Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Amur #21216 üzenetére

    Igen, a haladási irányára rájöttem már áll a két épület is. Csak az ilyen dolgok, hogy mire valóak az évszakok, miért nem aratódik a vanilla növény stb. ezeket nem értem.

    Kapaszkodjatok meg amúgy, mert nagyon idegőrlő tud lenni. Így 3 szívvel, hogy leszed minden egy ütésből, a cuccaid 50 blokkos körben szétszóródnak meg hasonló, eléggé felhúzott tegnap, a gyémántkardom, gyémántcsákányom despawnolt, mert nem találtam meg.

    A harvest festival mod cuccai, ami az alapját adja az egésznek pedig bugosak, néha eltűnnek. Nekem az istennő idéző virág tűnt el az invből, de az ugye kraftolható. Csokinak a cucumber magok tűntek el, de hát az vásárolható. Rodhinnak a mod által adott öntözőkanna, kapa tűnt el, azt nem is tudom hogy lehet visszaszerezni.
    Állandóan 5 féle kajának kell nálad lennie, mert mindből csak egy kicsit ehetsz utána nem tölt éhségcsíkot. Tiszta vízhez rengeteg papír meg faszén kell amit megiszol. Ahogy haladsz befele a termések pedig iszonyatosan lassan fognak nőni, nagyon grindolós lesz.
    Alváskor nem set time 1000 hanem 0 van, szóval ha felébredsz még tudnak spawnolni a mobok. Meg ilyen extrák vannak, mint sivatagban magmakocka spawn, olyan mint mocsárban a slime spawnolás. A mobok ki tudják ütni a fáklyákat.
    Lesz itt még nemlopott pudvás hollóképűzés bőven. Tegnap én már olyanokat írtam, hogy Grillo csak nézett. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák