- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
A minideal-nél kicsit lejjebb ment az A820-as ára 159 USD-re, így már olcsóbb, mint a Tmall-box-nál. Rendelt mostanában tőlük (minideal) valaki? Milyen rommal küldték?
-
bazsy_
tag
Kérdés: nektek is halványabb a visszanyíl a többi kapacitív gombhoz képest?
-
-
zeli
aktív tag
Én a minideal-től rendeltem, szerdán jött meg nekem, 1-2 napja használom. Én egyelőre azzal a ROM-mal használom, amivel küldték, és nem is nagyon tervezek váltani, nekem jó. Ahogy többen írták, a magyar fordítás kb. 80%-os, én azt hittem eleinte ez engem zavarni fog, de egyáltalán nem zavaró, szinte teljesen magyar a telefon, 1-2 menüpont angol, de minimális angol tudással kezelhető. 1-2 Lenovo-s app kínai nyelvű, például a Lenovo Calendar, de ezeket szerintem egyrészt ki lehet váltani, másrészt az itteni fórumozók honosították, szóval probléma megoldva. Egyébként nagyon gyors, minden működik röccenésmentesen, én szoktam nézni live streameket, azokat is simán viszi HD felbontásban.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
anzo
senior tag
Csorog lefele és rögtön próba.
-
osztraksajt
őstag
Kinn vagyok Los Angelesben, erre a portásnak A820-a van. Azt hittem itt soha nem fogok találkozni vele, erre az első nem iphone amit látok. El is dumáltunk, azt mondja sokat rendelik itt is. Vámolják, de 7,5% a sarc "sales tax" amit beszednek a fedexnél (itt gyakorlatilag az a posta).
-
vegyszer
addikt
Neked bebootolt rendesen?
Nekem nem akar. az animáció, és a zaj lemegy, utána megáll...vagyis mégis, csak lassan éledt meg.
azért a boot után kicsit barátságtalan a teljes kínai felület
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Viszont az SOS jelzést le tud magától adni...
Nekem van egy olyan érzésem, hogy igen fürge rge a rendszer.
Azt miképpen lehet eldönteni, hogy igazi 4.2, vagy olyan Akai pha-3850 féle-e?
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
iMaverick
addikt
válasz osztraksajt #265 üzenetére
Kinn vagyok Los Angelesben, erre a portásnak A820-a van.
A kínaiak már a spájzban vannak? Mindenesetre ezen behaltam... Szerintem nem kell sok és az Apple és a Samsung megérzi a vásárlóréteg apadásának a mértékét...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
vegyszer
addikt
A jó dolgok benne:
-A töltési animáció kikapcsolt állapotban jót mutat. (nekem csak egy fix kép, de legalább jó, szerintemezt mindenképpen tovább érdemes vinni)
-A harmadik generációs gapps simán felmegy rá. )
-A Lenovóék már megint nagyon mélyen nyúltak bele a rendszerbe: A gmailt ferlrakva azonnal jött egy kérdés, hogy mi a tarka péló legyen a sorsa. (2G/3G Wifi, és tyúklábak, meg egy érthető szó ROOT) Gondolom egy alkalmazás specifikus tűzfal, ami csak azt ereszti ki a netre, amit akarsz!
-12-13 alkalmazást a marketjáből frissít azonnal, bár kína messzevan, lassan jön. 2-3 mb/perc, de frissít vagy 40-et.szerintem igen jó alap ez a mókolásra...
(az osztraksajt féle fordításbázis repoja sok eredményre vihet, de azért itt jóval több app van, kell előtte mérlegelni rendesen, mi menjen,mi ne)
sosem tudtam, hogy esemesel egy kínai, most kipróbáltam.
Az említett tűzfal
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz osztraksajt #265 üzenetére
Kinn vagyok Los Angelesben, erre a portásnak A820-a van.
Itt elfeküdtem... Erre mondják, hogy ROTFLOL ?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vegyszer
addikt
Most kéne megkérdezni tőle, hogy nem-e akar egy exklúzív pamut alsót venni véletlenül magának...
(persze ezt vagy negyed órára húzva a roomaing díjak végett)Sikerült lecsapni a hőn áhított távirányítóra a happy hour keretei között.
Ezek szerint a telók miatt is megéri ráálni. (35 db volt, mikor végeztem még 27 volt nekik. )[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Egyébként melyik ment rá a sima, hungo-féle, vagy a teljes Lenovós? Engem az utóbbi megoldása érdekelne (lehet nem is jók 4.2-höz a 4.1-es stringek...). Aki esetleg szagértőbb meg mondhatná mit rontok el [link]. Szerintem érdemes ezzel foglalkozni.
Esetleg van még a keeperv-féle módszer [link], ezzel még nem próbáltam, 2 vizsga közt lehet ránézek... de nagyon bonyolult, favágómódszernek néz ki
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
őstag
Mit jelent a két érintkező fordított bekötése? Hogy sima fülessel nem megy ? pl AKG K309, Sony MDR ZX 300, Sennheiser HD201, ezek vannak nekem, nem működne?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz attilav2 #286 üzenetére
Egyébként én is komolyan gondolkodok egy A820 beszerzésén, a G300 erősen ram korlátos, bár a Dazozoo féle CM10.1-el eléggé tűrhető, és testreszabható, de ehhez kellene a hivatalosan nyitott bootloader, mert a töröttel ledobálja a hálózatot és újraindulgat, viszont a huawei még mindig nem küldött, és nemcsak nekem, bootloader nyitó kódot ez elég nagy csalódás pedig már vagy két hete kértem és azóta többször is.
Ahogy néztem a tmallboxot magyar nyelvű szoftverrel küldik, és bízom benne hogy out of the box jól fog menni és nem kell semmit mókolni, ezt az 1g ram is garantálná elvileg. Bár JB 4.2-t azért raknék talán rá mert
a két újjal lehúzható kapcsolósor nagyon tetszik, illetve ennek testre szabhatósága miatt a CM10.1-t preferálnám. Elérhető erre a telóra?[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz vegyszer #276 üzenetére
Nyitott a bootloader? Ha igen akkor egy CM10.1-t kell rá mókolni, bár ebbe bele kellene fejleszteni
a kétkártyás módot mert a CM alapból azthiszem nem tudja, a CM10.1 a legjobban testreszabható szvsz.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
-
barnam_
nagyúr
válasz attilav2 #291 üzenetére
Nem csak a saját jó, csak ki kell próbálni vásárlás előtt - mivel nem tudod hogy melyik milyen szabványt használ.
szerk.: amúgy azért idegesítő a probléma, mert a Blade óta akármilyen telefont használtam, soha nem kellett ezzel törődnöm, mindben ment (Galaxy Xcover, 610, 8S, 8X).
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok miért nem beszélget velem Bori az egyik navigációs programból.minden jó csak a dumálás hiányzik:-)
NFS játék elindul,de a textura az csak fehér.Ha nem ismerném a játékot azt hinném ez hórallye:-) -
BaginZe
tag
válasz ekrisztian #294 üzenetére
Ezt a rejtélyt (hang nélküli hárombetűs) nekem sem sikerült megfejtenem
-
vihor
csendes tag
Sziasztok!
Ezeknél a dual simes készülékeknél az működhet, hogy az egyik slotba a mobil internetes sim-et teszem, ami csak internetet tud (Telenor Hipernet), hanghívást nem, a másikba meg a normál sim kártyát?
Tehát működni fog az internetem a készülékkel?[ Szerkesztve ]
-
BaginZe
tag
ROM Lenovo A820 – ROM Android 4.1.2 MIUI
-
Dexxter182
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.