- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Sztem lehet, hogy ASIS nem megy fel közvetlenül a gyári ROM - ra... ez lehet? Ez esetben mit kell felpakolni előbb? Ha a sima zip - et indítom, kiugrik a telepítőből, vissza a menübe, ha kiszedem a belső zip - et, akkor meg error - ra fut... Status 7 hibakóddal...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
quailstorm
nagyúr
ASIS felmegy a gyári ROM-ra. Nem értem a problémát.
Röviden:
1. van Telefon, 2.1-gyel
2. fastboot engedélyezett rom KDZ flashelése
3. fastbootból wipe, és recovery telepítése.
4. recoveryben indítás, wipe cache, dalvik cache, data
5. install zip from sdcard
6. google fiók hozzáadása, market playről frissül, reboot. -
Naras
őstag
válasz quailstorm #48602 üzenetére
wipe cache, dalvik cache, data kimaradt... hát, lehet az tett be neki... majd meglesem
-
Naras
őstag
Nah, töröltem ezeket is, most sem jó... igaz, 2.5 - ös CWM van fenn, lehet az lenne a gond?
Pedig egyszer már felment rá egy CM7 még régebben (kb. egy évvel ezelőtt), csak baromi instabil volt, úgyhogy visszament a sima 2.1... elvileg a fastboot engedélyezett...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
válasz quailstorm #48605 üzenetére
Köszönöm szépen... de sajna nem volt kedvem végignyálazni a cuccot.
Felnyomtam fastboot - tal, csak az aggaszt, hogy egy blockra azt írta, hogy rossz, és skippelte...
Felment az új Recovery is, de még mindig Installation aborted, ha azt a verziót próbálom feltenni
Nagyon kemény, hogy alapból orosz a cucc... és fingom nincs hol találom a nyelvi beállítást[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Remélem nem sectorhibás a telefonod. Elég fura. Egyébként 10 perc végignyálazni? Sok a töltelék.
Egyébként állítólag még mindig az ASIS a leggyorsabb stabil 2.3.7 GT540-re, szégyen...
Én sajna nem próbáltam, de most kéri vissza az ASIS-t az egyik ügyfél...
Még akkor is fel kéne mennie ha nem wipeolsz. Vagy az SD gány, amit nem hiszek fastboot telepítés sikertelenség után, vagy a telefon. Sajnos nem tudok segíteni. A partíciónak jó a gyári.
A beállítások menüben addig kotorsz. Lefele van. Előbb utóbb meglesz. Nekem is szinte nulla az orosz tudásom.
Bízz benne hogy stabil lesz.[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz quailstorm #48607 üzenetére
Tényleg nem tudom mi lehet a Recovery - s installal... gondoltam, ha skippelt valamit, majd az felteszi... na mindegy... úgy tűnik, működik... az is lehet, hogy a forrásban volt valami hibás, és azt skippelte...
Másik kérdésem, ha esetleg még itt vagy... Market - et hogy tudom elővarázsolni? Mert nem találom az ikonját, sem root explorerrel... magyar nyelv egyébként hamar meglett
Van ehhez is valami gapps? Egy linket esetleg tudnál dobni ebben az esetben? Érdekes, hogy Gmail meg volt...
Előre is nagyon köszi a segítséget
Jah, Factory, meg mindenféle reset CWM Recovery - ből volt... előtte boot loopolt...Update: kicsomagoltam a Recovery - s verziót, és a benne szereplő zip - et indítottam rá a fastboot - olt verzióra... ez úgy tűnik, most megy... a Status 7 hibakód sztem valami ROM verzió inkompatibilitási hiba miatt lehetett... kíváncsi leszek, mi lesz, ha ez felment most CWM - ből...
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
A ROM tartlamazza a google appsokat. Viszont mivel market van benne, és frissül, ezért eltűnik. Bármilyen google play apk-t rátelepíthetsz, de bár reboot után kéne hogy legyen.
-
Naras
őstag
válasz quailstorm #48609 üzenetére
Közben felment Recovery - ből is a cucc, megy is, szép is, gyors is (na persze nem, mint a 4X ), szal remélem jó lesz... Facebook mindenesetre legalább működik végre... Jah, és valahogy Play - t is sikerült felvarázsolnom, de köszi a linket... és köszi a segítséget még1x
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Gondolom sokkal élvezetesebb így használni.
Esetleg játék érdekel? Assasins Creed Altair's Chronicles-nek van egy GT540-es verziója, ahol a felvesz gombbal lehet ugrani, egész jól játszható. Ezen kívül jobbára autózni érdemes, pl az NFS Shift. Hot pursuit igen csúnya grafikával megy el játszhatóan...
Flash 11-et se felejtsd: [link] -
pikszel
addikt
Akartam is kérdezni a fastbootot...
Pár dolog.
A fastboot bad block nyugodtan figyelmen kívül hagyható, én minden flashelésnél láttam, de gondot nem okozott, viszont a flash utáni teljes reset (wipe), recovery alól fontos.
A Play (market) egyből megjelenik, amint bejelentkezel egy google fiókkal, majd frissíti is magát.
A facebook natív alkalmazása helyett ajánlom a Dolpin böngészőt és az azzal való használatát. Ugyan azt tudja, talán a chat más, de ha az üzenetekben vagy, akkor kb. ugyanazt kapod (kis zöld pötty formájában jelzi, hogy ha valaki online (persze csak azokat látod, akivel üzenetet váltottál/chateltél)), már ha ez számít... Viszont nem fojtja meg a rendszert és nem kajálja a ramot.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Naras
őstag
válasz quailstorm #48611 üzenetére
Asszony kapta, csak szerettem volna, ha kicsit jobban szuperál neki... úgymond... játékok nem nagyon hiszem, hogy érdekelné, épp a Facebook - ot nyomkodja serényen, ami 2.1 - en nem nagyon akart szuperálni... ezen kicsit szaggatva ugyan, de megy, úgyhogy fasza... jómagam eljátszogatom a 4X - emen...
pikszel: Hát, nem is tudom, most végülis átírták natívba... hogy mennyire foglalja a rendszert, nem tudom, de nem hiszem, hogy böngészőben gyorsabb lenne... egyszer majd meglesem, de ha a felhasználónak így jó, akkor nekem is jó
[ Szerkesztve ]
-
zermi
aktív tag
Üdv Sakocok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A kollagnőmnek tönkre ment a GT540-ese. Valőszínőleg kitörölt belőle olyan dolgot, dolgokat amit nem kellett volna. Pl a beállítások a következő hiba üzenettel áll le: (process com.android. settings alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra.)
Gondolom, ha gyári romot újra húzom akkor megolódnak a gondok.
Linket szeretnék kérni a gyári rom letöltéséhez és a fleshez. Az 1. hsz.-ben lévő már nem jók.
Ja és a driverekhez is kérnék.A segítséget előre is köszönöm.
-
lazlo16
aktív tag
Halli! eladó a szeretett telom. Mivel váltottam nincs szükségem rá. Akit esetleg egy érdekel egy fekete zseb kopott gt540 az írjon pü-t
-
Latza
aktív tag
Ha gyári rom van rajta, próbáld meg a hard resetet, hátha az működik.
"A BEKAPCSOLT telefonon nyomd meg a HANGERŐ FEL + HOME + KERESÉS gombokat 5mp-ig.
Figyelem: Minden adatod törlődik, beleértve az alkalmazásokat! A SIM kártyát vedd ki előtte."
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
lazlo16
aktív tag
Na végleg visszavonulok innen a topikból. néha napján vissza nézek ,de már nem leszek aktív. Elcseréltem a telfont egy 20ezres videokártyára . Szóval midnen kedves gt540tulajnak illetve forúmtársnak további jo romozgatást kívánok a legjobb kezdő androidos telefonom volt )
-
lazlo16
aktív tag
válasz SüdiLaller #48621 üzenetére
Az se rossz Apaszka grat hozzá
-
FőDudu
veterán
Sracok!
Mi most a letezo legfrissebb rom erre a telefonra?
Nejemnek van egy nem hasznalt, gondoltam kicsit felujitom....Van erre CM vagy valami mas custom rom?
ICS vagy JB elerheto ra valamilyen formaban?Koszi!
UI: XDA-n majd korulnezek.FőDudu
-
SPY0817
aktív tag
SOS problem tegnap adtam el a telefonom és ha jól emlékszem 2.3.7 cián mod van rajta neki valamiért a T-s kártyát köpködi vagyis azt csinálja hogy folyamat bekapcsolja a repülő módot?
Valami ötlet? nekem T-s kártyával semmi bajom nem volt..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
SPY0817
aktív tag
Nem volt régi sem a sim semmi HR + meg töröltem a sim érintkező felületet aztán jó volt.. lehet elég lett volna az utóbbi csak az volt az érdekes, hogy más készülékben ment..
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
5150head
senior tag
Hali!
Még szombaton megrendeltem a Phonedika-ról az aksit, amit rmartin94 és Miksa64 is ajánlott. Az a kérdésem, h akinek volt már tapasztalata ezzel a céggel: Mikor szoktak szállítani. 2napos utánvétest kértem, meg még két fóliát. Ma szerda van és a lapomon azt írja h függőben a rendelés. Viszont emailt kaptam, h felvették a rendelést, és küldik.
Csak kíváncsi vagyok. Nem akarom külön zaklatni őket ezzel, ha pl a hét adott napján szokták feladni a cuccot. Aki rendelt már tőlük. Ti hogy kaptátok meg az árut? -
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt már említve valahol,csak nem láttam még. Az 1. hsz-ben található link(addat.hu-s) a 2.1 roothoz már nem él,tudna valaki adni egy frissebbet? Előre is köszönöm
-
nyikus
csendes tag
Sziasztok! Egy problémám lenne. Amikor a Marketra nyomok akkor hiba üzenetet ír ki és utána kidob. Szerintettek mi lehet a gond? A telon 1.6-os verzio van. Köszönöm elore is.
Nyikus
-
radamsky
senior tag
válasz 5150head #48630 üzenetére
innen rendeltem én is2 honapja, már nem emlékszem
mondjuk nekem kihozták házhoz az egész nem volt 4 nap se
itthon bepötyögtem vasárnap hogy kell, majd csütörtökön megkaptamNem tudom, de megszokásbol rá ránézek a telcsire és lazán birja 2-2,5 napig a szokásos beszélgetési tempommal
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nyikus #48633 üzenetére
Eloszor is lehet erdemes lenne frissiteni de elotte azt alkalmazasadatoknal a cache torlese. Hatha. Sajnos 2.1 alatt is nagyjabol halott a dolog, custom 2.3 romot kell felrakni hogy rendesen menjen.
Ennek megvan a veszélye, mivel 2x kell hasznalni az LG frissito progiját ami kinyirhatja a telot.....
Más: Ezt a Seeder dolgot erdemes kiprobalni, mukodik, foleg a lassabb telokon eszreveheto javulast hozhat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
nyikus
csendes tag
Nagyon szepen koszonom! Megprobalom hatha mukodik :-) :-)
Nyikus
-
Tyer
őstag
Hi!
Azt meg leeht valahogy oldani, hogy az 512 MB-s 2. SD particiót megnagyobbítom?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
quailstorm
nagyúr
válasz lazlo16 #48642 üzenetére
Szerintem sem igaz.
Gparted tud úgy mozgatni hogy ne vesszen semmi. N900-amon nemrég toltam újra a csúszkán. )GB-ról 6GB-ra levettem azt ext3-mat, helyére feltoltam a fat32-t. A második partíció az EXT3, arról bootol a rendszer, annak a kezdete került arrébb, mégis elsőre bootolt a teló, és minden megvan. Windowson nem szoktam partícionálni. De Gparted liveCD és liveUSB megoldás ha nagyon nem kell a linux. Meg van valami partition magic windowsra.[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
válasz quailstorm #48643 üzenetére
Gondold végig még egyszer...
Van egy ext2 és egy FAT32 partíció. Ha az egyiket növeled, azt csak a másik "kárára" teheted. Amit növelsz, azon lesz egy rész (az eredeti) ami ext2-re van formázva, és az "új", ami FAT32 formázást kapott.
Anélkül, hogy leformáznád ext2-re, mégis, hogyan fűzöd össze a két területet?
Ha mindkét partíció azonos fájlrendszerű lenne, nem lenne ilyen gond, de így?Memento Mori!
-
quailstorm
nagyúr
válasz coyote55 #48646 üzenetére
Figyelj, működik. Bármit mozgat bármerre, mindegy milyen partíció, meg mekkora. DE! csak addig mozgat, amíg nincs adat. Tehát üres területet tudsz átpakolni másik partíció, másik fájlrendszerének, és levágni is csak üreset tudsz. Művelet élőt töredezettségmentesít, és a kívánt irányba előre, vagy hátratolja fizikailag az adatblokkot.
GParted -
coyote55
őstag
válasz quailstorm #48647 üzenetére
Mindig tanul az ember...
Mentségemre szolgáljon, hogy nem értem a pingvinek nyelvét, és már öreg vagyok ahhoz, hogy megtanuljam (meg kedvem sincs hozzá )Memento Mori!
-
lehasznalo
tag
Sziasztok! A GT540-el meg tudok osztani internetet laptopra? Akár kábellel, akár wifiként?
Android 2.1 van rajta.az őszinteség az egyszerű emberek luxusa
-
quailstorm
nagyúr
válasz lehasznalo #48649 üzenetére
"Android 2.1 van rajta."
Az elég nagy hiba. Abban egyáltalán van USB tethering? Mert WiFi azt tudom hogy nincs.
[link] Required android 2.2 and up...
A CM7.2-ben meg már a beállításokból kapcsolható ha jól emlékszem. A WiFis biztos de mindegy, ott az app amit mutattam. Szóval vagy frissítesz vagy sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest