- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
válasz forumpista #61 üzenetére
Akinek nem elég az vesz nagyobbat.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
janeszgol
félisten
A feltételezésed egy hülyeség. Totál nem bírom azokat, akik kifacsarják a másik mondandóját, aztán lekezdenek hülyeséget beszélni. Tapsot vársz?
1, ha nyavalyogsz, ha nem, az lesz a minimum, amit a cég ad.
2, attól hogy nekem pl elég a 64GB, az nem azt jelenti, hogy több semmilyen téren nem kell.Le lett írva, hogy vannak, akiknek elég, vannak, akik úgy látják elég, vannak, akik nem tudják, hogy elég, és vannak, akiknek nem elég. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni, és megint elvinni a témát valami hülyeség felé.
-
janeszgol
félisten
válasz forumpista #68 üzenetére
Rendben, bocsi.
-
senior tag
Hogy jön fel olyan, ha hirtelen több lenne benne akkor kidobnám?
Milyen érvelés ez, hány éves vagy? Teljesen illogikus.
Nekem is elég a 64 jelenleg, lehet később jól jön a több sőt egész biztos, tárhelyből sosem elég.
Addigra viszont már cserélem a jelenlegit.
Kabátból se hordok mindig két mérettel nagyobbat, hátha jövőre belehízok.
Az autóm se 300 lóerős hátha kinézek a Kakucsra vele, netán folyamatosan előzgetni vágyok.Van egy 50GB-os icloud havi 300-ért, offline backupot évek óta nem csináltam, a képek is mennek a felhőbe.
Nyáron beázott a 7-esem, egy pár hetes offline backuppal és nagytárhellyel a telón nem lettem volna boldog az adatvesztés miatt.Viszont az iCloud azért valljuk be nem a legstabilabb, volt már, hogy nem töltötte le a képet hanem errort írt, emailhez csatoláskor is pl.
Jelenlegi igényeimhez választok nem a jövőbelihez.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
válasz forumpista #74 üzenetére
Van akinek felesleges igen. Nekem az, ahogy egy 300 lovas kocsi is, csakhogy visszautaljak az előzőre.
A 150 lovat, ahogy a 300-at is megszokod, de pszichésen milyen jó ha ott van, ahogy 128GB-ot is tele lehet pakolni szeméttel.
Melletted szól, hogy az iphoneok mindig csúcson nyitnak árban, akkor legyen benne több és ne kelljen szelektálni a bithulladékból.5 éve értettem volna a nagyobb tárhely jobb dolgot, de 2020-ban, van lehetőség streamelni, Szinte mindent.
Legálisan.
Nem csak a kamera miatt kell a nagyobb tárhely sokaknak, hanem a warez miatt is valljuk már be őszintén.
4K film ncore-ról, flac, meg mp3 tonnaszámra legyen ott a zsebben.
Nekem elég kevesebb tárhely, cserébe kifizetem ha KELL más módon, ahogy sokan mások is.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Felesbandi
senior tag
válasz forumpista #68 üzenetére
Pofatol fuggetlenul, a te ervelesednek semmi koze nem volt ahhoz, amit korabban a tobbiek irtak.
Amikor azt mondjak, hogy a 64 giga jo lehet azoknak, akiknek nincs szukseguk tobbre es emiatt nem kell "felarat" fizetniuk 128-as alap verzioert, nem azt mondjak, hogy duhosek lennenek ha 128 lenne az alap es vagnak foldhoz a telefonjukat. Marpedig nekem ez jott le abbol, amit irtal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest