállok mókolni, folyamatosan beszámolok majd a fejleményekről, de egyelőre szerintem nekivágok 2.2-vel, amit tulajdonképpen izgatottan várok, ugyanis már vagy fél éve 2.3.6-ot használok a Nexus One-on bár utóbbin a 2.2.1 is jobb volt, mint Defy-on a (gyári) 2.3.5.ja, nem csak az ügyfélszolgálat nincs a helyzet magaslatán, a weboldalon található információk is tévesek, a telefonon nem Froyo van, hanem 2.3.4-es GB.
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
tvamos
nagyúr
Szia!
En azt mondanam, elcsepelt ugyan, de ar-ertek aranyban ez egy szuper telefon!
Ha viccesen akarnek fogalmazni, 3 oka van:
1, Atrix 2 - 2, Galaxy 2 - 3, iPhone 4SKevesbe trefasan:
- ha hulyen hasznalod, (mint en - GPS, 3G, Skype, proci kijelzo csutka poweren) kepes 2 ora alatt kikapcsolni, fullos aksirol. (Mint ahogyan sok mas Smart Phone, foleg a dual-core-ok)
- az Europai modelleket hanyagolja a Moto... mintha mi nem is lennek igazi vevok. Az Amcsiknak meg minden van.
- a kijelzonek nincs semmi hiper-szuper neve, mint pl. Super AMOLED, vagy... vagy mittudomen. Sokan szidjak, mindefele forumokon. Ehez kepest, ez egy szuper kijelzo, en nagyon elegedett vagyok vele!Osszegzes keppen:
Ez egy tok jo kis telefon, en nagyon szeretem! Ha esszel hasznalod, (mint tobb Atrixos kollega itt a forumon, akik eddig is, es gondolom ezutan is segitenek, nekunk,) akkor olyan jol hasznalhato, mint a tobbi okos telefon. Ha nem fosol a garancia miatt, mint en,akkor felflesheled fozott rommal, es akkor egyszeruen szuper lesz! Rettenetesen gyors, mindent csinal, (amire en eddig hasznaltam,) "jelentosebb" akadas nelkul. (Ritkan, masodpercnel rovidebb...) Es az 1GB RAM, mindenre eleg![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bwoay
nagyúr
ezt mar a TV-re kotott webtoprol irom, egy wireless billentyuzet/eger komboval. dobbenet, mennyire hasznalhato, rosszabbra szamitottam.
-
Kispósi
aktív tag
Ha meg akarom nézni a faux1.3 kernelt akkor csak annyit kell tennem hogy recoveryből felteszem a zip-et amiben a kernel van?
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Lehet, hogy én is áttérek, Atrixra, van valami fontos info, mielőtt vásárolnék?
Előre is köszi a választ. -
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy fm rádió-t lehetséges valahogy beizzítani? Úgy tudom nincs benne.
Üdv: Gabó
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Az igaz, hogy az Atrix tud 1080p-t? -
rum-cajsz
őstag
Ha azt tervezed, hogy gyári állapotában használod, akkor nincs ellenvetésem, de ha szeretnél kicsit többet kihozni belőle, akkor ezeken a számokon elgondolkodnék:
XDA fórum statisztika:
Atrix 2 Android Development
Threads: 36
Threads: 497
Posts: 85498=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
premete
veterán
HDMI-kábel, autós töltő, adatkábel van még az enyémhez, de láttam olyan akciósat, amihez még kábel sem volt.
@rum-cajsz: az atrix 2-ben sem vagyok biztos, hogy lenne fm-rádió, viszont a belső memória csak 8 GB, nem 16 GB, mint az atrix 4G-ben, így nem sok minden fér rá, már egy jobb navi is necces tárhelyileg.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tvamos
nagyúr
Bocs az OT-ert, de...
Az milyen jo lenne, ha lehetne kapni valami nagyobb touch displayt az Atrixhoz...
Csak rapattintanam a telefont, es kesz a tablet, popec Tegra2-vel.
Es nem kell hokusz-pokuszolni a telefonon, meg a tableten, hogy ossze legyen szinkronizalva, hol jartam a neten, a pdf, meg miegymas konyvekben, nem kell kapcsolgatni a telefonon a wifi-s netmegosztast, meg nem merul le hol a telefon, hol a tablet... Ez baro lenne. Adnak erte akar... nemistudommennyit, de egy olcsobb tablet arat bizti, siman."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz rum-cajsz #1290 üzenetére
Kar, hogy a Moto csak a laptop megoldast szereti. Gondolom csinalna ilyesmit is, ha bejott volna neki az alobb emlitett cumo.
Ahh mindegy... csak almodoztam.
Bar, ha talalnek ilyen mod-ot a neten, lehet, hozzafognek. - mondjuk az meg tuti valam fozott rommal lenne, amit szinten nem akarok a gari miatt.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Bernardo20
őstag
A vodafon oldalán az áll, hogy 2.3-as rendszer van rajta, aki mostanában vett ilyen készüléket meg tudja ezt erősiteni? Ha igen akkor azon belül is pontosan melyik verzió?
Ennyiért tényleg nagyon jó vétel, főleg ha tényleg friss rendszerrel adják
Köszönöm!
-
premete
veterán
válasz Bernardo20 #1296 üzenetére
1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Vodafone-EU.sbf
ez az egy vodafonos van, nem egy mai darab.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
bwoay
nagyúr
válasz Bernardo20 #1296 üzenetére
ha beírod a keresőbe, hogy vodafone, a 2. találat az én postom, amiben megerősítem
-
Mr. Q
tag
Bementem egy helyi vodába megkérdeztem van-e Atrix. Egy darab volt. Eltetettem, holnap vagy ma délután megveszem
Ilyen áron ilyen telefon nincs is.
Azt mondták ott áll már egy ideje.
Remélem 2.3-as lesz droid lesz rajta.
Ja és dokkolót is adnak hozzá.Mr. Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest