Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • miral

    csendes tag

    Sziasztok!

    BB (9360) vásárlás előtt állok, de mielőtt döntenék szerettem volna megkérdezni néhány dolgot, amelyek alapvető befolyásoló tényezők lehetnek döntésemben. Olvasgatva a fórumot, bátran rátok merek hagyatkozni!
    Először is, még nem volt okostelefonom és nincsenek extra kívánalmaim sem, választásom oka a gyönyörű kivitelezés és az, hogy lehetőleg ne tapitelefon legyen.

    BIS regisztrálni nem szeretnék, hiszen napi 10-15 e-mail és 2 mailcím (munkahelyi és magán) miatt nem tartom érdemesnek, viszont szeretnék pár dolgot kérdezni, hogy BIS reg. nélkül vajon azok a szolgáltatások, amelyekre szükségem van, elérhetőek lesznek-e és milyen módon, mert bár sokat olvastam utána, elég sok lett ennek következtében az egymást ütő információ is.

    Amit szeretnék használni az e-mailfiók (egyetemi levelezőrendszerben is), közösségi oldal, gps, valamilyen útvonaltervező, egyéb fórumok, weblapok (a számítógépen megszokott grafikai felülettel). - és ezekhez kapcsolódó egyéb alkalmazások ha elérhetőek és használhatóak BIS nélkül is.

    Játékalkalmazások egyáltalán nem érdekelnek. Tehát átlagos, a mindennapi életben hasznos dolgokra szeretném ha működőképes lenne, teljesen átlagos netcsomaggal.

    Ezek kivitelezhetőek ebben az elképzelésben, BIS reg nélkül is?

    Köszönöm a válaszokat és elnézést az igencsak alulinformáltság miatt.

    Egy remélhetően jövőbeli BB használó

Új hozzászólás Aktív témák