- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Volt ma szerencsém megtapizni a 8.0-ás motyót.Árához képest,kifejezetten fürge,gyors gép nagyon megtetszett.Meglepően éles a képe is,bár a 8.3 mellett azért volt különbség rendesen,de nem is egy ligába játszanak + nem is fér bele a keretbe.Viszont a 4:3-as arány után a 16:9-es nekem nem tűnt nagyobbnak sőt...volt bennem némi hiányérzet.
Ellenben ott volt mellette a 10.1 is és úgy fest elcsábulok.1280x800 ide 149ppi oda,nem beszélve a negatív kritikákat ami ezt a méretet/felbontást kiséri,nekem megtetszett ez a méret(megnéztem a Samu hasonló paraméterű motyóit és azokkal sem volt bajom képileg,felbontásilag). Baromi nagy élmény vele netezni,de kipróbáltam az olvasást is rajta és nem jojózik a szemem tőle.
Mondjuk az 1024x768-as,7.85-ös,160ppi Wayteq után nekem nincs bajom ezzel a felbontással sem és nem is 10 centiről sasoló pixelhuszár vagyok.Inkább a kisebb felbontást és a vele jövő gyors rendszert mint a retina felbontást egy laggolos Kína RK/AW procis csodát (100qcr és társai amit sanszosan földhöz vágnék 10 perc után).
Szerintem be is rendelem hétfőn. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem akar fejleszteni egy jó kis ROM-ot ehhez a géphez? -
-Mosquito-
őstag
Szuper.. Mikor fog már kiadni LTE verziót 8-8,3'-ban??
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Milka 78
nagyúr
Hosszas rángatózás után megvettem a G-Pad et.A 8.0-és a 10.1 közül az utóbbi győzött és nem bántam meg.
Sokat olvasok és elég sok PDF motyóm is összegyűlt ami a 4:3-as 7.85-ös Wayteq 79qci tabomon kínszenvedés volt.
A gép baromi jól össze van rakva és ez ízlés kérdése,de nekem teszik ez a piros dizájn.A formája kézre áll,kellemes tapintású,nem csúszós,nem kell foggal körömmel kapaszkodni belé.
Féltem az 1280x800-as felbontástól,mert sokan mondták,hogy pixeles,használhatatlan,stbstb...de ez ügyben kellemesen csalódtam.Szép éles képe van és egyáltalán nem érzem pixelesnek,már ha nem koppan a szemem a monitoron,mert akkor tagadhatatlanul látszik,hogy nem retina panel,egyben viszont ki is merítjük a nem rendeltetés szerű használatot is.Személy szerint kar távolságból (ami nálam 30-35 cm) használom és teljesen vállalható több óra használat után sem készül ki szemem tőle.Persze ha mellérakom a 8.3-at akkor azért mellbevágó a különbség,de ez a méret kárpótol mindenért(meg retina 10-est csak laggolós Kínait lehet ennyiért szerezni ami nem járható út).
PDF motyóknál igazi felüdülés,hogy nem kell nyagyítgatnom,forgatnom állandóan a gépet igazi felüdülés a kisebb képernyős tabok után.Az ebook könyvek is gyönyörűen olvashatóak.Ez utóbbitól valamiért féltem,hogy itt bizony pixeles lesz,de szerencsére ez elmaradt(bár 10 olvasó programot tesztelgettem mire a 2 legjobbat megtaláltam a gépre) és gyönyörű szépen olvashatóan látszik minden rajta.
Érintésre jól reagál nem érzékel mellé,hibával eddig nem találkoztam.
A fényerő teljesen rendben van.25-30%-os értéken használom,de próba képen feltekertem fullra és a szemem kifolyt tőle,bár napsütésben nem próbáltam.
Az akkuról még nem tudok nyilatkozni,de a gépet 50%-os töltöttséggel kaptam amire ráeresztettem egy 4 órás belakási,ismerkedési folyamattal.Itt vagy 20 app-ot telepítettem/töröltem,neteztem,pdf/könyvolvasó tesztelés,beállítás és úgy általánosan szétnyomkodtam az egészet.24%-ig merült az aksi amiből még nem vonnék le messzemenő következtetéseket,de elég bika motyónak tűnik így elsőre.
Netezni is bitang élmény vele,többnyire PH-ztam rajt.Féltem is kicsit a méreteitől,hogy az összes betüt "beérem e ha két kézzel fogom és mindeközben tudok e 2 újjal gépelni.A középre eső gombokat kicsit ny2nyújtózkodba érem el,de teljesen használható pedig nincs lapát kezem.Persze elfogatva is lehet vele gépelni,de ez a 16:9-es képarány miatt enyhén szólva "hosszúkás" érzést ad,de ettől függetlenül ízlés kérdése.
Ha már gépelés...a billentyűzet teljesen személyre szabható(színek,gombok,méretek).Nagy piros pont a beépített szótár miatt.Nem kell utasítgatni,nem kell,AnySoft és egyéb progikat telepíteni,csak működik szépen gyorsan érthetően.Persze sokan értetlenkedhetnek,de az Anysoft nekem nem jött be és mivel csupa Kína B-brandes csodám volt,ezért vagy tanítgattam,vagy külső programmal próbálkoztam.
A wifi részleg baromi erős,stabil 40/20-as sebességgel tud kommunikálni a routerrel ami egy mezei TP-Link 841nd.Itt jegyezném meg,hogy a fent említett B-Brandes motyókkal állandóan bajom volt e téren legalább is jóval gyengébben vette a jelet és a fel/le töltésem is töredéke volt a fenti adatnak.Ebből következően elmarad a netezés közbeni gondolkodás,megakadás,villám gyorsan lehet szörfözni vele.
A gépen KitKat rendszer van és eléggé drassoltam,hogy a gyártó szétparticionálja a meghajtót ami ciki tud lenni ha felraksz egy két RR3 méretű játékot.Félelmeim alaptalannak bizonyultak,így a Root sem izgat per pillanat..A 16gb-bol a feljebb említett durván 15 app(MxPlayer,PDF,Epub,Youtube,Mail és egyéb alap programok) még mindig 10.5gb szabad ami nekem bőségesen elég.Most jelen pillanatban csak egy 2gb-s kártya van benne a könyvek újságok számára,mert a 16-ost teljesen feleslegesnek tartom belerakni.
Az 1gb memória is elég jól bírja a gyűrődést.Alap használatnál netezés közben 400-420mb szabad,bár a a Googel Map,Talkback,Hangouts,Play Könyvek és Zene ki lett lőve nem tudom befolyásolja a fenti eredméynt és mennyibe.
Maga a gép fürge,gyors,mentes az akadásoktól.
A teló vezérlés nálam nem játszik lévén boldog Lumia tulaj vagyok,de a TV irányítás simán megy Samu/Pana tv-vel gond nélkül.
A játék teljesítményt még nem volt időm tesztelgetni,de mivel ugyan az a vas mint a 7.0,8.0-ban nem hiszem ez különbözne.
A gép hangerejére sem lehet panaszom.A 7.0-val ellentétben itt már mind a 2 oldalra bekerül a hangval és bár nem erről fogok rádiót hallgatni a melóhelyemen,de egész kellemes hangereje van és viszonylag tisztán is szól.
A GPS működésében még ne tudtam elmélyülni,még megfelelő ingyenes programot sem találtam ami mondjuk teszem azt teszem azt a Dalnok utca 5-re ne azt írta ki,hogy nincs eredmény,de ez az androidos navigáció még új nekem...mondjuk röhejes lenne ha a mellettem álló kocsi azt látná,hogy meredten bámulok egy szélvédőre erősített tepsit
A kamerát ki sem próbáltam,szerintem teljesen felesleges,inkább adtak volna egy HDMI-t,hogy teljes legyen a boldogság.
Összességében nagyon örülök,hogy végre van egy igazi Tabom ami nem nyekeg,nem akad,működik.Minden forintját megérte.Ilyenkor elgondolkodom,hogy mi lett volna ha nem Myaudio,Wayteq,Prestigio motyókkal kezdem a pályafutásom...valószínű jóval több elköltendő pénzem lenne és jó néhány agysejtem is megmaradt volna az elmaradó idegrohamoktól.[ Szerkesztve ]
-
breda1985
csendes tag
Sziasztok! Abban tudna valaki segíteni, hogy edigital-nál milyen paraméterekkel lehet megvenni a 8.0- ás g padet, mert a leírásukban ugyanúgy 3 megapixeles hátlapi kamera és 8 GB belső memória szerepel mint a 7.0-nál, de elvileg a 8.0-nak 16 GB belsője és 5 megapixeles kamerája van. A 1" miatt nem költenék rá plusz 15 ezret de ha jobb a kamera és dupla a memória akkor azt választanám.
Előre is köszi! -
Magnat
veterán
válasz breda1985 #160 üzenetére
Szia,
Ha minőségre olyan mint a 7-esé csak 5mp, akkor én arra sem költenék.... a Nexus 7em is 5mp, de ha jó képet akarsz, akkor inkább telefon vagy még inkább rendes gép...ezzel amúgy sem fox kiránduláskor v buliban fotózni, ha meg hirtelen kell Viberen egy gyors képet küldeni, arra elég 3mp is sztem.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Milka 78 #159 üzenetére
Igen, igazából én is ott veszek nagy levegőt, mikor látom, hogy 15-15.000 forintos árkülönbségek vannak a 3 méret között, és teljesen azonos a hardver meg a felbontás. Illetve az akkuteljesítmény még jelenthet valami érdemi különbséget... Nem tudom, a nyolcasé mennyit bírhat. A 10-es gondolom kb. ipadosan acélos.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
pyxystyx
tag
válasz breda1985 #160 üzenetére
Az edigitalnál nem voltak a helyzet magaslatán, amikor azt az oldalt alkották. Először a G-Pad 8.3 paramétereit írták ki, majd a 7.0- ét, de a link még mindig a 8.3- ra mutat.
Egyébként nyugodtan megveheted, mert az a tablet az LG V480.
(Onnan tudom, hogy ma hozta meg a futár. )[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
1 óra PH fórumozás után 21%-os fényerő mellett 100-97%-ra esett az aksi...a Wayteq után kemény érzés.Ott ennyi idő alatt 30%-ot dobott el töltésében
Baromi jó ez az olvasó mód és automatikusan nagyítja a kis objektumokat sorokat (pl PH oldalsáv mentett forumok)ha rá bökök. A régi tabjaimmal a fél életem elment mire elteláltam egyes sorokat és állandóan nagyítgatnom kellett.Nagyon felhasznállóbarát a kezelő felület
-
nextman
aktív tag
-
leftyke
aktív tag
Üdv minden tulajdonosnak!
Holnap szeretnék egy Lg G Pad 8.0 gépet beszerezni és lenne pár kérdésem, sajna kevés időm van részletes böngészésre!
1: Alapvető feladatokra böngészés, youtube, film, zene, torrent, kevés játék mennyire alkalmas a gép?
2: Gyárilag megkapja a KitKat frissítést?
3: Ne keljen, de ha mégis akkor a szervíznél mire lehet számítani?
4: Üzemidő
5: Nem akarok rootolni, nem romolni úgy szeretném használni ahogy meg van és akadásmentesen így is!
Ha valaki szán rá időt és türelmet köszönöm a válaszokat! -
lsebestyen
addikt
1. Teljesen jol hasznalhato
2. Gyarilag kitkat van rajta
3.passz, gondolom minden ok, mert gyari garival veszed
4. Nekem mindennapos használat mellett atlagban 50%os fenyeronel most vagyok 7,5 kijelzo idonel 60ora használat, es meg van 20% az akkubol. Ja es nekem a 7" van asszem a 8ba nagyobb az akku
5. Apro laggok vannak kicsit lassan fordul a kijelző de szerintem teljesen korrekt keszulek. En szeretek romolni de ennel a tabnál meg eszembe sem jutott. -
khalox
őstag
Most akkor LG-t szeretnél vagy Memo Pad-et a másik topicból?
A Memo Pad erősebb (jóval) és olcsóbb a 7'' miatt, mint az LG 8.0.
Az LG üzemideje hosszabb (jóval) azonos méretű kijelzőnél (de a 8''-é már nem, annyival nem nagyobb akksival jön, hogy kompenzálja a 30%-kal nagyobb kijelzőt).[ Szerkesztve ]
-
leftyke
aktív tag
válasz lsebestyen #170 üzenetére
Elég lesz a döntés, de muszáj lesz reggelig kiagyalnom. De köszönöm legalább felhasználói véleményem is van már!
-
khalox
őstag
Az újak szinte mind KitKat-tel jönnek, ami szerintem egyáltalán nem előny, mert nem tudsz alkalmazásokat telepíteni SD-kártyára.
Azt találd ki, hogy kell-e a 8''-es kijelző, vagy elég-e 7''... Ha az Asus ME176C-t választod, akkor kapsz egy nagyon erős 8GB-os masinát. Ha az LG 8.0-át, akkor kapsz egy teljesen jó, kiforrott, nagyobb gépet kétszer akkora tárral, igaz drágábban.
Én az LG 8.0-át venném arra, amire írtad, mert a háttértár is kétszer akkora (16GB). Írom ezt úgy, hogy ME176C-t vettem a gyerekeknek játszani, és igen elégedettek vagyunk vele, de magam nem használom.
-
Obyboy
addikt
A GPad 8 vs MemoPad vásárlás a téma a GPad 7 fórumon.
Csak én érzem úgy, hogy ez erősen Off Topic???"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
khalox
őstag
Megvárhatod a Nexust, de az ára nem nagyon lesz magyar embernek való.
Azt gondolom, hogy 50 000 Ft körül az LG G Pad 8.0 jelenleg az egyik legjobb vétel a piacon, ami az árát, a teljesítményét, a szolgáltatásait meg a szervizhátteret illeti.
Ahogy írták, szinte teljesen ugyanaz, mint a 7''-es verzió - az akkumulátor egy nagyon kevéssel erősebb csak. Mivel a téma a bejelentő cikkhez tartozik, ezért a címét sem nagyon lehet változtatni, pedig logikus lenne, hogy egy szálon menjen az eszmecsere a két készülékről.Magnat: no pont megelőztél egy szerkesztésnyilvel: hogy két G Pad 8.0-át is vehetsz rajta majd, de az is lehet, hogy mindjárt hármat.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Ez igaz csak itt kicsit combosabb az aksi...azóta minden nap 2 órát beleraktam,de még mindig 64% van benne. Basszus ha ilyen ütemben használom a gépet,hogy napi 2 óran netezés 1 hétig is kibírjhatja egy töltéssel.
khalox: Pedig tényleg kéne vagy egy összesített G Pad topick esetleg egy kiemelt 1.es HSZ,téma összefoglaló.Sanszos,hogy lenne rá kereslet
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Fogós kérdés...4 óra 20 perc de ez 89%-tól (mert ennyitől mutatja a grafikon) számolva a mostani 60%.Ehhez még hozzájön bő 2-2.30 a a 100% tól számolva amiről viszont nincs infóm.Durván szűk 7 órát raktam bele ami szintiszta PH fórumozás és egy két kör a playen és más oldalakon.Két használat közt kikapcsolva 22%-osfényerővel.Szerintem legrosszabb esetben is van még vagy 5-6 órája,bár a rendszer 7óra 40 percet saccol.
-
Milka 78
nagyúr
Ma még 3.40 percet tekertem bele,de ebben van 1.30 perc játék és 30 telepítgetés.Ez durván 11 óra vegyes használat (aksi 13%).Kifejezetten elégedett vagyok vele.Mondanom sem kell,hogy nem tudtam a játékokkal megakasztani a gépet.Az RR3 a nagyobb monitor/kisebb pixelsűrűség ellenére is sokkal szebb,nem olyan recések a vonalak mint a Wayteq79qci-nél.A sebbességről ne is beszéljünk...a 4x1.6-os RK3188 és a tuningolt Mali400mp4-et olyan szinten iskolázza le a kis Snapi 400...nem egy ligában játszanak.Enyit az Antutu és egyébb tesztekről ahol bizony rendre erősebb az Rockchip a Sanp 400-tól.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Több mint 1500 óra uzemido után most inditottam ujra a tabletet
-
noxon
őstag
Üdv, ennek a tabnak mennyire pixeles a képernyője? pl ikonoknál mennyire látszik, meg játékoknál? Csak mert nekem a 8.0-ás van meg és ott eléggé zavaróan látszik sajna
We live in a simulated world...
-
RONEX
csendes tag
Hali! Esetleg valamelyikőtök nem szembesült, olyan hibával, hogy töltőre teszi a tabletet (LG G PAD 7.0) és download mode-ba kapcsol egyből? Esetleg van erre valami javítás/megoldás?
-
noxon
őstag
válasz lsebestyen #170 üzenetére
Hello, látom neked is 8.0-ás van? Neked mennyire számít pixelesnek a kijelző? Nálam az ikonokon látszik, meg sok képen is amit a netről töltök, játékoknál is pl asphalt 8 és modern combat 5
-
Milka 78
nagyúr
Nem hiszem,hogy gáz lenne vele. Ha jól olvasom Lg G2 használsz.1920x1080 5.2 colon?Átfogalmazom...neked retina kijelző kell mert még a 8.3 jóval kissebb pixelsűrűséggel rendelkezik mint a telód.
423ppi a telód.189ppi a 8.0.273ppi a G Pad 8.3.359ppi a Samu Tab Pro 8.4.
Amint látod a majd 100 ropis Samu sem éri el a telód szintjét.Vagy megszokod vagy keményen zsebbenyúlós lesz a sztori. -
noxon
őstag
válasz Milka 78 #195 üzenetére
Na igen a g2 tűéles kijelzőjéhez vagyok szokva aminél nagyítóval se látom a pixeleket, ennél a tabnál meg sajna szabad szemmel is látom őket. Igen tudom hogy ennek a 8.0-nak mennyi a ppi-je, sajna kevés, kénytelen vagyok meg szokni, néztem a galaxy s tab 8.4-et, de drágább annyi nincs rá sajna, marad ez meg kell szokni.
Igazából nekem az zavaró a 8.0-ás tabnál, hogy:
- ha beállítok nem gyári hd hátteret akkor vagy ronda pixeles a kép vagy nem és elfogadható
- az asphalt 5 és modern combat 5 grafikája sokkal gyengébb
- az ikonok pixelesekNem kell erre válaszolnotok, ezek az én bajaim, mert az éles teló kijelzőjéhez vagyok szokva, bár sajna ez a 189 ppi nagyon kevés, kár hogy nem annyi mint a 7.0-é vagy a samu-é.
Ja meg néha olyan bugot csinál a kezdőképernyő, hogy ha kilépek egy app-ból vagy home-t nyomok akkor a háttér jobra balra ugrik egyet, fekete sáv kíséretében és utána áll be középre a kijelzőn...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs