- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Valaki segítsen. A zárképernyőmről eltűntek a kibővített értesítések, csak az app ikonok vannak egymás mellett. Ezt hol tudom visszaállítani? A zárképernyős meg az értesítéses részt megnéztem és elvileg jól van beállítva.
-
zoli8814
aktív tag
válasz oroszLajos #4953 üzenetére
Nekem az s22 ultra egy leheletnyivel jobban bírta,azzal kibirtam a napot legalább.
Szerintem ez valami szoftveres gond lehet, nem vagyok sajnos egyedül ezzel a problémával. nagyon vártam az áprilisi patchet pedig.Xiaomi 14 Ultra
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #4952 üzenetére
Valaki? A youtube kezelő ablak sem jelenik meg csak felül írja mi szól. Mi az atya úr Istent állítottam el. Akárhogy keresem nem jövök rá. Tegnap még jó volt
-
jUUh
Topikgazda
válasz tomboy0013 #4956 üzenetére
Egy screenshot-ot dobj már róla, nem tudom elképzelni mi történik.
Samsung Galaxy S23+
-
K82
őstag
válasz tomboy0013 #4956 üzenetére
Background play esetleg be van kapcsolva?
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
jUUh
Topikgazda
Egy ismerősöm csinált egy listát amin felesleges szutykok vannak amiket letörölhet az emberfia' a Pixeljéről.
A lista ITT.
Innen Platform Tools (Downloads résznél). Közvetlen link Windows-hoz ITT.
Kicsomagolod, nyitsz egy parancssort a mappába. Rádugod a telefont a gépre (USB hibakeresés / debugging kell).adb shell
beilleszted a listát, enter
készPixel 7 és Pro-n is menni fog.
Samsung Galaxy S23+
-
K82
őstag
Elég "agresszív" a lista az én ízlésemnek, menne a levesbe az Android Auto ill. a Stand progija is. Nyilván a Tips és a Verizon cuccok fölöslegesek, a setup wizard is ha már be van lakva a teló de a mainline telemetry-t pl. már nem piszkálnám.
De ez én vagyok, a listából meg lehet szemezgetni akár egyesével is.
Kevésbé bevállalósaknak pedig az uninstall helyett elég a disable.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
gabro0
őstag
Az áprilisi frissítés óta nektek is kevésbé megbízható a műholdas pozicionálás? Eddig szinte méter pontosan belőtte azonnal hol vagyok, de az utolsó frissítés óta több idő kell neki és kilométerekkel odébb dob, majd vissza a tényleges helyemre
Arról nem is beszélve, hogy a fixált pozi is ugrál össze-vissza. Korábban nem csinált ilyet, csak a mérési bizonytalanságot jelző kör hol szűkült, hol növekedett, magát a "pöttyöt" stabilan a tényleges helyemen jelezte.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Aki 14 bétán van, nálatok jelzi az adott hálózatot? Eddig kiírta fent, hogy LTE most 14 bétán nem.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-
gretzky77
veterán
válasz Hieronymus #4968 üzenetére
Ezt mire írtad? Wifi nélkül is van net, csak eddig írta, hogy LTE, de nekem 14 bétán most nem
-
-
gretzky77
veterán
válasz Hieronymus #4971 üzenetére
Ez oké, ott írja is de amikor kikapcsolom a wifit, eddig a térerő mellett írta, hogy LTE, na most ez nincs nálam
-
APippo
tag
Plusz egy szavazat a beakadt OTP Simple app-ra... Konkrétan mióta levettem a töltőről fut a háttérben úgy látszik. [kép]
Másnál is csak az app törlés segített?
-
tomboy0013
veterán
Ígértem 2 napja hogy írok véleményt a telóról egy kis tapasztalat után.
Most kezdem azzal ami fura vagy épp nem az igazi:
A kijelzőt védő GG anyaga olyan mint egy kopogós plexi. Régebben a 6 Pro-ról is olvastam elvétve hasonló véleményt, nem tudtam elképzelni milyen, de most már értem. Ahogy hozzá érek olyan műanyagosan kopog, nem olyan mintha üveg lenne. Na mindegy majd megszokom, csak a minőségérzet elég gagyika így.
Az üzemidő olyan átlagos, nem mondom rossznak, de lehetne jobb. Nálam nem merül közel sem annyira mint itt írták páran. Éjszaka repülő üzemmódban 7 óra alatt 2-3%-ot eszik meg, az F2 Pro-m gyári ROM-on 1%, Pixel Experience ROMon 0%-ot csökkent ez idő alatt (csak az összehasonlítás kedvéért írom).
Az első nap elég jól melegedett, szerencsére ez elmúlt. Most már gyors töltés alatt is csak kellemesen langyos lesz. A töltési sebesség nekem ugyanilyen volt F2 Pro-n is custom ROM-mal szóval nekem ez teljesen tökéletes.
Rendszer animációk: Meg-meg röccen, nem annyit mint a PE ROM a Poco-n, de azért elkapni itt-ott. De hol nincs ilyen.Nézzük ami tetszett és ami nagyon tetszett.
A kamera: ugye ez és a rendszer az elsődleges szempont annál aki pixelt vesz, így nem csoda hogy király. Az 5x zoom képei nagyon bejönnek, illetve jó végre olyan telefont birtokolni ahol a Night Sight-ot is ki lehet használni rendesen az OIS miatt. Ez inkább csak nekem előre lépés. 6mp-t is ki lehet tartani komolyabb mosódás nélkül ami jó.
Biometrikus azonosítás: Na ez a rész az ami Poco F2 Pro után iszonyú előrelépés. Az ujjlenyomat olvasó tökéletesen működik éjjel minimum fényerőn is, a Poco egy sz*r volt ilyen helyzetben, szétidegelt. Plusz nem égeti a felvillanó fénye az árnyékomat a falba éjjel mint a Poco. Nap közben igazából fel sem tűnik ha esetleg nem jó mert az arcfelismerés oldja a kijelzőt egyből, így 10-ből 10-szer bejutok a menübe. Poco-nál az elrejtett kamera miatt ez sem volt épp használható. Ezt imádom.
Külső: Amikor kibontottam a dobozból kicsúszott a számon egy "azta k*rva".... na jó még egy "g.ci" is . Láttam róla ezer videót, de ez a hátsó ezüst kamera sáv a fehér verziónál élőben piszok jól néz ki. Ezért akarok gyári tokot mert csak annál látszik az egész szépen. Bejön az enyhén ívelt kijelző is, Alis fólia felment rá probléma nélkül.
Haptikus visszajelzés: Világ életemben rühelltem ha rezeg a telefon, ennél annyira finom a dolog hogy kifejezetten tetszik.
A hangszóró: Hát ez biztos csak nekem nagy szám, de ez az első telóm amin normális sztereó van és hát hallani a különbséget az eddigiekhez képest, nekem bejön.
A rendszer: A Poco-n is azért tértem vissza több custom ROM után a PE-re mert nagyon egyben vannak az animációk és a dizájn is. Itt ugye ez gyári és továbbra is nagyon bejön. Már csak emiatt sem jöhetett szóba Pixelen kívül más telefon. Egyszerűen taszít a többi rendszer dizájnja.Ezeken kívül még annyit leírok, hogy eddig a telefonálás és hangminőség frankó, ettől tartottam leginkább. De elég sokat kocsikáztam az M0-on és Pesten belül, közben beszéltem a kihangosítón és nem volt probléma. A poén hogy ahol a Poco 30-50%-os térerőt mutat, ott a Pixel stabilan 70% környékén van, ami eléggé meglepő számomra. Mindenki pozitív visszajelzést adott a hangminőségre. Még majd a vidéki tapasztalatokra és a külföldiekre leszek kíváncsi, de egy hónapon belül ezek is meglesznek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Drakmusz
addikt
válasz tomboy0013 #4974 üzenetére
Akkor egyelőre pozitív a mérleg, maradjon is így.
Én közben az enyémet eladtam, ha a 8 Pro mutat valamit akkor jöhet.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
tomboy0013
veterán
válasz Drakmusz #4976 üzenetére
Gondoltam én is a 8 Pro-ra, de nekem ez az ár is már jócskán túl ment a lélektani határon, megjelenés óta meg akartam venni, de idáig csúsztattam az ára miatt. Ez ilyen hülye beidegződés nálam, de ettől már többet nem adnék ki telefonra úgyhogy gondoltam a 8 Pro-nál még lehet löknek is a kezdő arra kicsit mert idén jellemző mindenhol, így rövidre zártam a dolgot a 7 Pro vásárlással. Leghamarabb a 10 Pro lesz érdekes számomra, ha kihúzza addig a 7 Pro, na megha maradok később Pixel vonalon.
-
tomboy0013
veterán
Egy problémám adódott a kameránál ezt elfelejtettem: a 5X kamera Night Sight-nál 10-ből 8-szor chrashel. Erre van valami megoldás? App adatot már töröltem, nem oldotta meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz tomboy0013 #4974 üzenetére
Ha igazi jó haptikus visszajelzést akarsz érezni próbálj ki egy iPhone -t.
-
jUUh
Topikgazda
válasz tomboy0013 #4978 üzenetére
Nálam nem crashelt 1x se, most lőttem egy pár képet.
Samsung Galaxy S23+
-
gretzky77
veterán
válasz Hieronymus #4975 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehetett a bibi, de mostmár mutatja, pedig nem történt semmi extra! A 2g-t azért zárnám ki, mert volt net közben és bőven használható minőségben ami a 2g esetén kizárt kb! Ma mindegy igazából csak egy észrevétel, de most mutatja, hogy LTE
-
tomboy0013
veterán
válasz vadászcsiga #4980 üzenetére
Engem ez is meggyőzött. iPhone nem nekem való.
-
tomboy0013
veterán
Kezdőképernyőre való visszatérés néha, bal oldali Google hírek rész görgetésnél, ilyesmi. Még youtube teszt videókban is látszik néha szóval nehezen hiszem el hogy másnak ne fordulna elő. De mondom, nem zavar csak szemet szúrt hogy azért ez sem lag mentes.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
Topikgazda
válasz tomboy0013 #4986 üzenetére
Oké, a Google Feed-et megadom, azt ha eszeveszetten tekerem tizedmásodpercre megakadhat.
Samsung Galaxy S23+
-
atillaahun
veterán
Valaki rájött már arra hogy lehet kikapcsolni a zárképernyőn ezt az óra ikon melletti izét ami mindig aktuális idő + 10 percet mutat?
Mi a jó isten ez? Pár hete jelent meg ez a bug is előtte nem volt.
Direkt kikapcsoltam már az összes ébresztőt, alvásidőt, időzítőt, mindent ami eszembe jutott, le se szarja.
Alkalmazásadatok törlése, reboot szintén megvolt.Meg ugye az osztott képernyőm se működik csak FC-zik tőle a Pixel indító ha benyomnám. Ha viszont nem a Microsoft Launcher az alapértelmezett indító akkor működik. Most ez is mi már?
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz atillaahun #4989 üzenetére
Az szép, hogy ilyeneket elrontottak. És még szebb, hogy ki is adják (akkor is ha béta)
-
tomboy0013
veterán
válasz atillaahun #4988 üzenetére
Nálam időt nem mutat, de az osztott képernyő nekem is bugos.
-
atillaahun
veterán
válasz szabi__memo #4990 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz atillaahun #4992 üzenetére
Stabil verziónál ez azért nagyon gázos.
-
TODI1111
veterán
válasz atillaahun #4994 üzenetére
Nálam is volt egy pixel 7 pro amig vártam az S23 ultra megjelenését. Összességében pozítiv véleményem volt róla. Nálam most az S23 ultra az a készülék ami ha minden funkciót összességében nézünk akkor torony magasan viszi az első helyet. Az ultránál az akkuidő is teljesen megfelelő a számomra. Például
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz TODI1111 #4995 üzenetére
Ilyen akksi időt a P7P-m is simán hoz, pedig az akksi miatt gondolkodom én is az S23U-ban.
atillaahun: Az óra az értesítési sávban néha eltűnik bug volt nálam is, most kipróbáltam gyári és nova launcherrel is jó a split screen, a kijelzőn 6:38-as óra, pedig nagyon valami óra kérdésnek tűnik, lehet, hogy egy újraindítás segítene rajta. -
gabro0
őstag
válasz atillaahun #4989 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, de ritkán jön elő, még nem jöttem rá hogyan triggerelhető.
-
tomboy0013
veterán
válasz atillaahun #4992 üzenetére
Én csinálnék egy gyári visszaállítást, hátha megoldja. Mert ez szerintem nem épp normális. Nekem tegnap 54%-ot merült 4,5 órás kijelző idővel a Pro, úgy hogy kocsikáztam, telefonáltam, Bluetooth kapcsolat volt végig okosórával és sokat autóval, hangoskönyv kb másfél óra, plusz youtube. Plusz még kis kamerázas is volt benne. Meg persze sok böngészés.
Más: Az adaptiv töltés működik nálatok? Ha igen hogyan? Beállítottam fel 8-ra ébresztőt és 1 órával hamarabb keltem de már 100%-on volt akkor az akksi. Lassú töltéssel (mondjuk a telefon az 5W-ra is gyors töltést ír, de ez mellékes).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest