Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz #33907968 #47030 üzenetére

    megnéztem. kékesedés ips-hez képest létezik DE csak is alapbeállításon, ha a szineket elkezded átálitani melegebb stb színek felé eltűnik a késesedék, viszont , amikor alapbeállításon előjött az elég nagy szög nekem nem életszerű úgy használni.
    és egy kis teszt/összehasonlítás:
    akksi: bár 3300-as de nagyon durván jo 6-10o képernyö idő is benne van. az 1 napot stabilan kibirja.
    értesítési led nincs helyette van aod , nem ugyan az nehéz átszokni .
    kamera: selfi ritkán jó fényben lehet jo képet löni vagy gcam-el jobbakat, de selfie királynők-nek nem ajánlom.
    kamera hátul: nem sokkal de jobb mint a G4-ben lévő és a wide hát az akkora királyság , milliónyi beállítási lehetőség graphy , színváltás meg annyi minden leirni nehéz , ezt érdemes megnézni point zoom-os video , cine video, ai cam, qlens, superfény ,videonál is van manuális az is franko nagyon ha tudja valaki használni akkor jobb videokat csinál vele, én spec fényképnél a G4-ben megtanultam jol használni a manuálist.
    gyors töltő jár hozzá 30p 50%. Nem tudom mit tudnák még írni, max kérdezzetek és megírom eddigi tapasztalatomat arról a dologról.

    #47033) dkovizoli
    a samu féle keskenyítés nekem nem jön be, értem a tepsi cuccot , de inkább széles legyen mint keskeny videot nézni is jobb ha magasabb fektetve mint ha keskeny lenne fektette. G4 szélessége állítva: 7,7cm
    v30 állitva: 7,6cm s8:6,9cm s9:6,9cm s9+:7,4cm
    bár ,hogy is nézem 7,7cm-röl 6,9-re az 0,8cm értem , hogy a G4-nek van szélén kávája s8 s9 meg edge szerű majdhogy nem káva mentes , de kézben fogva sem az igazi és azért a G4-nek nem 0,8cm-es kávája 2oldalt kb 0,2cm amiböl következik, hogy 0,4cm-el keskenyebb a samsung képernyője ami nekem nem jön be, lehet másnak igen nekem nem, v30 viszont 1mm-el keskenyebb viszont kisebb a kávája így a képernyő is szélesebb mint a G4-ben szerintem jobb de ez az én véleményem .

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák