Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spuros

    őstag

    Felejtsétek már el a task killereket légyszíves.. Mindig panaszokat olvasok itt(is), h merül a telefon hihetetlen sebességgel pedig "hevesen böködöm a task killert....".. Hát ez a baj..

    Hogyne merülne mert mindig bezáratjátok az alkalmazásokat miközben szerencsétlen rendszer meg megnyitja mert egy multi tasking op.rendszerről van szó.. Attól, h elindítja még nem fogja használni is.

    Igazán nem kéne sokat visszaolvasni mert írtam már erről.. De leírom még egyszer amit a Task killerekről tudni kell.

    Ha feltelepítesz egy task killert és használod is akkor búcsúzhatsz a jó aku időtől.. Vannak akik állítják, h nem így van de ha józan paraszti ésszel belegondolunk akkor nem lehet így..
    Az Android nem Windows. Más az task kezelési sémája is.
    Nem az a baj, h egy alkalmazás folyamata a memóriában marad, hanem az amikor jönnek a task killeres userek és ki akarják onnan gyalulni.

    Figyeljétek meg, h a futó folyamatok nem használják a processzort. Esetleg ha egy általunk megnyitott program beragad..
    Tehát nem használ processzort vagyis NINCS HASZNÁLATBAN! Ezáltal nem is eszi az akkut. A háttérben marad addig amíg nem akarjuk valamilyen alkalmazással elindítani. Pl.: Térkép, madia player..stb.

    Az meg főleg ne zavarjon senkit, h fogy a memória. Ez is teljesen máshogy megy mint a windowsban.. Ha elkezd fogyni a memória az Android elkezdi kiléptetni azokat az alkalmazásokat amik nincsenek használatban... Ha utána olvasnátok akkor nem kéne 20x leírni ezeket a dolgokat.

    Ha valaki Androidot használ esetleg utána is kéne sokszor olvasni a dolgoknak, h ne kerüljünk ilyen helyzetekbe állandóan..

    Ha nekem nem hisztek itt is olvashattok róla. (Google első találat).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák