Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tartarus

    csendes tag

    Sziasztok!
    Megpróbálkoztam én is a Lineageos telepítésével, daniel_hk-féle twrp-t is felraktam legújabbat, viszont megakad a lenovo felirtatnál és nem csinál látszólag semmit. Mindent úgy csináltam ahogy leírták a lineageos oldalán leszámítva, hogy otg-ről tallóztam be a zip-et. Okozhatta ez a gondot?
    Én nem hiszem, de nem értem mi van vele. Utána megpróbáltam az aosp-ot is amit itt linkeltek be korábban stable3-as verziót hozzá ajánlott twrp-el, de annál a zip ellenőrzésnél elbukott, ha kikapcsoltam az ellenőrzést akkor meg mindenféle másolgatás nélkül pillanatok alatt végzett, úgy hogy gyakorlatilag semmit sem csinált..
    Szerencsére végeztem teljes mentést minden bepipálásával és vissza is ment a megbízható VIBEUI_V3.5_1625_7.115.1_DEV_K50-T5_ROW rendszerem. Ami érdekes, hogy nálam a Cuoco92-féle Sxxx (S után három szám) ROM-ok borzasztóan tejesítettek, wifi leszipkázza az akkut igen hamar. Ez a 1625-ös is csak dozzzer programmal húz ki 3napot kevés 2-3 óra kijelző idővel, viszont így nem kapom meg időben az messenger jelzéseket. Ha nincs dozzzer akkor meg feleslegesen hamar megkapom őket, akku hamar merül, akárhogy állítom a wifi ébrentartását. Nálam szerencsére a wifi szakadozás nem volt soha gond, inkább az ellenkezője, folyamatban megy míg ki nem kapcsolom.
    Szóval valaki tud segíteni hogyan kéne frissítenem a rendszerét? :R

Új hozzászólás Aktív témák