Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • botos89

    csendes tag

    válasz kiski #11451 üzenetére

    Szia, én is hasonló konfiggal csináltam, ugyanezt írta ki (problémák nem voltak) le "ok"-oztam és ment tovább. azokat a fájlokat kell bemásolni amik megvoltak számozva 1-10ig.
    e szerint csináltam, elsőre ment problémák nélkül:

    1, Töltsd le a szükséges fájlokat.
    2, Csomagold ki az LG-Utils-t a C:\LG-Utils könyvtárba.
    3, Másold a C:\ könyvtárba a V10P_00.kdz fájlt.
    4, Csomagold ki az E2Flastool-t a C:\E2Flash könyvtárba, és az ott lévő IFWD_DownloadDll.dll fájl helyére másold be azt az újabb verziót, amit letöltöttél, mert csak így kezeli az Arénát. Találsz itt egy FlashUSB telepítőt, futtasd le.
    5, Indítsd el a C:\LG-Utils\KP500-Utils-EN.exe-t. Válaszd ki az „I” menüpontot, és add meg neki a .kdz fájl teljes elérési útját, amit szeretnél kicsomagolni, példánkban ez C:\V10P_00.kdz. A folyamat végén kapsz egy fájlt, a neve V10P_00.cab.
    6, Nyisd meg a .cab fájlt. (Legegyszerűbb, ha Total Commanderből teszed). Hozz létre egy könyvtárat (legyen mondjuk C:\111), és csomagold ki ide a .cab file tartalmát.
    7, Vedd elő ismét a C:\LG-Utils\KP500-Utils-EN.exe-t. Most válaszd a „H” menüpontot, első kérdésre add meg az Inf_WebDnld.dll elérést (ne csak az elérési utat!), jelen esetben ez C:\111\Inf_WebDnld.dll
    Ezután add meg a .wdb fájl elérését, ez a példában C:\111\V10P.wdb
    Legvégül add meg a szoftver verziószámát, ez nálunk most a V10P_00.
    A művelet végén a C:\111 könyvtárban ezeket az újonnan létrejött fájlokat kell találnod:
    01_psi_large_block_16_bit_paging.flb
    02_slb_large_block_16_bit_paging.flb
    03_ua_large_block_16_bit_paging.flb
    04_BB_MPEH.dsp
    05_BB_MPEH.eep
    06_BB_MPEH.fls
    07_BB_CUST.dfat
    08_a250_bl1.fls
    09_a250_image.fls
    10_a250_oem_code.fls
    Inf_WebDnld.dll
    8, Másold a fenti fájlokat a C:\E2Flash könyvtárba.
    9, Kapcsold ki a telefont. NAGYON FONTOS: vedd ki a SIM kártyát, memóriakártyát és a akkumulátort.
    10, Indítsd el a C:\E2Flash\FlashTool_E2.exe-t. Az ablak alján állítsd be Communication Driverhez, hogy Infineon USB Driver. A File menüpontban keresd meg az USB Map Wizard-ot, indítsd el, majd kábellel csatlakoztasd a géphez a telefont. Ha meglátod a feliratot, hogy megtalálta, kattints a Done gombra.
    (Amennyiben először csatlakoztatod a telefont, fel fogja közben hozzá telepíteni az USB drivert, ne lepődj meg.)
    11, Húzd ki az USB kábelt a gépből, a telefonból ne.
    12, Menj ismét a File menübe, most a Settings-re kattints, keresd meg az AutoStart fület, és állítsd be: Auto Start (DSR/USB detecion), majd OK-zd le.
    13, Visszakerülsz a fő ablakba, itt kattints az Add File sor mellett található „…” gombra. Jelöld ki a C:\E2Flash könyvtárból a 10 darab .fls fájlt és OK. A listában kissé összekeverednek, ne aggódj, lényeg, hogy mind a 10 darab, 01_től 10_-ig ott legyenek.
    14, Kattints a Start gombra. A megjelenő új ablakban láthatod majd a frissítés folyamatát. Most dugd vissza az USB kábelt a gépbe, és ha minden rendben van, 10-12 perc alatt befrissül a készülék.
    15. Ha kész, megjelenik egy zöld pipa. Húzd le a készüléket az USB-ről, pakolj bele vissza mindent (SIM kártya, memória kártya, akkumulátor), és kapcsold be.
    16. Örülj. :D

    elnézést a hosszú hsz-ért és még 1x respect a leírás készítőinek! :R

    KM 900 Silver VADM

Új hozzászólás Aktív témák