Új hozzászólás Aktív témák
-
McCann
tag
Üdv, Nemesenszületettek!
Örömmel jelentem be, hogy ma rám mosolyogtak az istenek!
Jó szándékuk jeleként egy fura színre mázolt, kivilágított szentélyből az ott tartózkodó papnő talányos kérdéseinek megfejtése után elvihettem egy pergamenszelencét, mely ezt a csodás kis ereklyét tartalmazta!!!Első benyomásaim még alig vannak, mert csak addig tapicskoltam, amíg le nem merült az akksi, délután feltettem töltőre, aztán a mai éjjeli műszak után majd leveszem reggel, de már alig várom!!!!!!!
A telefon első blikkre gyönyörű, s T-1000 szoftverrel sem olyan nagyon gáz, mint azt elsőre gondoltam, persze majd látjuk, lesz-e frissítés gyári szoftverre, mert nekem most így is eléggé gyorsnak tűnt /persze nincs benne kártya, nincs rajta 276 TB-nyi zene, film, kép, stb, úgyhogy majd kiderül, mi újság.../
Már végigolvastam az egész topicot, majd most lassabban nekiveselkedem még egyszer, hátha kihagytam valamit
ARENA 4 ever!
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
Áááá, ez kész...
Ma reggel vettem le az első nagy töltés után a telefont a töltőről, azóta nem bírom letenni!
Hihetetlen, mennyire el van találva az egész, utoljára ilyen érzésem a Shine-vel volt (tudom, hogy más kategória, de azt éreztem ennyire összerakott készüléknek)
Ha egy percre leteszem, már hiányérzetem van, egyszerűen nem bírom ki, hogy ne bindzsizzem folyton...Éjjen az ARENA!
-
McCann
tag
Wááááá, ez mekkora telefon!!!
Most tettem fel az opera minit, szétböngészem vele "a egész internettet" !
És még sehol nem vagyok, nem volt fw frissítés, filmnézés...
LG... Oh yes...
-
McCann
tag
Üdv mindenkinek!
Egy érdekes hibajelenséggel állok szemben, többször is előfordult eddig:
Az Opera Minivel, amikor meg akarok nyitni egy oldalt, a "Your current IP or Host is not allowed to access this site" hibaüzenetet kapom, ezzel párhuzamosan a Trés böngésző gond nélkül, vidáman megnyitja ugyanezt az oldalt.
Legtöbbször az Opera is megnyitja, de néha a fenti hibaüzenettel leáll.
Tapasztaltatok már ilyet?
És még egy Operás kérdés:
Amikor a cím megadása menüpontot jelölöm ki, akkor tényleg nem tesz ki virtuális billentyűzetet, vagy csak én vagyok béndzsa? Mert eddig nekem csak úgy sikerült ide címet beírni, hogy átváltottam nav-ról num-ra és a számgombokon nyomkodtam ki a betűket több-kevesebb sikerrel...
Köszi!
-
McCann
tag
Jaja, de már nincs messze a felszabadulás boldog pillanata, mikor feldobom rá a független szoftot! Főleg, hogy ma be akartam üzemelni a mobiltévét, és a T-mobilos segítőasztal annyit tudott mondani negyedóra kínlódás után, hogy vegyem ki az akksit, a SIM-kártyát és pár perc múlva rakjam vissza, ha így se megy, menjek be és majd megnézik...
Tré... Pfff...
-
McCann
tag
Hali!
Hát sajna nálam is előjött az ébresztésfrász...
Tegnap elkéstem a melóból, mert nem ébresztett a drága, ma sem, de ma már okos voltam és a csajom telefonját is beállítottam ébresztésre, így sikerült...:/
Tegnap állítgattam, próbálgattam, egyszer ébreszt, máskor meg csak egy olyat csippan, mint amikor felteszem az USB-re, néha csak zörög, volt már újraindítás, illetve akksikivétel, HW reset még nem, nem tudom, megoldaná-e a gondot
Mivel az utóbbi két hónapban nem olvastam a fórumot időhiány miatt, szeretnék egy olyat kérdezni, hogy ezt sikerült-e valamilyen módon megoldani valakinek, mert arra emlékszem, hogy többen küzdöttek ezzel a dologgal, elég egy igen vagy egy nem válasznak, mert ha igen, akkor utánakeresek, ha nem, akkor menni fog, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy a telefonom miatt késsek el...Előre is köszönöm a kedvességeteket!
Walter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asszociációs játék. :)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest