- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
piha,veszek is belöle 10 ha volna értelme
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
DiVaD
senior tag
válasz LackoMester #1 üzenetére
Jónak jó szerintem, más kérdés, hogy itthon azt nézik elsőre, hogy min lehet warezolni.... De nekem tetszik, bár ennyiért tuti nem vennék.
-
DiVaD
senior tag
válasz LackoMester #3 üzenetére
Hát azért élvezetesebb, mint mobilon játszani. Meg ez olyan, hogy kinek mi jön be. De mondjuk negatív, hogy nem lehet pl. kirakni a polcra a játékokat (valakinek ez fontos, nekem pl. nem).
-
anulu
félisten
itthon használhatatlan. UMD-ről nem lehet átmásolni a programokat, PS Store nincs nálunk, külföldi store nem fogad el magyar bankkártyaszámot. ergó nem lehet rá semmilyen úton programot rárakni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Karr
tag
Ha ez nem lesz világszerte totál bukás akkor leborulok a Sony nagysága előtt. Drága, kisebb a képernyő, UMD hiánya... kinek kell így? Eladni nem lehet a rá megvett játékokat, nincs árverseny a boltok között. Hogy gondolták, hogy ez így életképes?
-
DiVaD
senior tag
Érdekes...Én a store-ból már 3-4játékot vásároltam magyar OTP Visa-val.... Igaz PS3ra, de store-on belül vannak a psp játékok ott is... tehát LEHET VENNI MAGYAR KÁRTYÁVAL PSP JÁTÉKOT. Más kérdés, hogy hivatalos magyar store nincs, de az USA simán megy. Az angliai csak azért nem, mert csak AMEXet fogad el (itthon az meg kevés embernek van), de ha valaki vesz PSN feltöltőkártyát, az is megy...
-
anulu
félisten
pár hónapja még sikerült. kb 1 hónapja próbáltam US accounttal (mmint a cím US...), de nem engedte már.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Zigur
senior tag
Van még egy oldala a csak a PSN store-os megoldásnak : megöli a használt játékok piacát, cseréjét. Ahogy egy kritikában elemezték a psp go-t, arra jutottak hogy a go csak a sony-nak jó, a felhasználó drágábban kap kevesebbet nyújtó gépet, eldobhatja a régi játékait és csak új áron vehet meg mindent ... izé, sony ez már sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest