Új hozzászólás Aktív témák
-
koh
csendes tag
Hetek óta tervezem, hogy elmagyarázom ezt végre az NV fanboy bagázsnak de szerencsére megtetted ezt helyettem. A mondandóddal teljesen egyetértek. A DX12 épp ezért nem lesz már megint áttörés mert az NV csak a Tier 1-et támogatja, tehát a fejlesztők csak azt fogják használni, miközben az igazi finomságokat a Tier 3 és az opcionális de nem kötelező lehetőségek tartalmazzák amit a kutya nem fog kihasználni NV támogatás hiányában. És így be is zárult a kör. Majd lehet hallgatni megint, hogy minek ide kazán GPU sok fölösleges fejlesztéssel amikor a mi tökcsúcsszuperhangtalanuláramotfejlesztő kártyáinkon is elfut minden ugyanúgy. Akarom mondani jobban, mert az AMD kártyákon a 120 FPS is olyan mint NV-n a 30. És ráadásul drivert se tudnak írni (hihetetlen, hogy még mindig van olyan aki ezzel a baromsággal jön) Szóval az NV-nél nagyobb fékező erő jelenleg nem létezik a PC iparban szerintem.
-
koh
csendes tag
válasz Plazmacucci #37 üzenetére
Írtam egy kisebb novellának megfelelő választ. Aztán rájöttem, hogy fölösleges. Így visszaálltam read only üzemmódba. További szép napot mindenkinek.
szerk.
(#41) decibel : Na pontosan ezért fölösleges válaszolni. (Amúgy neked is írtam választ de inkább töröltem. Egyszerűen fölösleges.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP AMD Radeon RX550X 4GB GDDR5 / HDMI 2.0b + DP 1.4
- ASUS RTX 3060 TI
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya - 1 év garancia (használt)
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Eladó GeForce RTX 3080 VISION OC 10G (jegelve: mark oo)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest