- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Legyetek szívesek politika- és főleg indulatmentesen megnyilvánulni, köszönjük! (nehéz, de akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitronensaft
aktív tag
Ó ezt én értem,csak mégse... Szóval akkor most hogy van? Széles tömegek egyik pillanatról a másikra ,most jöttek rá,hogy nem a fideszre kellett volna szavazni?Vagy hogy?A választásokon hol voltak a tönk szélén álló,megfélemlített ,kisemmizett,hülyének nézett emberek? Mert itt most úgy van magyarázva,hogy millióknak van elegük... 3 hete még nem volt elegük?
Meg a legtöbb embernek jó kompromisszum.... azt ki határozza meg?
A tömeg mindig a nagyobb falat kenyér irányába megy,mindig lehetett választást nyerni mindenféle igéretekkel.
Kb olyan mintha az óvodában megszavaztatnák,hogy nyalóka legyen-e az ebéd vagy csülköspacal. -
beleszólok
senior tag
Itt is nyugi volt, míg Bajnai volt az ügyvezető vagy valami hasonló.
(Na attól nem félek, hogy így maradt volna akkor is, ha valódi miniszterelnök lett volna)Egy megoldást tudnék: cár bombából gyártani 4-5 darabot és az ország felett igazságosan elosztva felrobbantani őket. Ugyanis amíg itt ember él, addig a "pórnép" szopni fog bárki legyen is kormányon.
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
nubreed
veterán
Origoról az egyik kommentet most bemásolom ide, mert nagyon ide vág:
"Nekem az egész bohózatról ez a vicc jut eszembe. Természetesen Vida Ildikó a "vadász" a sztoriban:
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide…"We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
BiP
nagyúr
Az a baj, hogy nem csak ő nem fogja fel, hanem az egész kormány, a vezetés, a külügy, az érintett pénzügyminisztérium, stb.
És mivel ezt a tudatlanságukat, értetlenségüket, töketlenségüket kifelé is kommunikálják, ezzel folyamatosan az egész országot, minket is égetnek vele a világ előtt. -
bambano
titán
na mégegyszer, mert nem ment át.
az, hogy kitiltják, ő dolguk.
az, hogy egyébként megszellőztetik, hogy áfacsalás van az országban, az ebben a formájában bűncselekmény.utolsó próbálkozás: NEM AZ A GOND, HOGY KITILTOTTÁK.
(#4013) BiP: "El tudom képzelni, hogy nem egy multi cég vezetőjével szokott találkozni munkája során, és ott illene angolul beszélni.": nem, Magyarországon nem hivatalos nyelv az angol. Ha én kimegyek az usákokhoz, engem ott mindenféle közegek angolul zaklatnak. Tehát ha valaki itt akar élni, vállalkozni, akkor itt magyarul beszéljen.
(#4015) ungawa: "Szóval ez a tyúk, példaképe annak, amit ma kormányzatnak nevezünk, pártunk és kormányunk hiteles lenyomata.": én ezt a kijelentést nem vitatom. De azt fogadjuk el, hogy ez ellen vagy törvényes mederben tesz valaki, vagy ugyanúgy nincs joga ugatni, mint a bűnösnek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
arról megy a konteó gyártás, hogy lehallgattak mindenkit, a titkosszolgálataiknak sokkal több infóik vannak, mint amit mi hiszünk. nem hiszem, hogy a volt navos zöld dossziéjában ezek az infók is benne voltak.
másrészt az, hogy valaki már jelentette, nem mentesíti őket.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Kernel
nagyúr
Ezek után csodálkozik Iluska, hogy ilyet nem látnak szívesen Amerikában, aki gyakorlatilag hallgatólagos bűnpártolást folytat?
Ilyenkor mit lehet tenni? Először is beinteni a magyar illetékeseknek, később pedig az egész országnak lesznek ebből hátrányai.
Oviéknak pedig nagyon meg kellene köszönni az amerikaiak korrekt hozzáállását, hogy nem az önkormányzati választások előtt terítették alapokat, mert nem akarták azt befolyásolni.
Ennek tükrében pedig különösen csúnya dolog visszafelé köpködni, szánalmas.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest