Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csuzso72

tag

válasz Játékos #506 üzenetére

Megy az, csak amikor összekötöd a PC-vel a telót, ott a bal alsó ikonra (felvétel gomb feletti) katt, itt értesítések, majd az USB kapcsolatos szöveg, itt engedélyezd az adatkapcsolatot.

Na szóval üdv. Két napja nekem is van egy ilyen telóm. Még ismerkedünk egymással, sok minden furcsa (első android). Amiket próbáltam, eddig megy (pl.: IGO).

Egy gondom lenne egyenlőre (lehet szerepelt már, de nem találom). Szóval a szinkronizálás. G-mail fiókommal akartam szinkronizálni a telefont. Megy is minden, viszont a névjegyek csak a G-mail->telefon irányba szinkronizálódnak. A telefonban tárolt adatok nem kerülnek a g-mail címtárába (pedig ott akartam szerkeszteni, mivel egy Moto V3-ról szedtem át őket, ami messze nem adott ennyi lehetőséget). Mit kellene beállítani, hogy kerüljenek át a névjegyek a g-mail-be?

Nem akartam megkezdeni, de úgy tűnik van a kijelzőn fólia (???). Jó ez, cseréltetek már? Root megoldott, de utánna néztem, hogy az App2sd még nem fog menni (pedig jó lenne).

Eddig az Astro fájlkezelő, WiFi Buddy, Advanced Task killer, Android System info, antivirus, APNdroid, IGO, NetCounter került fel.

Új hozzászólás Aktív témák