- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Az IMEI számmal nem hiszem, hogy gond lenne, hiszen GSM módban működik mind a két slot, és a Settings/About... menüben ki is írja őket. A WCDMA mód nem megy . Megnézem, logba mit ír ilyenkor, hátha előrébb leszek...
@dacsa Nem, mint írtam, Telenor és T-Mobile kártyával próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Hosszú hallgatás és nem sok aktivitás után sok segítséggel készült egy patch, amely a CP4.2-v1-hez egy kis mértékű frissítés.
A patch által végzett módosítások:
- Settings.apk csere apeelme-félére, ezzel a bug #3 megoldva
- Systemui.apk csere az 1 kártyás verzióra, köszönet jwchen119@xda-nak, ezzel egyidejűleg a SystemUI.odex eltávolítása; ez azoknak lehet jó, akik 1 sim kártyával használják a telefont, és nem szeretnék állandóan törölni a másik kártya üzenetét. Nem látszik a nem használt sim kártya térerő kijelzése.
- dualsim ringer beépítése a rendszerfájlok közé, mint 3rd party sw
- build.prop-ba a gps tracker javítás betéve
- build.prop módosítva v2-reA telepítést követően a telefon információ CP4.2-v2-t fog mutatni.
Letöltés: [link]
md5sum : 3157c3d0449ba4a4b86ec5230ede3a8bA teljes telepítőkészlet is elérhető lesz hamarosan.
Eddig az módosított funkciókat teszteltem, nem találtam hibát. ( a dualsim ringerben van még bug, a hanghívás felvétele után egy 0,5s utócsengés hallható)
Amennyiben mégis hiba merülne fel, kérlek jelezd.[ Módosította: CoolMan ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
magicbox
senior tag
válasz cappa72 #3160 üzenetére
A CWM-es telepítésnél hibával leáll. Kézzel felülírva az eredeti fájlokat Root Explorerrel pedig restart után bootloop. Tehettem újra az egész telót, mert hülye voltam és nem mentettem előtte
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
válasz cappa72 #3162 üzenetére
Error E:\....zip
(Status 6)
Installation abortedKülönben meg sziasztok! Sony Xperia P-ről váltottam A820-ra. Több ilyen telót frissítettem, megtetszett a hiányosságai ellenére, a P tele volt szoftveres gondokkal, ezért váltottam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
DJGABI
addikt
Lambda-féle rom mindenkinél okés? Ugyanazokkal az alkalmazásokkal picit lassúcskábbnak, tűnik mint a Linerty-féle, meg a GPS hol működik, hol nem. Van hogy bekapcsolom, bemegyek az alkalmazásba és egyáltalán nem villogtatja a kis GPS ikont bal fenn (meg se jelenik egyáltalán), ilyenkor műholdat se talál. Újraindítás után OK. Ja meg ami atab5-nél is volt: mobilnet bekapcsolásnál úgy jelzi mintha felmenne, de közbe adat nem jön (ez szerencsére eddig csak egyszer volt)
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Dexxter182
tag
Szia, én lambda-t használok (3-4 napja) és pont az ellenkezőjét tapasztaltam...
Gyorsabbnak tűnik érzésre... a real racing 3 pedig határozottabban gyorsabban tölt be.A navigációval sem volt problémám. Egyetlen dolog ami furcsa, hogy néha úgy látom teljesen indokolatlanul leesik a jel erősség. aztán utána vissza.
Ezenkívül semmi extra.
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Needrom-on kijött a Lambada CWM 2.31-es verziója, tervezi ezt valaki magyarítani?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Dexxter182
tag
Recovery-s:
Én CP4.2-re (s138) tettem fel recovery-vel:
először ezt : Lenovo A820 - Lambda v2.3 - Multilangaztán pedig az update-eket:
Lenovo A820 - Update Lambda v2.3 to v2.3.1
Lenovo A820 - Update Lambda v2.3.1 to v2.3.2Kb
pikk-pakk fent volt, csont nélkül.
[ Szerkesztve ]
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Švejk
őstag
válasz Dexxter182 #3177 üzenetére
Nagyon köszi mindkettőtöknek!
Magyarul valaki leírná, hogy mit is kell mókolni, ha TWRP-m van?
[ Szerkesztve ]
-
joiner007
aktív tag
Ez a Lambada CWM 2.31 gondolom ugyanúgy felmegy twrp alól is nem? Erősítsetek meg ha így van, mert az előző lambdát így tettem fel, csak nem sokáig volt fent, mert semmi újat nem nyújtott a magyarított rom után. A kör alakú akksi kijelző pedig bántotta a szememet, ebben is az van?
-
őstag
Itt van a google gyári 4.2 launcher 4.1-re portolva http://d-h.st/hRk [link]
Az onda v712 logoutos tesztjéből vettem a linket.Ennyit említ a leírás:
"Miután a letöltés befejeződött, másoljuk ki a fájlt RootExplorer-ben és illesszük be a system/app mappába. Van egy másik "Indító" nevű fájl is a mappán belül, amit törölni kell ahhoz, hogy az újat használhassuk. Másolás, törlés után újraindít és kész is vagyunk mindennel."
Lehet próbálkozni hátha valakinek sikerül az a820 gyári 4.1-ére feltornászni a vanilla android launchert.Én is szemezek ezzel a telefonnal, de a lenovo launchert nem csípem, jobb szeretem a google stock launchert.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
nagyúr
Javítottam a szintaktikai hibákat a CP4.12-v1 -> v2 frissítő CWM szkripben.
Többszöri sikeres település után UP a CP4.2-v2 patch-nek.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
magicbox
senior tag
válasz cappa72 #3188 üzenetére
Úgy látszik én vagyok az első mindig hajnalban A frissítés gond nélkül lefut! Egy kártyával használom a telót. A 2. kártya üzenetét ugyanúgy törölni kell! Viszont, végre csak az aktív SIM látszik. A ringer segédprogramra, gondolnám én, az egy kártyával használóknak nincs szüksége. Akkor az leszedhető?
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
Tovább nyomoztam, miért nem megy a WCDMA sáv. adb logcat-ben sajnos nincs semmi exception, sem error, csak ilyenek, hogy
D/MobileDataStateTracker( 399): net: Intent from SIM 0, current SIM 0, current DataState DISCONNECTED
D/MobileDataStateTracker( 399): net: net setting isAvailable to false
D/MobileDataStateTracker( 399): net: Received state=DISCONNECTED, old=DISCONNECTED, reason=dataDetachedEz sokszor van a logban, csak "net" helyett olyanokkal, hogz "supl", meg "dm"... Mond ez valakinek valamit?
A Wifi NVRAM err 0x10 nyomozásom oda jutott, hogy a telefon minden Wifi ki-be kapcsoláskor megváltoztatja az MAC addresst. Találtam leírásokat, mit kell csinálni, és letöltöttem egy fix-et hozzá, ami megoldotta (csak persze gondolom nem permanensen, factory resetet nem fog túlélni, de kipróbálom). Azt vettem észre, hogy amíg változtatgatta a MAC-et, addig 00-val kezdődött, de a fix után már nincs benne 00. Ez is mond valamit valakinek?
Nyomozok tovább ...
-
adam0913
tag
Rendeltem egy ilyen telót a tmallbox-tól aug 27.-én, és azóta "feldolgozás alatt" van a vásárlási kérelmem.
Másoknak is ilyen sokáig tartott ez a "Preparation in progress" ? -
Mercutio_
félisten
válasz adam0913 #3198 üzenetére
Én már kaptam Honkong post-os tracking numbert ami alapján tegnap vette be a csomagot az ottani posta, és szintén hét elején lett megrendelve.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest