-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
DroiDMester:Sajnos a három betüs navi nem megy romodon.Inditás után csak fekete háttér van.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Misi1980 #29851 üzenetére
Minek szenvedtek az iGo-val? A Gmaps beépített hangos navija tökéletes. Engem eddig mindenhova elvitt, kerülők nélkül. Azóta nem használok mást.Nem fogok tízezreket elkölteni navira, amikor jó az ingyenes is.
Az iGo és a warezos társai addig voltak érdekesek, amíg nem volt megfelelő alternatíva ingyenesen.
iGo-ért adnák pénzt, de ugye ez nincs Play-en. A Navigon és a többi meg nem ér egy fillért se.Az a másik fele, nehogy már egy warezolt progi normális működése érdekelje DroidMestert. Engem sem érdekelne. Ha ez a fontos, akkor használj másik romot.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zazenke
őstag
ha én legális tmobilos 4.4.2 es kitkat vagyok az most stock alapú vagy nem. mert hogy neki kezdtem az összefoglaló áttanulmányozásának és ott a Kamera 4.4.2-es KitKat androidra -ott az a kikötés hogy csak stock alapú.
-
laca.1
aktív tag
most ott tartok hogy telepíteném DM v2 fölmásoltam a romot aztán megcsináltam ezt (FULL WIPE -ot ajánlott csinálni tehát twrp -nél az advanced wipe és ott MINDENT (internal storage -t is)most indítanám a installt de nem találom a zipet (már tégla lett a telóm????)most hogyan tovább??most hogyan tegyem föl megint vagy hova lett??sd gyökerébe másoltam
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
meg van a sideload adb azon belül van wipe dalvik cache,meg wipe cache mindkettőt pipáljam?
-
Danny365
őstag
válasz laca.1 #29863 üzenetére
No, akkor megpróbálom részletesen leirni.
Először is, töltsd le mondjuk az ioroot25-öt (a könyvtárában vannak az adb-hez szükséges fájlok). Ha lejött, ezt csomagold ki mondjuk a C:\ioroot25\ mappába (de igazából tök mindegy). Ebbe a mappába rakd bele a ROM-ot, amit flashelni szeretnél, tehát pl ilyen lesz az elérési útja: C:\ioroot25\ROM.zipHa ez megvan, lépj be recovery-be, dugd rá a telefont a PC-re, majd az Advanced menüben nyomj rá az ADB Sideload-ra és húzd el a csúszkát.
Ez után nyiss egy parancssort a gépeden, és tallózd be az C:\ioroot25\ mappát. Ha ott vagy, ird be ezt a parancsot: adb sideload ROM.zip (a ROM.zip csak egy példa, a telepitendő ROM nevét ird oda).
Ha minden jó, akkor elkezdi felmásolni a ROM-ot telefonra, aztán magától fel is teszi, ha jól emlékszem.szerk: a kérdésedre meg: mivel nincs semmi a telefonon, ezért nem kell wipe-olni semmit, mivel nincs mit. A csúszkával inditsd el a sideload-ot, miután megtetted a fentebbi lépéseket.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz rayoliviero #29860 üzenetére
Legutóbb amikor használtam, még mindig benne volt a "hajts balra" és a "tarts balra" keverése. Nem egy olyan szitu volt, hogy most akkor melyik a kettő közül, mert mindkettőre volt lehetőség.
Egyébként ezen felül nem volt gondom vele, de ez éppen elég volt ahhoz hogy ne használjam.Tény hogy aki napi szinten 1-2 órát navizik, annak valami offline megoldás kell, bár szerintem nem zabál sokat a Maps sem. Én Pesten használom, és azért sok útvonalat ismerek, mert van városismeret. Amit meg nem ismerek oda navi. Szóval "koca" navi használó vagyok, erre pedig bőven elég a Maps.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
válasz rayoliviero #29869 üzenetére
Ha ilyen keverés van szerintem elég csak a térképre pillantani és kész is.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zack
nagyúr
válasz rayoliviero #29869 üzenetére
Egyszer pedig ebből adódóan rossz irányba is mentem, és hogy korrigáljam, mindjárt szabálytalankodnom is kellett. Motorral ez jobban megoldható, mint autóval, de anyáztam keményen.
(#29870) Tsebacsi
Motoron? Speciel én csak fülesen keresztül tudom hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
az összefoglalóban megadott linkről nekem csak adaware vírus töltődik le[link]
-
nagyúr
válasz laca.1 #29876 üzenetére
Nem kell vágni a dos -t maga a TWRP is ki irja mit kell csinálni mikor elindítod rajta a SideLoad -ot!
de akkor egyszerűbben: úgy csináld ahogy Danny365 kolléga leírta!
azzal egészíteném ki hogy a ROM -omat amit letöltöttél nevezd át update.zip -re és ezt másold be a gépeden oda ahol az ADB.EXE található
ezután ha megvan a parancs sori ablak és abban a mappában vagy ahol az adb.exe beírod hogy
adb.exe sideload update.zip és entert nyomsz ekkor elkezdi felmásolni a telóra a zip -et ha végig ment 100.% ig akkor a teló elkezdi magától feltenni a romot!
-
voncci
aktív tag
DroiDMester egyre jobban tetszik a romod! Minden elismerésem, az eddigi legjobb rom ami telefonomon volt! Köszöni szépen a munkádat ! 👍
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #29878 üzenetére
minden úgy van ahogy írtad azt írja
d:\ioroot25>adb.exe sideload update.zip
error: device not foundd:\ioroot25>adb.exe sideload update.zip
mi a baj?? -
adamz91
tag
#29850 valaki erre ötlet?
-
Danny365
őstag
válasz laca.1 #29882 üzenetére
Töltsd le és telepitsd az adb drivert.
-
nagyúr
válasz Maxtreme #29880 üzenetére
Ha erre gondolsz!
Már rég meg akartam kérdezni, csak mindig elfejtem.
Az alap zenelejátszót hogy lehet teljesen letiltani? Az a problémám hogy mást használok (jetaudio) és általában a headset gombjaival léptetem a számokat, csak épp ennek hatására sok esetben elindul a stock player is.
Van erre valami megoldás?Root nélkül SEHOGY!
Ha van root akkor root képes fájlkezelővel el navigálsz a system/priv-app/ mappába és a LGMusic.apk -t átnevezed mondjuk LGMusic.apk.bakup -ra a LGMusic.odex et szintén LGMusic.odex.bakup -ra teló ujraindít és nem fog többé elindulni amég vissza nem nevezed gyári állapotára!
egyébként nekem nincs se átnevezve se letiltva én énis a JetAudiót használom nekem nem indul el a füles gombjaitól! igaz én nem a gyári fülest használom
-----------------------------------
adamz91 : nem fog menni mivel systemUI -t cserél csak az adott romhoz való systemUI val működik!Kiszedni belőle meg elég nagy munka, mert több mint 100.képről van szó! Ha megszerzed magát csak a képeket amit cseréni kell, akkor bele tudom tenni a saját systemUI -dba!
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz DroiDMester #29885 üzenetére
Rootolt, azzal nincs probléma.
Én sem a gyárit használom, és baromi érdekes hogy 10 esetből 9x nem indul el, aztán egyszer csak a számváltás hatására bedobja a stock zenelejátszót.Köszi, így fogok tenni akkor.
szerk: Priv-app mappám nincs, de van helyette sima app, ahol meg is találtam. (4.2.2-t használok)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz laca.1 #29886 üzenetére
amíg nincs rendesen telepítve a LG Driver, addig nemfog működni a sideload sem!
inkább ezt szedd le és telepítsd fel
De ez az első lépés még mielőtt bárki bármilyen rom telepítésnek neki áll, hogy a teló kommunikáljon rendesen a géppel!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #29891 üzenetére
d:\ioroot25>adb.exe sideload update.zip
* failed to write data 'protocol fault (no status)' *d:\ioroot25>
ahhh teljes bukás
ez mi megint újra indítás meg volt,de mikor elhúzom a csúszkát,aztán rádugom a gépre nem akar semmit telepiteni(drivereket)kis ikon alul jelzi hogy rá van dugva valami. -
nagyúr
válasz laca.1 #29892 üzenetére
usb kábelt húzd le a telóról!
Kapcsold ki a telót teljesen! (power gombot nyomd amíg újraindul de nem engeded el nyomod tovább amíg felvillan az LG logo és újra elsötétedik a kijelző ekkor engeded el a power gombot)
indítsd ujra a gépedet majd, usb kábelt dugd át a gépen egy másik USB csatlakozóba!
ha megvan, nyomd a hangerő felfelé gombot és így dugd rá a gépre ne engedd el a gombot amég a telón nem jelenik meg egy kis felirat hogy Dowload...
ezután már a gépeden meg kéne jelenni alul az óra mellett hogy új hardver... stb.. és fel kellene települnie a drivereknek!
Megvárod még mindent feltelepít és ekkor lehúzod az usb -t a telóról! a fent leírt módszerrel újra kikapcsolod teljesen, ezután a hangerő le és power gomb együttes lenyomásával indítod a telót!
Ha bekapcsolt a kijelző elengeded mind 2 gombot és gyorsan megnyomod újra a power gombot, ekkor bejön a Factory Reset ablak ahol power gombot nyomsz kis várakozás után befog jönni a TWRP és próbálod újra a Sideload -ot![ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
most tényleg ilyen láma vagyok de én az usb hibaelhárítás menüt nem találom a 4.4.2-n .márpedig ezzel kellene kezdenem a rootolást az összefoglaló szerint. a csatlakozás az lg szoftverhez lenne az csak átkeresztelték ?
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
válasz DroiDMester #29893 üzenetére
ok megy a driver telepítés de ( lge androidnet usb modem ) piros x kapott próbáljam újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest