Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    Szasztok!

    Búcsúzom a 2x fórumtól mint korábbi buzgó levelező, aki kb február közepétől harcolt érdemes szerszámunkkal. Eleinte igen tetszett, majd beleszürkült - nemcsak képletesen - a jobbnál-jobb telefonok gyarapodó sorába.

    Nagyon komoly vas, - talán az egyik legjobb - de a szoft. minősége problémás. Az utóbbi időben sokszor belassult, rángatott, várni kellett mire magához tér, persze mindig akkor amikor fontos lett volna a gyorsaság.(talán valami prg keveredés lehetett) Amúgy nagyon jól használható telefon, minden funkciója közelíti a kategóriája legjobbjait.

    A legnagyobb gondom a kameraképek gyenge minősége volt, ami végül is a felejtéshez vezetett. de közlöm a megoldást okulásként. A kameraszoft gondja tapasztalatom szerint elsősorban a kontraszt hibás működése miatt jelentkezik. A megoldás - bármilyen automatikus hibajavító prg, ez több képfeldolgozó prg-ben benne van. Most speciel a FotoAlbum pro. program automatikus javító rendszerével - MS képnézegetőben is van ilyesmi - egészen kiválóra korrigálta a korábban szidott képeket. Néhány kattintás, és eltűnik a köd, a kép kiszínesedik, dinamikussá válik stb. Tehát akinek még ilyen gondja van, próbálja ki, látványos lesz a javulás.

    Folytatom az Arc-al, hív a szépség és a kiváló kamera. .... gyári független, új 2x, piacos...

Új hozzászólás Aktív témák