Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #90933760 #16996 üzenetére

    ha kukázni akarod akkor trash can-t csinálj, az ae-n bárhol leteszel egy kábelt, arra egy export bus, két capacity card a maradék upgrade slot a busban lehet acceleration hogy gyors is legyen, aztán az export busba meg tudsz adni 9 itemet így amit ki akarsz szórni.

    ha lenne jabba akkor tudnál void upgrade-es barrelt csinálni amiegy hordó és elég szép mennyiségű cuccot tárol, a void upgrade meg annyit csinál hogy ha megtelt a maradékot törli.

    vagy lenne minefactory reloaded, akkor lenne deep storage ami egy blokkos "láda" egy féle itemre mint a barrel, de irdatlan mennyiségű cuccot nyel el. értsd 2 milliárdot ugyanabból a blokkból.

    ha lenne ender tech akkor lennének cache-ek, amik szintén egy blokkos egy féle itemes cuccok, és még vizuálisan mutatja is mennyire vannak tele.

    a kidobós résszel az a gond, hogy kiszórhatod a homokot meg a cobble-t de ha cobble kell akkor az ae-ben nem lesz, és ha beteszel egy stacket hogy craftolhass akkor meg kidobja azt is. tehát ha azzal akarsz dolgozni akkor az annyira nem lesz kényelmes, invertoryban kell odavinni és abból alkotni.

Új hozzászólás Aktív témák