- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
válasz SztiviVander #41100 üzenetére
Mert? Ez csak a későbbi verziókban jelenik meg? (már láttam ilyet G3-on)
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #41104 üzenetére
Dehogy vitatkozom. Csak nem értettelek. De így már értelek.
-
SztiviVander
őstag
válasz Mentolka #41101 üzenetére
persze, ha nem a gyári tárcsázót használod hívásfogadásra (hanem pl full screen caller és társai) akkor azokban vannak mindenféle ilyen megoldások. én úgy értettem a kérdésed hogy a gyári romban lévő gyári tárcsázóban keresel ilyen beállítást. mert abban sose volt, azt úgy veszed csak fel ahogy az LG kitalálta.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz kelly416 #41096 üzenetére
Szia!
Nem azt mondtam, hogy DSLR a jó, hanem, hogy egy kompakt gép is többet tud, mint ez a telefon. A DSLR-t csak azért írtam, mert ón azzal fényképezek, ha Nem csak a pillanatot szeretném megörökíteni. Valamint azt írtam, hogy túl bonyolult a telefont használni egy kompakthoz képest. Ezt természetesen arra értem, ha nem csak automatán használom a telefon kameráját.
Persze mindenki másképp csinálja.[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
magus217
tag
Próbálnám a bootloadert unlock olni de már az lg honlapján zavaros a belépés.
Meg van a regisztráció, aktiválás is. Beírom a jelszót felhasználónevet, és tölt tölt elfehérdeik az oldal majd visszadob a bejelentkezési kezdőlapra
Valaki nem akarja h unlockolja de nagyon nem. Pedig custom rom ot szeretnék feltenni. Valakinek valami ötlete ezügyben? -
SztiviVander
őstag
válasz magus217 #41108 üzenetére
detto ez volt, mindenféle böngészőből (ie, firefox, chrome, oprea) próbáltam aztán egyszer csak végre nem a bejelentkezéshez dobott vissza hanem belépett. de szerintem nem rajtam múlt, talán ha túlterhelt a szerver akkor csinálja ezt. türelem, próbálkozzál, előbb utóbb csak menni fog.
-
magus217
tag
Bootloader unlock hoz azt írja az lg honalpja, hogy az android sdk t kell leszedni. De ha felmegyek erre az oldalra ( https://developer.android.com/studio/index.html ) ott ezt az android programot szedi le. Vagy amikor belépek az lg honlapján a developer részre ott kell leszedni az lg gate sdk-t vagy hogy van ez?
Mert irja h kell az a 3 file... de az andoid sdkt ha leszedem akkor csak azt a programot szedi le. -
nünüke1975
aktív tag
válasz killzone1987 #41114 üzenetére
Ugyanez működik 6-os androidon is.
-
killzone1987
senior tag
válasz nünüke1975 #41115 üzenetére
Csakhogy éppen erről ment a "vita"h 5.1-nél nincs ilyen beállítási lehetőség...
Ezt cáfoltam volna.... -
nünüke1975
aktív tag
válasz killzone1987 #41116 üzenetére
Amikor lolli volt rajta akkor is használtam ezt az opciót.
-
nünüke1975
aktív tag
Kicsit Off a téma.Sikerült megtapiznom a G4 lehetséges utódját P9,P10,S8. Hát mit mondjak?Egyedül az S8 jönne be első ránézésre desing-ra működésre.Az S8 odabasz de 300 rugóért......?Az S8 mellett az S7 nem is olyan szép pedig az is nagyon szép inkább az lenne jó ár érték arányba. S7 -et úgy kell megvenni hogy nem nézel rá az S8-ra. Sajnos a G6-ot nem sikerült megfogdosnom.
-
SztiviVander
őstag
válasz killzone1987 #41116 üzenetére
ez nagyon jó funkció (annak akinek nem hangos csengőhangja van), csak Ő nem ezt kérdezte hanem hogy a képernyőn a fogadás módját lehet-e állítani húzás helyett csak simán rátapicskolással. azt lehet? nem lehet. mellesleg senki sem mondta hogy nincs ilyen fülhöz emelős funkció (de csak ez van, nincs semmi beállítás a hívásfogadó képernyőre) úgyhogy nem igazán volt mit cáfolni
-
Mentolka
senior tag
A fülhöz emelős megoldás be van kapcsolva, és olyankor se mindig veszi fel. Érzem, ahogy rezdül, mintha kapcsolna, de valójában tovább csörög.
-
Laraxior
titán
Hazaertem.
Vegulis kibirta. 400 kepet lőttem kb. Elég jo teljesitmeny. Persze amikor megalltunk kajalni akkor vegig powerbankon volt szinte feltolta fullra, de szo mi szo rosszabbra szamitottam. Mobilnetet is bekapcsoltam végül.
Ugylatszik neha beakad valami program, ami szivja az akkut.
Tolok majd pár csudi kepet"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Akad 1-2 kép ami majdnem belenyal a 10MB-ba
Még, hogy vegyek fényképezőgépet... Minek? Több mint elégedett vagyok a képekkel. a videok nem adják vissza az igazi hangokat, ahol csináltam felvételt, de az sem olyan vészes.
Mivel sem szerkeszteni nem akarom, se semmi, csak elmenteni egy mappába"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
magus217
tag
Sikerült a bootloader unlock. mivel 6.0-n vagyok így segítene valaki a rootolásban. mert az összefoglalóban néztem de azok 5.1 hez vannak ugye. Így meg ráflasheltem egy recoveryt h aztán imperium romot rátegyem de nem indul a twrp így gondolom a root miatt.
-
Hipnotic
tag
Átlagosan mennyi kijelzőidő szok nektek ki jönni egy töltéssel? Sajnos én elég gyengének érzem az enyémet.
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
killzone1987
senior tag
válasz SztiviVander #41119 üzenetére
Elképzelhető,h én értettem félre...
-
kelly416
veterán
válasz Laraxior #41123 üzenetére
Ez öröm és boldogság. Jók a képek. Milyen véleménnyel zárod a dolgot? Mennyire bírta repülőben a fotózást? Nem gondolom, hogy a pontos SOT-ot meg a többit figyelted, csak nagyságrendileg mennyi idő és kép alatt merült le annyira, hogy powerbankra tedd, és az kb. hány % volt?
-
Laraxior
titán
válasz kelly416 #41133 üzenetére
Nem tettem repülőmódba végülis, de ki kellett lőnöm mindig minden alkalmazást. Nem milyen baja ez, hogy állandóan minden futtat
Reggel fél8kor vettem le a töltőről, olyan 2 körül merült le asszem olyan 30%-ra, akkor tettem fel tölteni. De akkor már 300% kép volt benne. A fényerőt próbálgattam manual állítani.
Rosszabbra számítottam, de végülis tűrhető idő"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kelly416
veterán
válasz Laraxior #41134 üzenetére
Szerintem főleg repülő mód nélkül az elég jó. A futó alkalmazásokat meg felesleges kilőni, ez nem windows, itt mindig közel tele van a memória a legtöbbet használt alkalmazásaiddal, hogy kényelmesebben érj el mindent, de nem fogyasztanak ott szinte semmit (kivéve, ha beragad valami, de az lehet, az után is fogyaszt, hogy látszólag kilőtted). Cserébe amikor kilövöd és utána újra betölt, mert ilyen ez a rendszer, így van kitalálva, akkor fogyaszt. Kevesebb fogyasztást érsz el, ha hagyod szépen a háttérben a "futó" alkalmazásokat. Szerintem. És még sokak szerint is.
-
pepexyvz
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek meghibásodott g4 H815-ös telóm megjavításához.
A teló 19 hónapos, 17 hónapja van nálam, nem volt még javítva, semmilyen baja nem volt eddig.
Németországba vette (számla róla) az első tulaj és román garipapír van hozzá. Mindent megkaptam eredeti dobozába.
Előbb a legfontosabb amit szeretnék megtudni, hogy garanciális javításra idehaza van-e lehetőség, és hol?
Ha kell készítek a papírokról fotót és felteszem ha tudom.....Videó felvételem néztem vissza és közbe hirtelen kikapcsolt a telefon. Visszakapcsoláskor csak a logóig megy.
Nem lg szervíz vizsgálata szerint panelhibás lett. Meg tudnák javítani de nem gariban.
Dunaújvárosi vagyok.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
válasz pepexyvz #41138 üzenetére
Elég valószínű hogy alaplap baja van neki mint a legtöbb 2015-ös G4-nek.
Javasolnám hogy vedd fel a kapcsolatot a hivatalos magyarországi LG szervizközponttal hátha ők tudnak róla mondani valamit, mert ugye az LG által elismert hibáról van szó és még 24 hónapon belül van a telefon.
Szervizközpont elérhetősége chat vagy e-mail -
-
DomToretto
tag
Javíttatott már valaki bootloop-os G4-et Miskolcon?
Vagy felejtős, és inkább a Váci úti szervíz? -
sajby
senior tag
válasz DomToretto #41142 üzenetére
Szerintem jobb,ha egyből a központba küldöd.MErt MIskolcról úgy is továbbküldik
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Tudtok megoldást arra a problémára, hogy képernyő lekapcsolásakor, bontja a Wifi hálózatot a telefon? Természetesen az az opció van beállítva, hogy ne tegye, de mégis.
Ötlet?
"Bad reklám is reklám too"
-
kelly416
veterán
válasz MittuDomain_ #41137 üzenetére
Kikapcsol mindent a repülő mód, de engedélyezi a GPS visszakapcsolását, mint ahogy a WIFI és Bluetooth visszakapcsolását is.
-
bghistvan
senior tag
1 hete volt bootloop után alaplapcserés a telefon,és az eddigi 5.1 Lolli után jelenleg 6.0 Marshmallow van fenn,és korábban beszámoltam arról hogy nőtt az üzemidő.....viszont ma megtréfált kétszer is a készülék,egyszercsak elment a mobilnet,majd visszajött,utána megint elment,majd miután újraindítottam,nem akart kapcsolódni,akksi kivesz,sim kártya is majd visszahelyez,bekapcsol.......és kb 2 órán keresztül nem volt mobiladat forgalom.
Ezután észhez tért,de ami érdekes,hogy ugyanannál a szolgáltatónál lévő céges telefonnál stabil volt a hálózat,és asszony mobilján is.
vajon ez mitől lehet? Van valami ötletetek? 6.0 szokott ilyet produkálni(?)mert nekem eddig 5.1-en nem volt soha ilyen.
Nincs kedvem megint újrarakni,ne adj isten megint a szervizeltetéssel tölteni az időm........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest