- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Üdv, csak annyit szeretnék megtudni, mit/hol kell beállítani hogy sms írásakor is menjen a fekvő bill. illetve hogyan lehet több ablakot nyitni böngészéskor?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
őstag
Most nincs időm visszaolvasni, h volt-e már, de nagyon jönnek hazánkba a Lenovok
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
barnam_
nagyúr
Kipróbáltam tegnap a moddolt V987 alapú romodat, le a kalappal
Veszettül gyors, és a korábban kifogásolt Viber és OTP app ezzel remekül működik.
Közben BM elkészítette a V987 rom 2.0-s változatát. Azt hogy lehetne A820-ra portolni?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Infrared, akinek a needrom-on van fenn főzött romja, feltett egy S139-n alapuló teszt változatot. Akinek van kedve tesztelni: [link]
infrared on 06/22/2013 @ 9:29 pm
As every time, make a full backup first, then flash through recovery. Should work ok, but keep in mind it's a test version. I can test if it flashes ok, but not anything else. Sony Walkman player or Album seems to drain the battery (not sure which one yet), other Sony features (xloud and bravia engine that were includein previous versions) seems fine. There's a GPS and network location fixes. After installing download EPO satellite data and it should work good (in theory). Other thing to test that I can't is the in-call full-screen contact picture. Timezone is still set to Beijing, finalversion will have it changed.[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Ez mi a rák?Mi ez az ADFree?
-
barnam_
nagyúr
válasz ekrisztian #460 üzenetére
Én erre gondoltam: lenovo-a820-update-cp4.2-by-cappa72-v1
Csak óvatosan a romolással
Délután én is kinyírtam az érintőt Hülye voltam, és rátoltam az A830-ra való 4.2-es gyári romot. Először csak a system partíciót, pont azért, hogy ne nyúljon bele semmi olyanba, amibe nem kellene. Persze nem indult el, úgyhogy gondoltam a preloader nélkül felteszek mindent. Továbbra is bootloop-ban volt, ezért úgy gondoltam, nem kísérletezek tovább, visszaállítom a mentésem recovery-ből. Mikor beléptem, akkor vettem észre, hogy meghülyült az érintő...Parancssorból vissza lehet valahogy állítani a TWRP mentést? Mert ott bepipáltam mindent (nvram + uboot), hátha attól helyrejönne. Ha nem, akkor vagy visszaküldöm Kínába, vagy rendelek érintőt, és átszereltetem itthon.
-
barnam_
nagyúr
Kérdés, hogyan lehetne lementeni az érintő adatait, és visszatenni egy másikra?
Vagy az érintő kalibrációs adata teljesen máshol van? Fura, hogy azóta factory módban nem tudok belépni az egyes almenükbe, és pl. a proximity-t kalibrálni. Hiába nyomom a power gombot, nem csinál semmit.szerk.: olyan helyen dolgozom, ahol van JTAG, meg ilyen nyalánkságok, tehát lehet hogy nem menthetetlen. Csak tudni kellene mit keressek
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Azt kéne kipróbálni,hogy egy működő telefonra rátolni a kijelződ,akkor mi történik?Mert ha jó akkor nyilván máshol van a bibi.Sok telefonba láttam már szerviz menübe, hogy van kijelző firmware frissítés.Az mire van?
Nem az tartalmazza a kalibrációs értékeket?
Ilyen gond a linuxos beltérikkel nincs,ott a jtag is jóval könnyebb a méretek miatt.De telefonnal még nem volt dolgom.
Ha otthon lennék, rátennénk a kijelzőt az enyémre.Mi baj lehet?Egy csomagba vissza küldjük -
barnam_
nagyúr
válasz ekrisztian #467 üzenetére
Nem rossz ötlet, de szerintem visszaküldöm garanciában.
Ahogy eddig utánaolvastam a témának, úgy vélem, hogy az érintőben "mászik el" valami. Azt pedig max szervizben lehetne helyretenni, ha tudnánk, hogy mit és hogyan(#468) vegyszer: nem olyan vészes a helyzet. Ha rávaló firmware-el foglalkozik az ember, kicsi az esélye, hogy meghaljon. Ez az én hülyeségem volt, elismerem.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz vegyszer #470 üzenetére
Nem, az echte A830 romot tettem fel
Látni akartam, hogy elindul-e egyáltalán, és ha igen, hogyan lehet működőképes állapotba hozni. Hiába, a sikerhez kísérletezni kell... ami most nem jött össze.Kiadhatná a Lenovo a mi telefonunkra is a 4.2-t, s akkor nem történnének ilyenek
-
vegyszer
addikt
Lassan kellene egy összefoglalót írni, ki hogy nyírta ki a tapit. Azzal a címmel, hogy mit NE csinálj...
Mert eddig 3 ment el az örök bitmezőker.(esetleg ezt nézze meg valaki a visszaküldés kapcsán: A DHL Express 50% kedvezményt biztosít a készpénzben fizetett légi expressz küldemények szállítására.)
Lehet cinikus vagyok, meg minden, de eddig én nem találkoztam egy telónál sem ilyennel, hogy elszáll a tapi, itt meg három
szakihozzáértőis akaratlanul kivégezte..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
nagyúr
Parancssorból vissza lehet valahogy állítani a TWRP mentést?
Más mentésed nincs?
Esetleg a twrp-s system mentést meg lehetne próbálni konvertálni img-be, azt meg flashtool-lal feltenni.
Vagy visszatenni valami gyári rom-ot.Hiába, a sikerhez kísérletezni kell... ami most nem jött össze.
[link], ebből az "ez a hobbi meglehetősen drága játék" izézetet pont idevalónak találom. És jár hozzá a[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
zeli
aktív tag
Lefrissítettem a telót a gyári romból a frissítés menüvel. Elsőre kiírta hogy minden alkalmazás leállt, most pedigmár be sem bootol, a narancssárga logónál megáll. Ilyenkor mi a teendő? Mindjárt agyvérzést kapok. Mi a f*sznak kell egy ilyen menüpontot betenni ha csak elkúrja a telót....
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
bazsy_
tag
Kijött fehér színben is : A820 white
-
doc
nagyúr
'reggelt!
Ugy dontottem berendelek egy A820-at, hatha meg tudom szokni a gigantikus tepsit
Viszont felmerult a kerdes, hogy honnan? Ugye jol tudom, hogy webshoptol fuggoen kulonbozo ROM lesz rajta? Szoval melyik legyen?
Lattam hogy az etotalk-nal pl. lehet a sajat romjukkal is kerni +5 dollarert, ez mit tud ahhoz kepest, mint ha "siman" kernem? A tmallbox-nal megint masfajta ROM van rajta?Amire nekem szuksegem lenne:
Normalis, mukodo telefon minden szukseges Androidos feature-rel (tehat Google Play, stb). Magyar nyelv NEM erdekel (a mostani telefont is angolul hasznalom, idegesit a magyaritott felulet ) -
fape
senior tag
Sajnos a legtöbb recovery nem ment sok mindent. Köztük az uboot-t se. (általában a boot, a recovery, a system és a data partíciókat mentik, de MTK-nál van még jó pár egyéb is...)
Nekem van már egy saját fordítású itt-ott belepiszkált CWM-em (ami menti az uboot)
de addig nem nagyon akarom közkézre tenni, amíg ki nem derítem miért lesz sérült a belső sd a restore után.... (bár ezt az össze többi is produkálja)[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
nagyúr
Szerintem mindegy milyen ROM-mal kéred. Inkább célszerű figyelembe venni az alábbit:
minideal.net --> fél év garancia, rendeléskor nincsenek rejtett költségek
tmallbox.com --> 1 év garancia (bár néhol megjelenik a 2 év is), de +4$ a szállítás és az össz-árra rájön még 4% paypal fee.
Nekem ez a két bolt normálisan működött, jelenleg mindkettő Linerty-féle S138-as multilang rommal árulja.A gyári rom-mal nem megy a google naptár.
Az etotalkos romért nem érdemes fizetni. (az xda-n van etotalkosból moddolt rom)
Ráadásul olyan dolgokat is tesznek rá, amit nem kéne...A gyári rom-ok elérhetősége az összefoglalóban.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Crouger
csendes tag
Hali,
Az Etotalk MOD ROM annyit tud, hogy rootolva erkezik a telefon, leszedik rola a plusz kinai appokat, raknak ra google play-t, meg egy csomo nyelvet, koztuk magyart is. Asszem kb ennyi, de Etotalk-on ha ramesz, le is van irva pontosan. Amugy en is angolul hasznalom, egyelore meg azzal a rommal amivel jott, teljesen jo.
-
zeli
aktív tag
-
sh4d0w
félisten
https://www.coreinfinity.tech
-
-
fape
senior tag
Köszi szépen, jó tudni, akkor amit az előbb írtam csak a CWM-re vonatkozik.
Nekem nem jön a TWRP kinézete és nem utolsó sorban jól megszívtam még a defy+-szal egy wipe-nál, törölte a partíciókat de nem tudtam létrehozni őket...
Azóta inkább kerültem...Nem ezeket a drónokat keresik!
-
rabugye
csendes tag
Sziasztok!
Itt a fórumon olvasottak hatására én is berendeletem egy A820-ast a Tmallboxtól. A rendeléssel nem volt semmi gond, ám a tracking number már 11 napja nem működik, holott azt írták, hogy 2-3 napon belül aktív lesz. Írtam nekik, hogy mi a probléma, de nem válaszolnak már 4 napja... Az érdekelne, hogy mindenkivel ilyen kommunikatívak voltak, aki már rendelt tőlük? illetve volt másnak is problémája a tracking numberrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest