Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sokomst
tag
Nem tudtam, hogy audio cuccokban is próbálnak utazni. Nehéz ligába lépnek, mert ide nem elegendő a design.
Vízhűtőm és házam volt/van tőlük szeretem is, de azért kissé túlárasak pedig a külcsínen kívül nem sok mindennel tudnak villantani. -
Ilyen áron azért szerintem kevés lesz, ha csak kardioid. Ettől azért kéne több funkciót villantani. Mert mire nálunk a boltba ér, lesz az 50 rongy is. Oda meg már valami mutatni kéne.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Skynet258
veterán
Dizájnban szerintem is erősek de nem az a tipikus úttörő cég...
Meg basszus kihoznak egy maroknyi terméket aztán süllyesztő mert visszaülünk inkább a tervezőasztalhoz... komolytalan. Aztán fél év és ez után is inkább a tervezőasztal mellé ülnek? Ez azért erősen a vásárló arcon köpése... -
törölt tag
Mint, tengerbe vizet hordani...
-
PCProfessor
aktív tag
Meh. Mindenhova be akarnak illeszkedni. Aztán úgy járnak mint a giga, hogy sok középszerű terméket kínálnak csak.
Dupla áron adja, alkudni meg nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Le Mans Ultimate
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Silver
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest