Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9360

    aktív tag

    Üdv Mindenkinek!

    Úgy néz ki, hogy T-Mobile-ról Telenorra váltok, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
    BB Curve 9360-asom van, BIS, BES nem volt aktív sosem. A Telenor oldalát nézve lehetséges, hogy az amúgy nem túl nyerő T-Mobile-nál is nagyságrendekkel drágább??? (Telenor 2100 Ft-150 MB + vmilyen mobilnet + forgalmi díj(?!?) vs. 690/2130 vagy 1100 - 1 GB + vmilyen mobilnet csomag)
    Tehát ha a Telenornál szeretném a BB-t "rendeltetésszerűen" használni, akkor 2100+1000 (100 MB) +forgalmi díj (a 150 MB felett) költségen tudom csak megtenni? És ugye a BIS és a mobilnet 150 és 100 MB-je nem is adódik össze...
    Jól látom, hogy csak ez a megoldás van a Telenpornál (mármint ennél csak drágább)?

    Mondjuk eddig is megvoltam BIS nélkül (otthon, irodában van wifi), de jó lett volna...

    BB10 felett (mondjuk egy Q5-nél) nincs szükség BIS-re, minden megy anélkül, igaz?

    Az is gondot jelent, hogy a készülék nem hálózat független, igaz, semmilyen hűség nem volt rajta. Úgy látom, hogy elég borsos az ára (15k), viszont ez csak egy kód, amit be kell írni. Van egy ismerősöm, aki ajándékba kapott egy SL-os készüléket az egyik szolgáltatótól, és mivel sokat utazik, kérte, hogy oldják már fel. Emailben megkapta. Azt is láttam, hogy vannak direkt erre szakosodott oldalak, ahol egy lényegesen alacsonyabb összegért megadják a kódot, van ennek vmi hátulütője?. Lehet, hogy ez azt is jelenti, hogy az adott típusra egységes a kód? Tehát mondjuk mindegyik szolgáltató ugyanazt a kódot használja egy bizonyos típusra (mondjuk MEP-re megkülönbözteti, de IMEI-re nem)?

    Elég sok kérdés, de remélem, tudtok segíteni, amit előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák