Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz aizen92 #2708 üzenetére

    Attól még hogy felrakod a Windows 8-cat miért ne tudnád később letörölni és felrakni helyette a Windows 7-et az OKR-ről?

    Ráadásul miért ne tudnád később használni a gép aljára egy ragasztós papírra felírt serial-t?

    A DX11.1 meg DX11.2 szép és jó, de ha a hardver nem támogatja akkor nincs meg az "előny". Jelen esetben a GT555M nem támogatja.

    Teljesen mindegy, hogy milyen oprendszert használ az ember azaz Win7 vagy Win8, ez csak marketing szöveg a hozzá nem értőknek és számokkal dobálózás, mert az nagyobb mint az előző és az mennyire jó nekik.

    Anno tapasztaltam, a DX10 vs DX10.1 közti "különbséget" ami a nulla "előnyt" jelentett a gyakorlatban.
    Volt egy akkor még ATI HD 4850-s VGA kártyám amit azért vettem mert itt PH!-n írták, hogy azzal fú de jól fogok járni, mert az már modernebb technikailag és az a jövőre tekintve jó lesz nekem és hosszú távon kifizetődik majd.

    A gyakorlatban meg mi volt? Öt Forintot nem ért a technológiai előny, mert alig volt játék ami külön támogatta a DX10.1-gyet és azt észrevenni sem lehetett sebesség szempontjából meg megint nem történt semmi, mert nem futott jobban... később jött a Windows 7 a DX 11-gyel aminél már valós különbségeket lehetett észrevenni, és tapasztalni a játékokban.

    Az AMD által támogatott játékokban benne volt a DX10.1, de mint írtam nagyon kevés játék volt ami támogatta, ráadásul ezek nem olyan AAA osztályos játékok voltak. Az AAA kategóriába tartozó játékok meg nem is támogatták sőt később sem, mert később meg jött a DX11 amit már érdemes volt használni.

    Azért, mert volt egy Windows 7 amit már belaktál és lehet már 1-2 éve fel volt telepítve, majd felraktál egy olyan oprendszert amin csiszoltak a procihasználaton és lett egy új rendszer azért az csak a frissen telepített Windows-nak köszönhető a gyorsulás ami "tipikus" Windows tulajdonság.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák