Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Startup

  tag

  "Ha nem velem vagy, akkor ellenem." Jó álláspont. Kár, hogy ezt pont a világot irányítók nem így látják. Szembeállítanak egymással, rákényszerítenek, hogy oldalt válasz, közben ők meg röhögnek a markukban, hogy egymással acsarkodunk, és nem rájuk figyelünk. "Oszd meg, és uralkodj."

  Hatalmas tévedésben vagy. Ha nem választasz oldalt, az nem egyelő a feladással. Bár, ha nincs aki melléd álljon, mert mindenki más olyan hülye, hogy beálljon egy oldalra, akkor végül is az. De az már nem az én hibám.

  Ugyanez megy am kicsiben is, lásd választások. Van a kormány, meg van az ellenzék. Te meg állj be valahova, mert ha nem szavazol, akkor nem vagy demokrata, örülj, hogy szavazhatsz. Ha meg valaki azt mondja, hogy ő nem asszisztál a rendszerhez, akkor mindenki azt mondja, hogy feladta. Pedig a népnek meglenne a joga hozzá, hogy felszámolja ezt a rendszert, és teljesen újat állítson a helyére, csak mindenki hülye hozzá, hogy ezt felismerje.

  [ Szerkesztve ]

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog

  Európa ha összefogna, lehetne egy békésebb sziget, viszonylagos függetlenségben, de sajnos nemigazán fogja fel a populista politikusoknak és fizetett trolloknak felülő választópolgár, hogy merre van az elérhető legkisebb elnyomás/legkevesebb külső kizsákmányolás felé vezető út.

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Hozzászólok Aktív témák