- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
a független teszt is ugyanarra a következtetésre jut, amire maga a gyártó. Ha kritikus tényező a jobb egy szálon leadott teljesítmény, akkor érdemes az inteles modellt vásárolni, ellenkező esetben minden más szempont az AMD-s opció mellett szól.
A video alapján az inteles konfigot semmilyen körülmények között nem ajánlott megvenni. Nem csak arról van szó, hogy játékban alacsony TDP mellett fele olyan gyors (sincs), hanem komoly driverhibák is vannak. -
gyépés
aktív tag
Nem tudom, nézted-e a videót, de ez akkora különbség mindenhol, hogy ezt driverrel kizárt dolog, hogy behozzák. Pláne, hogy a két gyártó architektúraja teljesen más filozófiára épül. Az AMD egy bizonyos teljesítmény fölött nem gyorsul tovább érdemben, de addig elég szépen skálázódik, míg az intel haldoklik alacsony teljesítményen, aztán egy ponttól meg állva hagyja az AMD-t. 35 W, ahol kb. pariban vannak, az alatt az AMD nyer, afölött az intel. Az intel munkagépekre tervezte a prociját, az AMD meg hordozhatóságra. Az integrált GPU meg más tészta, ott az intel csak simán egy nagyobb lépeshátranyban van. Szóval az alacsony fogyasztású játékplatform, annyira az AMD terepe, hogy oda szerintem csak a fanboyok miatt csinálnak inteles konfigot, mert sok értelme nincs. Ezért mondom, hogy szerintem, nincs az a driver, ami ezen lényegileg változtat. Bár az AMD megoldhatja ezt, ha valami iszonyú rosszat ír.
[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i7-1260U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB DDR4 512GB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest