- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Az a steelbook elég ronda.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GodGamer5
addikt
Állati jó, de ezt már csak ps5-ön.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
melega
őstag
válasz markknight #5 üzenetére
Nekem is amúgy.
-
Szakiii
addikt
válasz markknight #5 üzenetére
simán jó, ha a játék maga jó nekem tök mindegy a grafika, mai napig simán eljátszok egy might and magic VI-al is mert jó maga a jatek, pont nem érdekel a grafika, régen baj ha egy játékot az tud eladni de tudom én "régi" motorosnak számítok már a 30 évemmel és manapság egyik fő szempont a grafika
-
melega
őstag
Igen, nálam viszont a grafika is fontos én 35 vagyok, eisten bizony jobban járnak manapság ilyen újszerű játékokkal, mit Ghost of Tsushima, Plaguen tale, Horizon Zero Dawn, DAys gone, meg a régiek felújítása Dark souls reamsterede, Resident Evil 2,3 remake, god of War mint az évesformára vágott gyorscsomagolt előrefőzött f.s talicskákkal, vagy a sok pénzrabló sz.r játékkal amik egymást majmolják.
Újszerű kéne önálló ötletekkel, a kihívások is olyanok hogy nemhogy a dark soulshoz, de a régi játékokhoz képest hard fokozaton sem komolyak, illetve a fejtörők is wc deszka szintűek a régiekhez képest, kb bármelyik 5. vagy 6 osztályos megoldja.
KB a 2019-es játékok fele elbújhat a Palguen tale meg a Final fantasy VII remake mögött, bár ez önálló vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt0017
tag
Én emiatt vagyok dilemmában amúgy. Beújítottam egy tv-t, de a ps4 slim maradt. Idén viszont annyi jó és régóta várt játék jön, amiért érdemes lenne venni pro-t, viszont így, hogy jön a ps5, nem tudom, mennyire szúrnék ki magammal.. Ennyi játékot meg halasztani ősz végéig úgy, hogy akkor is jönnek várós címek..
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Itthon láttatok már valahol Collectorst?
-
Dr. Akula
félisten
Lassan itt a PS5, inkább arra kéne már fejleszteni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Carlos Padre #13 üzenetére
Azok. A GTA5 is PS3-ra jött ki, miközben ott volt már a PS4 is. Bizonyára sokat lendített a PS4 eladásain...
-
Dr. Akula
félisten
válasz SH4D0W2011 #15 üzenetére
És a PS4-nek?
-
Dr. Akula
félisten
válasz SH4D0W2011 #17 üzenetére
Csak te.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Dr. Akula #18 üzenetére
Na akkor:
- GTA V: 2013. szeptember;
- PS4: 2013. november.
Tehát nem volt még ott a PS4.Másrészt az miért a Sony sara lenne, hogy csak egy évvel később jelent meg PS4-re az a játék, amit a R* készített?
Meg amúgy több cikkben összeszedték már, mik a már bejelentett és a még be nem jelentett, de nagy eséllyel készülő játékok a következő generációra. Nincs itt semmi ok parázni, lesz mivel játszani.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz SH4D0W2011 #19 üzenetére
És amikor kijött a PS4, nem volt rá GTA, tehát ki vett volna ezért új konzolt...
"Másrészt az miért a Sony sara lenne, hogy csak egy évvel később jelent meg PS4-re az a játék, amit a R* készített?"
Miért, ki késleltette 1 évig, meg pc-re is, az ufók?
Játszani biztos lesz mivel, csak kérdés hogy akarunk-e. Egy pasziánsz vagy pokemon nem egy GTA vagy Tsushima szintű húzónév.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
-
Dr. Akula
félisten
válasz Carlos Padre #21 üzenetére
Lehetnél te is, és akkor nem csak flémelni járnál ide a fórumra.
-
SH4D0W2011
őstag
-
Dr. Akula
félisten
válasz Carlos Padre #25 üzenetére
Befejezted?
-
Szabi®
addikt
Várós......azt lehet tudni hogy ez open world lesz vagy narrativa alapú ?
-
Szabi®
addikt
válasz SH4D0W2011 #28 üzenetére
De várom már...ha a minőségnek csak a 80%-a lesz meg,akkor is ütni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest