-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
udv sracok most szemezgetek egy 4x telefonnal. sokat segítenétek ha elmondanátok milyen elonyokkel és hátrányokkal kell számolni a megvásárlása esetén.
Van valami rákfenéje amire érdemes odafigyelni?
Mi most a legujabb op rajta? KK van?Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
extasymajom
aktív tag
válasz AliasB #28268 üzenetére
ajaja szóval laggol, gondolkozik és szar a kamera. Ez azért baj mert sony L 5mpx kamerája is nagyon gagyi
de ha ez még rosszabb annél akkor nagy a baj.nem vagyok samsung párti de vagy ez vagy s3 mert kb arban ugyanott van és tudasa is ugyanaz viszont ott nem tapasztaltam laggoslást és a kamera is rendben van.
igazábol kollégámnak akarok szerezni egyet s advance helyett. lényeges az akku hogy kibirja a napot. sokat watsuppol és viberezik. játszani nem fog rajta. szoval net és pár fotózás a lényeges.
de ha ettöl is laggol nem csak játék közben akkor elgondolkodom rajta.
Amugy én jobban szeretem az lg-tMinden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
extasymajom
aktív tag
válasz Darkcomet #28277 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Azért esett erre a választás mert mint mondtam én meg vagyok elégedve az LG telefonokkal. (most is g2 van) Viszont mivel a kollégámnak lenne nem akarok beérgni ha 2 np múlva a fejemhez vágja. Jelenleg egy szar s advance van neki amit szintén álltalam örökölt meg.
Úgy gondolom a 4x (20k-ért) egy sokkal jobb választás lenne. A lényeg, hogy ne legyenek fagyások és bírja ki az egy napot. Átlag felhasználó nem fog rajta játszani vagy romolgatni.
Még a g2 mini is szóbajöhet de nem tudom, hol van nála a lélektani határ árban.
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Synology NAS